maldaCZE Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Dnes premiera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Jj delaji..co presne maji mit spravne? Dik Ciferník a ručičky máš pro zlacené pouzdro, viz mé foto. Ty by jsi měl mít stříbrné ručky a stříbrné indexy na 12-té a 6-té hodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ciferník a ručičky máš pro zlacené pouzdro, viz mé foto. Ty by jsi měl mít stříbrné ručky a stříbrné indexy na 12-té a 6-té hodině.Díky, to jsem si myslel. Ale to časem přijde chtěl jsem ted stribrny pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Dnes jsem si je vyzvedl v Eltonu. Nechal jsem si dát nové vypouklene sklíčko s antireflexem Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Krásné sklo. To je plast nebo safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Safir Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Díky. Krásné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorCZ Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Zima nepolevuje - dnešní odpolední procházka ve "vaťáku" s Prim TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 To Spona-máš to krásně vypouklené,ale jinak moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Díky, mám z nich velkou radost. Oboje jsou parádní Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Kdyz vidim to vypoukle sklo, tak si vzdy vzpomenu na tyto: https://www.poljot24.de/luch/7982g-c.html (prevzato z ruskeho vlakna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Zdar mohu se zeptat na kolik přijde výměna tohoto skla, mám orlíky l.e. 45 kde sklíčko není tolik vypouklé, tak bych ho rád vyměnil. Klidně na sz jestli je to tajné. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Myslím že to tajný není. Cena sklíčka je 3100 Kč. Plus práce, tam už je to různé. Záleží na stavu hodinek. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) To by se dalo skousnout, výsledek je famozní. Ješte jednou dík. Upraveno 2. března 2018 uživatelem Popelář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Na ruce uz tyden v kuse:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Na ruce uz tyden v kuse:)Nádherné.... Co je to za řemen, je skvělej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 uplně obyč černá koženka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 uplně obyč černá koženka Na fotce se to nezdá.... celkově paráda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Dnes zkouska novyho prirustku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 maldaCZE: 50 002 01...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se