Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemyslel jsem, že bys s nimi měl něco dělat, spíš jen že toho mají za sebou už opravdu hodně...

Odesláno (upraveno)

Vůbec nevím, jak se to stalo, ale už víc jak dva měsíce nosím na zápěstí klasický černý Igeny, jen občas provětrám jiný (nejčastějc moony.) A protože ten krásný Igenkomplet od Nirmality mám uložený, pořídil jsem si ještě jedny taky hodně moc pěkný na to permanentní nošení a stal se ze mě docela spokojenej parchant... :rolleyes:

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Dnešní procházka s jedickama. Byly nic moc, ale díky Doriaanovi, který mi je poladil jsou ještě slušný. Stejné díky Anele za nový pásek. Jen datum neserizuji. 92bfa8c4e9760aebacf117ecf7224eca.jpg4fbb7dc8fe4773995c4a8ed0f6a953a7.jpg

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Odesláno

Doufám, že se Míra nebude zlobit, když sem dám pro vysvětlení kopii jeho textu. Je to tak trochu i příběh k těmto hodinkám, tak si myslím, že se mohu podělit.

"HODINKY JSEM KOUPIL PŘÍMO OD PRVÉHO MAJITELE, který si je koupil jako nové, koupil si na ně navíc originální tah Kovotex Trenčín a po měsíci mu vyskočila osička. Tím nošení hodinek skončilo a majitel je odložil do šuplíku KDE VÍCE JAK DVACET LET LEŽELY mezi průpisky , které sbírá ( sbíral).

Já je koupil víceméně omylem před půl rokem, když jsem k němu jel koupit botník na chatu. :-)

Dal jsem na ně nové sklo a stav je myslím top krom toho, že bude potřeba pouzdro přeleštit CAPE CODEM a dát tam tu jednu osičku."

Odesláno

I kdyby to byla druhovýroba, mojí radost s hezkého kousku to nezmění. Mám je pro své potěšení a do vitrínky. Neplánuji s nimi jít na sraz zarputilých a pravověrných Primkařů... :lol2:

Odesláno

Doufám, že se Míra nebude zlobit, když sem dám pro vysvětlení kopii jeho textu. Je to tak trochu i příběh k těmto hodinkám, tak si myslím, že se mohu podělit.

"HODINKY JSEM KOUPIL PŘÍMO OD PRVÉHO MAJITELE, který si je koupil jako nové, koupil si na ně navíc originální tah Kovotex Trenčín a po měsíci mu vyskočila osička. Tím nošení hodinek skončilo a majitel je odložil do šuplíku KDE VÍCE JAK DVACET LET LEŽELY mezi průpisky , které sbírá ( sbíral).

Já je koupil víceméně omylem před půl rokem, když jsem k němu jel koupit botník na chatu. :-)

Dal jsem na ně nové sklo a stav je myslím top krom toho, že bude potřeba pouzdro přeleštit CAPE CODEM a dát tam tu jednu osičku."

Zdravím. Máte dobré zkušenosti s těmi leštícími ubrousky Cap Cod? Jemnější vlásečnicové rýhy jdou opravdu dolu?  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...