martigen Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Automaticky prima den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Dnes Igeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Po par tejdnech tyhle. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Moje vysnivane z detstva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Moje vysnivane z detstva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Nuda v kolone Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Nuda v kolone Aspoň se máš čím kochat Jak se ti nosí tahle velikost? Jakou máš tl. zápěstí? Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem Miloshu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) No, diky bohu se nekocham jak Hrusinsky ve Vesnicko ma strediskova. Je pravda, ze z te blizkosti a uhlu se hodinky zdaji obrovske. Ja mam ruku 18,5 a jsou ok. Je pravda, ze kdyz jsem zacinal, tak jsem si rikal, 42 mm je minimum. Tohle byly vlastne me prvni. Ted uz vim, ze klidne o 1 az 2 mm mene je pro mne uplne v pohode a taky prijemne a nositelne. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Nestler: Jen skromný dotaz,to jsou klasické Orlík, nebo nějaká L.E.? vypadají skvěle. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Diky. To je klasicky, dostupny model Orlik II - C. Koukni na http://www.prim.cz/cz/produkt/prim-orlik-ii-c-87536/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Já po nich pokukuji už dlouho. Mnohokrát jsem je měl na ruce a opravdu se mi líbí. Jsem ale zvyklý na menší. Při zkoušení v kšeftu je to v pohodě, ale pořád tak nějak cítím, že by mi ta velikost mohla později vadit. Takové čtyřicítky by bodly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Moje vysnivane z detstva. Tak to máme na dětství stejné vzpomínky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Ty jsou nádherný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 (upraveno) Paradne ich mas. Ja este chcem donora na rucky zohnat. Lebo otec ich nosil roky do dielne a ja kym som neprecitol, som skusal svoje hodinarske chute. Zial na ukor ruciciek. Sklo je tiez prasknute, tak zvazujem i to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2017 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Pěkná kombinace s tím řemenem. Hodinky na díly určitě seženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 A hurá do Prahy s automatem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Dnes digitalni revoluce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Dnes digitalni revoluce Sent from my iPhone using Tapatalk Já to nemůžu vidět. Vždycky se mi rozbuší srdce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Hele, nic si z toho nedelej, me taky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se