straspol Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. To jsou ale fešandy !!! Gratuluju k té nádheře !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Právě jsem je přinesl od hodináře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Tomu říkám oblekovky Já dnes jedny pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Tomu říkám oblekovky Já dnes jedny pracovní No safra, tak tomu říkám rychlost !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. Precizní práce. To pouzdro u černých je nově pochromovaný původní nebo úplně nový nerezový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. Tak ty jsou, gratuluju. Černá je dobrá, modrá by byla lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. Ten černý číselník a stříbrné pouzdro, to je něco úžasného, krásná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. Parádní dvojička. Gratulace. Taky bych jedny zlate zkousl.Snad někdy v budoucnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. Precizní práce. To pouzdro u černých je nově pochromovaný původní nebo úplně nový nerezový? pouzdro je původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 paráda !! Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Dnes oblíbené Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Na doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Pěkný řemínek, co je to za model?v modrém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Konečně jsem sehnal správný pásek, tak přikládám jednu fotku z testování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Tyhle pavouky ještě nemám, ach jooo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 (upraveno) Chtěl jsem je prodat, ale neudělám to Upraveno 11. června 2012 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Tyhle pavouky ještě nemám, ach jooo. ...taky ne. Jsem z toho totálne zfrustrovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Já dnes červeňásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delikvent Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 (upraveno) Moje prve hodinky ktore som dostal ako dieta od taty a od od svyho ANCRE Surf a pripajim i dynko . ( vcera som ich nasiel potom co som myslel ze su stratene pri stahovani cca 12 rokou spät) chyba luneta hold nekde asi odskocila hladam nahradnu keby mal nekdo na zvys v SZ tiez sa troska spozduju cca 30 az 40 minut zaden asi by som ich mal odniet k hodinarovi vie niekto o dobrom hodinarovi v BA? : Upraveno 11. června 2012 uživatelem delikvent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Pro dnešek elegantní pavouky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se