Daftra Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Kalibr 66.Na číselník,kterej je mojim výmyslem jsem čekal rok :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daftra Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Nechtelo by to zlate rucky?No,máš pravdu,chtěl jsem stříbrný a chromovanou korunku,korunka se nekonala a povrch ruček je jakejsi divnej,špatně se mi čtou a půjdou zpátky zlacený.
Thomas v.Bayern Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Automaty na Balatonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 a jak se pozná, že je to na Balatonu? ***
Thomas v.Bayern Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Chtel jsem poslat foto z Balatonu ale velikost tu nesedela :-/
Thomas v.Bayern Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Už to jde :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daftra Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 To se dá pochopit,páč Baloton je velkej
Thomas v.Bayern Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 No také by se to tak dalo říct :-D
AndyAaron Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 No,máš pravdu,chtěl jsem stříbrný a chromovanou korunku,korunka se nekonala a povrch ruček je jakejsi divnej,špatně se mi čtou a půjdou zpátky zlacený.Tak to jo. Takhle me to trosku taha za oci, ale jinak jsou paradni.
sahy Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Kalibr 66.Na číselník,kterej je mojim výmyslem jsem čekal rok :-) Sorry ,to je hrozný paskvil.
Daftra Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 AndyAaron: díky.sahy,však ti je nenutím.LordSpar:: moc pěkný,tyhle taky nutně potřebuju
Jeronimo Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Igen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krutor Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Nejsou v nejlepším stavu ale mám je rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas v.Bayern Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Colombo : Igen Igen :-D Upraveno 8. března 2018 uživatelem Thomas v.Bayern
LordSpar Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Díky moc - tyhle mám od Andyho a on snad od Jeronima, tedy jsou to putovní hodinky Jsou teď jediné elegantní hodinky s černým ciferníkem jaké mám, tak si je považuju
LordSpar Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 No a konečně se to tu trochu rozhýbalo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se