Návštěvník Matiniela Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Všem přeji PRIMa pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 To jsi koupil moc pěkně Není nad staré poctivé věci. Ano, přesně tak. Starých poctivých věcí není nikdy dost. Ten stůl je fakt very good, asi bys měl fotit na takovém stole...., Klenoty Brno, to je opravdu poklad, nějak mi to souzní s tím textem - Brno je zlatá loď....., jo, jo, voják se stará, voják má. Si tě vážím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Guma jako řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Bílé nové, modré televizky zachovalé a něco na spaní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Dobré, kam se hrabe Diego Maradona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 @ Rimidala podle kterých se řídíš? Kařdý ukazují jiný datum a čas Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Minuly tyden jsem mel snad po roce prilezitost vythnout Diplomaty, fotka stazena z fotaku az dnes, tak se nezlobte za zpozdeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 paráda, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Jo, jsou moc pěkný! Není to zas tak dlouho, co jsem se konečně dohrabal k naprosto stejným, sice za docela nemalý prachy, ale radost z nich mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Jo, jsou moc pěkný! Není to zas tak dlouho, co jsem se konečně dohrabal k naprosto stejným, sice za docela nemalý prachy, ale radost z nich mám. Nemáš je v chromu? Toto jsou nerezovky, pokud mě zrak neklame:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Já už toho, chlapče, moc nevidím a tedy jsou-li v nerezu, omlouvám se, mea culpa... Doma mám klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 já si ty tvoje právě moc dobře pamatuji a jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Moje jsou taky v chromu. Pouzdro je sice renovační, ale mosaz/chrom . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak to mě zrak tedy pěkně klame:) Ty hodinky jsou přeleštěné? Fakt to vypadá jako leštěná nerez, aspoň tedy z fotky. Colommbo velká omluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 V klidu, omluva se samosebou přijímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Nejsou leštěné. Jsou cca 4-5 let staré, komplet renovační díly z eltonu. Dané do kupy Tondakem. Minimalně nošené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak to jsou hodně zachovalé. Gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak to jsou hodně zachovalé. Gratulace!!! tak to je jasné, že jsou zachovalé,když jsou 4-5 let staré ( z nových renovačních dílů, hádám, že tam zůstal jen strojek) a téměř nenošené.Nejdřív jsem měl taky podezření na nerez PL, ale ty nemají, nebo neviděl jsem je s napisem incabloc a mají trochu jinak výplň u ručiček.Ale hodně nepatrně a pak tam jsou běžné korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Je to jak píšeš. Původní je pouze strojek, samozřejmě s incablocem. Ostatní díly jsou nové. Ona se kombinace světlého cifru a chromovaného pouzdra pokud vím původně ani nedělala. Takže takový bastl . Jinak tedy renovační pouzdro mohlo být buď 34mm, mosaz/chrom, v podstatě původní. To tehdy stálo 12,5 tis (jen pouzdro s korunkou) nebo nerez, 40mm (myslím) se safírem za 40tis. Já chtěl být blízko původnímu vzoru, tak jsem to nechal udělat do té mosazi. Ale nosím je opravdu výjimečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se