pavel58 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Kde jezdíš na Vespě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Před hodinou, AndyAaron napsal: Tak to je super stylovka. Aby jeste Italove nezacali shanet ke svym Vespam humberta... Díky. Pokud začnou shánět humberta, byl jsem k nim ještě milosrdný. Taky jsem je mohl navnadit na něco hůř sehnatelného, třeba igeny nebo diplomaty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 36 minutami, pavel58 napsal: Kde jezdíš na Vespě? Převážně Brno a okolí. Ale až situace dovolí, rád bych někdy do Prahy na Džbán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Přijeď. Ale na Džbane už to nebude. Letos to mělo být na Žižkově. Tak jestli situace dovolí, tak snad příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Přijeď. Ale na Džbane už to nebude. Letos to mělo být na Žižkově. Tak jestli situace dovolí, tak snad příští rok.Ok. Když bude vakcína, bude i Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Časomír Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 V 28. 11. 2020 v 9:02, jovani napsal: aka je kniha Dzeržinskij - Láska a revoluce? Omlouvám se za pozdní reakci! Pokud tě to jen trochu zajímá, tak nemohu než doporučit. Je to velice zajímavá a odborná kniha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Já dnes tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Mám podobný. Cifr stejný, pouzdro jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Před hodinou, feltharg napsal: To je nějaká individuální úprava orliku 38? Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Před hodinou, stefaton napsal: To je nějaká individuální úprava orliku 38? Pěkný! jj, zacalo to jako indivindi uprava starejch eltonackejch orliku s cal. 73 (eta 2824-2) uvnitr. v podstate zakazkovej cifernik, lumi vypln rucek a cernej datovej venec. no ale podarilo se mi sehnat remake puvodni, rucne malovane lunety (je opravdu cerna, cisla jsou pak rucne malovana bilou barvou jako na puvodnich orlikach), ktera se delala na ten slavny vyrocni reissue. ty hodinky s tim strasne prokoukly. dnes uz to takovej problem neni, ale pred par lety ty hnusny sedivy laserovany lunety byly na pobliti remen jsem si sil sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 V 2. 1. 2021 v 1:29, feltharg napsal: jj, zacalo to jako indivindi uprava starejch eltonackejch orliku s cal. 73 (eta 2824-2) uvnitr. v podstate zakazkovej cifernik, lumi vypln rucek a cernej datovej venec. no ale podarilo se mi sehnat remake puvodni, rucne malovane lunety (je opravdu cerna, cisla jsou pak rucne malovana bilou barvou jako na puvodnich orlikach), ktera se delala na ten slavny vyrocni reissue. ty hodinky s tim strasne prokoukly. dnes uz to takovej problem neni, ale pred par lety ty hnusny sedivy laserovany lunety byly na pobliti remen jsem si sil sam. Smutná pravda a ještě se hned poškrábaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Ježíšek mi přinesl po tchánovi 32 mm šedivky, bál jsem se velikosti, ale jde to......+ vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Delsi dobu mi trvalo, nez jsem se zorientoval, ale hodinky pekne :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 příště upravím :-), díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Tchán nosil samé obyčejné modely, ale mě baví..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 to datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 jedna jednotka hore-dole, svet sa nezruti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Nuda na HOSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se