Vojta73 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Co to maš za kozí bobky vedle těch pěkných hodinek? -)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Co to maš za kozí bobky vedle těch pěkných hodinek? -))Naramek z boruvek treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Na mě si neprijdes,ty nosim já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Dobre ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Na novým náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Já ne, ale malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 (upraveno) Já ne, ale malá. Kompozice jakž takž, ale hodinky jsou hore nožkama :-) a ať jen neplevelím, tak rmobilní rychlocvak. Upraveno 8. srpna 2019 uživatelem dr.bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Ty jo, dobrý postřeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Moc krásná fotka a hodinky, ale nejhezčí je dcérečka:) ta se ti povedla, gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Díky pane, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Hmm,moc pěkná panenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Ty jo, dobrý postřeh. Já myslel, že o tom víš... A je to fakt krásná slečna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Hmm,moc pěkná panenka. Já myslel, že o tom víš... A je to fakt krásná slečna. Díky. Bylo to foceno ve spěchu, jen taková momentka, bez přípravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Díky pane, Holčina je šikovná, ale hodinky má asi při focení naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Na novým náramku. humb.jpgNáramek je fajn, ale na tvé ruce je dost těsný, chtělo by to jeden dílek přidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Holčina je šikovná, ale hodinky má asi při focení naopak.Má, ale znovu fotit už to nebudu. Kua, kdyby tam byl ciferník z Parexa, tak to nikomu neva. Ale, že je má obráceně, tak to se ozvou všichni. (klid, dělám si prdel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Kdyby měla cifr z Parexa, tak bych ti poslal origo.Že jsou hodinky vyfocené naopak je chyba fotografa )))). Děti nosí mobil, ne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 prim-ky: přidám rači dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se