Otzi Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Ještě jednou jsem se na to podíval a ručky jsou taky jinak zelený. Celkem jsou tady tři různé zelené. (Ručky, číselník, armovák) Tak nevím, co je dobře. A jestli je to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 A proč měnili dýnko, bylo porejpaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Originální korunka leteckých je specifická, nepoužívala se nikde jinde. Z fotky nejde vidět jaká tam je a hlavně jaká tam byla před renovaci. Máš fotky před renovaci? Měl jsi dynko cislovane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Dýnko bylo ze sport automatic. Cal. 69. Proto se měnilo. Foto před renovací nemám. Koupil jsem je před dvěma lety, ale oproti fotkám byly daleko bídnější. Tak jsem je naštvanej hodil do šuplíku a znovu vytáhl až letos na jaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Jedny traktory v tomto počasí… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Dlouho sem je neprovětral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Dneska na parádu tyhle, po lázních u Jeronima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Dneska jsem vzal tyto, mají své kouzlo… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 před 1 minutou, Hanzij napsal: Dneska jsem vzal tyto, mají své kouzlo… Sent from my iPhone using Tapatalk parádní jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 parádní jsouDíky, jsou to takové stařenky… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 ...ale mají supr čupr génia loci tou patinkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 ...ale mají supr čupr génia loci tou patinkou...Souhlas, jsem rád, že mi můžou říkat na ruce (docela hlasitě) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 To znám na svých traktorech to mám stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Já dnes Okrofky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Já dnes Okrofky.Tak ty jsou dokonalé, škoda, že jich je tak málo… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 48 minutami, Jeronimo napsal: Já dnes Okrofky. parada, ale co ta nevycentrovana luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 16 minutami, Roman-ZA napsal: parada, ale co ta nevycentrovana luneta? Jo no. To je ten spěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Krásnou zlatou neděli přejiSent from my SM-G970F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se