Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Ahoj - doufám, že nebudu kamenován - nejsou v původním stavu, ale pochlubit jsem se musel. Byl to můj dlouhodobý projekt a jsem velice spokojen - budu v tomto směru určitě pokračovat. Kolega si nechal také jedno pouzdro potáhnout. Podle našeho názoru je to veliká pecka! Co myslíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CsabaC - moc nechápu, jak to myslíš, ale v zásadě jsou to komplet origo sport 2, jen to pouzdro je potažené PVD - tedy vevnitř je armovák...klasika.

Odkaz ke komentáři

Super su. Tiez doma caka taketo puzdro na svoj cas. To sklicko v zelenacoch je armovak co sadne medzi puzdro a kruzok, ci nahrada z tych co nedotlacaju armovak? Na tomto bode som sa zasekol na mojom puzdre.

Tys to popsal, že teď sám nevím co ten armovák vlastně je. :lol2:

Odkaz ke komentáři

zle som to napisal. Armovacie sklicko, aby som spravne pomenoval sa vsadi medzi armovaci kruzok, vnutorna strana sklicka a vonkajsia do puzdra a tlaci na stenu puzdra. Moja otazka je nasledovna. To armovacie sklicko ma urcitu hrubku a original ma taky zubok skok tam na vnutornej strane, co presne vymedzi priestor medzi puzdrom a armovacim sklickom. Nahrady co mam ja su tensie a armovaci kruzok netlaci na sklo, ale sa jemne pohybuje. Toto by ma zaujimalo ako to je. Lebo ja si myslim na zaklade skusenosti, ze PS2ky, kde videt tak vyrazne armovaci kruzok cez sklo maju tie nahrady a bud su len vlepene, alebo to sklicko je inak tvarovane po leme. Original ked som prelestit ma lom svetla a armovaci kruzok vidiet ovela menej, teda uzsie vyzera cez sklo a tym padom je cifernik na oko vacsi. tak toto ma zaujima, ze ako . Lebo na hornej fotke je uplne vyrazne vidiet cierny armovaci kruzok. Preto som sa pytal ci je povodne sklicko.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...