colommbo Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Nemyslel jsem, že bys s nimi měl něco dělat, spíš jen že toho mají za sebou už opravdu hodně...
colommbo Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Vůbec nevím, jak se to stalo, ale už víc jak dva měsíce nosím na zápěstí klasický černý Igeny, jen občas provětrám jiný (nejčastějc moony.) A protože ten krásný Igenkomplet od Nirmality mám uložený, pořídil jsem si ještě jedny taky hodně moc pěkný na to permanentní nošení a stal se ze mě docela spokojenej parchant... Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem colommbo
spona Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Dnešní procházka s jedickama. Byly nic moc, ale díky Doriaanovi, který mi je poladil jsou ještě slušný. Stejné díky Anele za nový pásek. Jen datum neserizuji. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
alfonzecz Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 V Lokálu je vždycky PRIMa :-)
Petr.S Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Dnešní přírůstek. A tah jim dle mého sluší.
jožko Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Gratulujem.Vypadajú zachovale.Ale hodinové indexy na armováku sú ,,divné"-(divne krátke)?
Nodus Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Je to moc pěkné, to je renovace do starého pouzdra?
Nowis Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Hodinové indexy mají být krátké, tedy u originálního armovacího kroužku.
Petr.S Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Doufám, že se Míra nebude zlobit, když sem dám pro vysvětlení kopii jeho textu. Je to tak trochu i příběh k těmto hodinkám, tak si myslím, že se mohu podělit."HODINKY JSEM KOUPIL PŘÍMO OD PRVÉHO MAJITELE, který si je koupil jako nové, koupil si na ně navíc originální tah Kovotex Trenčín a po měsíci mu vyskočila osička. Tím nošení hodinek skončilo a majitel je odložil do šuplíku KDE VÍCE JAK DVACET LET LEŽELY mezi průpisky , které sbírá ( sbíral).Já je koupil víceméně omylem před půl rokem, když jsem k němu jel koupit botník na chatu. :-)Dal jsem na ně nové sklo a stav je myslím top krom toho, že bude potřeba pouzdro přeleštit CAPE CODEM a dát tam tu jednu osičku."
jožko Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Keďže je menené sklo,armovák je druhovýroba.
Hardslimer Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Proc? Ty pri vymene skla menis i armovaci krouzek???
Petr.S Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 I kdyby to byla druhovýroba, mojí radost s hezkého kousku to nezmění. Mám je pro své potěšení a do vitrínky. Neplánuji s nimi jít na sraz zarputilých a pravověrných Primkařů...
Mr_Ropotamo Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Doufám, že se Míra nebude zlobit, když sem dám pro vysvětlení kopii jeho textu. Je to tak trochu i příběh k těmto hodinkám, tak si myslím, že se mohu podělit. "HODINKY JSEM KOUPIL PŘÍMO OD PRVÉHO MAJITELE, který si je koupil jako nové, koupil si na ně navíc originální tah Kovotex Trenčín a po měsíci mu vyskočila osička. Tím nošení hodinek skončilo a majitel je odložil do šuplíku KDE VÍCE JAK DVACET LET LEŽELY mezi průpisky , které sbírá ( sbíral). Já je koupil víceméně omylem před půl rokem, když jsem k němu jel koupit botník na chatu. :-) Dal jsem na ně nové sklo a stav je myslím top krom toho, že bude potřeba pouzdro přeleštit CAPE CODEM a dát tam tu jednu osičku."Zdravím. Máte dobré zkušenosti s těmi leštícími ubrousky Cap Cod? Jemnější vlásečnicové rýhy jdou opravdu dolu?
prim-ky Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Keďže je menené sklo,armovák je druhovýroba.Armovák je origo, ale sklíčko není armovací.To je můj názor.Jinak hodinky pěkné!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se