Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lámu si hlavu, jak to je focený.....Že jsou takhle.

Naprosto jednoduše, stál jsem před zrcadlem.

Odesláno

Dnes jsem při cestě na poštu potkal souseda s Automaty, stejnými jako měl Biges v prvním příspěvku tohoto vlákna. Je mu už dost přes osmdesát a řekl mi, že má kamaráda hodináře, ještě staršího než on, co má soustruh a ještě na něm občas něco vytočí....:notworthy: Tak jsme se domluvili, že za ním někdy zajdeme na pokec, třeba mne vezme jako učedníka...^_^

Odesláno

Dnes jsem při cestě na poštu potkal souseda s Automaty, stejnými jako měl Biges v prvním příspěvku tohoto vlákna. Je mu už dost přes osmdesát a řekl mi, že má kamaráda hodináře, ještě staršího než on, co má soustruh a ještě na něm občas něco vytočí....:notworthy: Tak jsme se domluvili, že za ním někdy zajdeme na pokec, třeba mne vezme jako učedníka...^_^

Ať to nemusíte nikdo hledat Biges měl na ruce tyto automaty.

post-9327-087106300 1346347970.jpg

Odesláno

Sportstracker & Běhačka & Mizuno & Igeny & Beskydy = 100% spokojenost smile_anim.gif

Musím říct, že na ruce vypadají ještě líp !!!

Odesláno

Sportstracker & Běhačka & Mizuno & Igeny & Beskydy = 100% spokojenost :smile_anim:

Jak se mi ze začátku tyhle okrové moc nelíbily, tak poslední dobou se to úplně změnilo. Asi si začnu schánět cifr :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...