JHonza Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Dnes v práci jako retroprimitiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akkersson Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Dnes v práci jako retroprimitiv Moc pěkný kousek! Na těchto se mi nejvíc líbí ten perleťový ciferník a bezvadně kontrastující oranžová vteřinovka. Vždy když na ně mrknu, zlepší mi to náladu. Samozřejmě to nejsou moje první a jediné, ale jsou jediné v celkem pěkném, funkčním a ukazovatelném stavu. Doufám, že budou přibývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Dnes v práci jako retroprimitiv Tak já přidám zlatého brášku retroprimitiva, i když jen doma u kompu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Jojo, krasne, taky je mam.Hezky s tim reminkem vynikaji.Blahopreji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Tyhle mám už skoro 30 let, dostal jsem je v r. 83 od rodičů k promoci. Moc jsem je nenosil, v té době už i u nás zuřila kvarcová revoluce , takže se dneška dožily v zachovalém stavu (měnila se akorát korunka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Dneska přišly nové řemínky a spony, takže okamžitá výměna a celý den střídám jedny s druhými. Nemůžu se jich nabažit :-) (p.s. pardon, vím že už tu byly několikrát, ale po tomhle "tunningu" mi to nedalo abych je opět nevyfotil...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Dneska přišly nové řemínky a spony, takže okamžitá výměna a celý den střídám jedny s druhými. Nemůžu se jich nabažit :-) (p.s. pardon, vím že už tu byly několikrát, ale po tomhle "tunningu" mi to nedalo abych je opět nevyfotil...) Ty černé Ti strašně závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akkersson Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Dneska přišly nové řemínky a spony, takže okamžitá výměna a celý den střídám jedny s druhými. Nemůžu se jich nabažit :-) (p.s. pardon, vím že už tu byly několikrát, ale po tomhle "tunningu" mi to nedalo abych je opět nevyfotil...) Oboje jsou super. Ty řemínky z nich udělaly úplně jinou ligu. Fakt nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Dneska přišly nové řemínky a spony, takže okamžitá výměna a celý den střídám jedny s druhými. ty černý jsou dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 diky za pochvaly kolegove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Dneska přišly nové řemínky a spony, takže okamžitá výměna a celý den střídám jedny s druhými. Nemůžu se jich nabažit :-) (p.s. pardon, vím že už tu byly několikrát, ale po tomhle "tunningu" mi to nedalo abych je opět nevyfotil...) Teda Marku, parádně si to sladil, palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Jo tak oboje jsou luxus, a ty reminky je vystrelily jeste o kus vyse.Blahopreji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Dneska přišly nové řemínky a spony, takže okamžitá výměna a celý den střídám jedny s druhými. Nemůžu se jich nabažit :-) (p.s. pardon, vím že už tu byly několikrát, ale po tomhle "tunningu" mi to nedalo abych je opět nevyfotil...) Naprostý luxus! Gratuluju, copak je to za řemínky? kde sis je objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 (upraveno) řemínky i spony jsou HIRSCH. Kupoval jsem je na webu: https://www.watchobsession.co.uk/ ten hnědý je konkrétně HIRSCH LIZARD - Leather Watch Strap in GOLDEN BROWN a ten černý s oranžovým prošitím je HIRSCH JUMPER - Leather Watch Strap in BLACK / ORANGE. Doručení z Anglie = 6 dní vč. víkendu :-) Upraveno 18. července 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 řemínky i spony jsou HIRSCH. Kupoval jsem je na webu: https://www.watchobsession.co.uk/ ten hnědý je konkrétně HIRSCH LIZARD - Leather Watch Strap in GOLDEN BROWN a ten černý s oranžovým prošitím je HIRSCH JUMPER - Leather Watch Strap in BLACK / ORANGE. Doručení z Anglie = 6 dní vč. víkendu :-) díky za informaci, já mám HIRSCH Rallye na svých leteckých a hodně často si tuhle kombinaci užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Tak pro změnu něco s kovotexem Edit: chybka Upraveno 18. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Taky přikládám mou skromnou sbírku televiz + jedny "skoroletecké" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Publikováno Včera, 22:16 Tak pro změnu něco s kovotexem uploads/post-5320-029036300%201342642594.jpg Honzo a luneta je Parexo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Honzo a luneta je Parexo? Jojo, parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) No já jen ,že jsem zakoupil nedávno dvě na aukru za 110Kč.Ne jen že šly dost blbě nasadit a bez drobných úprav bych je tam nedostal,tak navíc po pár umytích rukou s hodinkama na ruce se zcela smyl potisk indexů.Zůstaly jen jakésy náznaky a zbytky bílé barvy.Prostě šmejd jak Brno. Přemýšlím taky o parexu na odrbávání v dílně, tak snad doufám, že to májí vyrobený líp. Upraveno 19. července 2012 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se