Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Ranní rychlocvak...jedny z mých nejoblíbenějších a rád bych si jich pořídli více :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO Lobber:

Tie niklové rúčky vyzerajú zaujímavo.Kde si to zohnal?

Vždyť na nich není nic neobvyklého ne ??? Či ano ???

PSII jsou od dědy, tudíž vše krom cifru, korunky a tebou poptávané ručičky, je původní a tyto tři věci sou objednáné z Eltonu ...

Odkaz ke komentáři

Kuva.Bavíme sa tu o tvojích hodinkách!

Tak to mi kuva :0D asi jako došlo... Tohle byla narážka na to, že sem netvrdil, že jsou původní :0) Psal jsem že, krom Cifru, korunky a tebou poptávaných ručiček, je vše původní. Jinak objednáno z Eltonu... tudíž NIC netvrdím ... Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Jjj taky myslím, že to závisí na potu a jeho agresivitě. Mám několik druhu Prim ( dá se říci stejně používaných ) A krom PS II byly všechny na podložce a krom drobných šrámů jsou OK... Až na již zmiňované PSka ty to chudinky .... nejvíc viz stav fottoo . ( bude ale potřeba opět podotknout, že jedou 3generaci :0) )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Lobber: Tak ty dostaly zabrat dost, první generace chrom, druhá mosaz, třetí se dostala až na měď. Kam se prokouše čtvrtá...? :)

Tvl neztraš :0D chci je prostě z nostalgie nechat tak jak jsou. Dědu už mrzelo, že sem vyměnil cifr, ručičky a korunku . Sem rád ze sem uhádal toto :0D. Komplet renovace by nemusela dopadnou dobře.... Samozřejmě mám doma i pouzdro. Ale zatím nenastal vhodný čas na CELKOVOU kompletní výměnu no ...

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...