Fade Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 No, paráda! Černé ručky mě vždycky braly a v kombinaci s tou žlutou je to úplná bomba.
cortes1990 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 cortes: Moc krásný, taky je chci... Mám ešte jedny keby si chcel ajked nie v takom top stave
jožko Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Dnes sl?vnostné -Svetováclavské Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nestler Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Ve spatny cas, na spatnem miste....D1, smer Praha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem Nestler
Marcus Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Ve spatny cas, na spatnem miste....D1, smer PrahaTa guma jim sekne. Minulou neděli jsem na tom byl stejně....Barman je připraven.
Nestler Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Patek smerem z Prahy, nebo nedele opacnym smerem je skoro vzdy tutovka Sent from my iPhone using Tapatalk
Štrůdl Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Dnes stříbro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
špelda66 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Ta guma jim sekne.Minulou neděli jsem na tom byl stejně....Barman je připraven. fajn NATO, https://hodinar-frydl.sluzby.cz/nato-18mm-cerno-cerveno-zeleny-zrc, je to on ? Jak šel provlíknout ? díky
VintageLover Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Ve spatny cas, na spatnem miste....D1, smer PrahaPetře, tak to jsme se museli potkat. 42. - 36. km? Hodina v koloně cca.
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Také já jsem byl ve stejném čase na stejném místě!Mohli jsme dát pokec...
jožko Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Eltony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 fajn NATO, https://hodinar-frydl.sluzby.cz/nato-18mm-cerno-cerveno-zeleny-zrc, je to on ? Jak šel provlíknout ? díkyNato vypadá stejně, ale já jsem ho pořídil na ebay a není to žádná značka. Instalaci jsem prováděl způsobem: natlač nato do díry a pak zajisti stěžejkou. Normálním způsobem se to přes ty ostré hrany navlíká špatně, asi by se to i na tom natu podepsalo.
špelda66 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Nato vypadá stejně, ale já jsem ho pořídil na ebay a není to žádná značka.Instalaci jsem prováděl způsobem: natlač nato do díry a pak zajisti stěžejkou. Normálním způsobem se to přes ty ostré hrany navlíká špatně, asi by se to i na tom natu podepsalo.ok, díky, njn, jde to blbě
Nestler Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 To VintageLover: jj, presne tam jsem byl. Skoda, mohli jsme si to cekani zkratit Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se