bandicoot Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Ja je mam dlouho, jen jste si asi nevsimli, protoze byly na vlkousovi.Na tom puvodnim PVC fakt zari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Ty nejlepší... Možná přesněji řečeno NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dnes jedny z těch obyčejnějších, ale mě se líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dnes jedny z těch obyčejnějších, ale mě se líbí.Fešandy s pěkně vybraným páskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dík, řemen je původně vybraný na PS II s červeným cifrem. Ale sem myslím taky padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 [quote name='Jeronimo' Dnes jedny z těch obyčejnějších, ale mě se líbí.Hezký soudky a ten řemínek jim fakt sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dneska jsem zaskočil do hodinářství a koupil jsem tenhle nádherný (aspoň mě se tak zdá) hnědý Hirsch Lizard a nahodil jsem ho na tyhle vyleštěné automaty. V pondělí je beru k saku do práce. Co na to říkáte ? Trefil jsem se ? Omlouvám se za kvalitu fotek, můj kompaktní Nikon a já to líp nezvládneme a zrvadlovku se mi nechce vytahovat. Myslím si, že toto fórum potřebuje fotky jako sůl. Doufám, že nejsem jediný, kdo prohlíží pořád dokola všechno, co sem kdo z vás hodí. Je to inspirace a poučení. A hlavně radost, že nás takhle blbne víc.Tak jen to sem tlačte !!! Doufám, že správce fóra nebude protestovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Jojo, hezky ti to ladí dohromady s cifrem a k barvě pouzdra to sedí taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dneska jsem zaskočil do hodinářství a koupil jsem tenhle nádherný (aspoň mě se tak zdá) hnědý Hirsch Lizard a nahodil jsem ho na tyhle vyleštěné automaty. V pondělí je beru k saku do práce. Co na to říkáte ? Trefil jsem se ? Omlouvám se za kvalitu fotek, můj kompaktní Nikon a já to líp nezvládneme a zrvadlovku se mi nechce vytahovat. Myslím si, že toto fórum potřebuje fotky jako sůl. Doufám, že nejsem jediný, kdo prohlíží pořád dokola všechno, co sem kdo z vás hodí. Je to inspirace a poučení. A hlavně radost, že nás takhle blbne víc.Tak jen to sem tlačte !!! Doufám, že správce fóra nebude protestovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten řemen k tomu sedí jako pr*el na hrnec BTW máš ho z Masarykáče v Ostravě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Ten řemen k tomu sedí jako pr*el na hrnec BTW máš ho z Masarykáče v Ostravě ? Jo, z Dealu. Nějak se mi zdálo, že ty automaty a ten řemínek nějak patří k sobě. Jako Křemílek k Vochomůrkovi, Chip k Daleovi a Romeo k Julii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Zpátky ke kořenům - s primkama jsem začal tím, že jsem chtěl PS2 automaty, ale malinko se mi to vymklo - tady jsou jedny z nich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Zpátky ke kořenům - s primkama jsem začal tím, že jsem chtěl PS2 automaty, ale malinko se mi to vymklo - tady jsou jedny z nich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sakra... ty taky nemám... úplně mi píchlo u srdce...cejtim jak se mi v aortě loupe cholesterol... zatracený hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Sakra... ty taky nemám... úplně mi píchlo u srdce...cejtim jak se mi v aortě loupe cholesterol... zatracený hodinky!!! No, já je taky nemám. Ale toho, co nemám, je výrazně víc, než toho, co mám. A to asi bude ještě hodně dlouho. Ale pracuju na sobě. Buduju si ochranný mechanismus. Vedu rozhovor se svým druhým já. Ve chvíli, když zjistím, kolik toho je, co ještě nemám, vyrazil bych do ulic, na Aukro, eBay a sháněl to. Ale mé druhé (zodpovědnější já) říká, klid, je třeba mít systém. Ale to první já se bojí, že už to neseženu, že už se prostě taková věc nikdy neobjeví. Ale druhé já mě uklidňuje, že to je v pohodě, to přijde...Můj denodenní boj. Jsem sám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dneska jsem zaskočil do hodinářství a koupil jsem tenhle nádherný (aspoň mě se tak zdá) hnědý Hirsch Lizard a nahodil jsem ho na tyhle vyleštěné automaty. V pondělí je beru k saku do práce. Co na to říkáte ? Trefil jsem se ? Omlouvám se za kvalitu fotek, můj kompaktní Nikon a já to líp nezvládneme a zrvadlovku se mi nechce vytahovat. Myslím si, že toto fórum potřebuje fotky jako sůl. Doufám, že nejsem jediný, kdo prohlíží pořád dokola všechno, co sem kdo z vás hodí. Je to inspirace a poučení. A hlavně radost, že nás takhle blbne víc.Tak jen to sem tlačte !!! Doufám, že správce fóra nebude protestovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluju tohle je superšpica kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Honzo, dlouho jsem to nevydržel... právě mi je přivezla pošta Mám radost Přesně na tyhle čekám, já už to nevydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 No, já je taky nemám. Ale toho, co nemám, je výrazně víc, než toho, co mám. A to asi bude ještě hodně dlouho. Ale pracuju na sobě. Buduju si ochranný mechanismus. Vedu rozhovor se svým druhým já. Ve chvíli, když zjistím, kolik toho je, co ještě nemám, vyrazil bych do ulic, na Aukro, eBay a sháněl to. Ale mé druhé (zodpovědnější já) říká, klid, je třeba mít systém. Ale to první já se bojí, že už to neseženu, že už se prostě taková věc nikdy neobjeví. Ale druhé já mě uklidňuje, že to je v pohodě, to přijde...Můj denodenní boj. Jsem sám ?Ono se to nemění. Jak řekl klasik - "čím víc toho vím, tím víc zjiťuji kolik toho nevím" - alespoň u mně je to skoro stejně - čím víc primek už mám, tím víc zjiťuji, kolik mi jich ještě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) No, já je taky nemám. Ale toho, co nemám, je výrazně víc, než toho, co mám. A to asi bude ještě hodně dlouho. Ale pracuju na sobě. Buduju si ochranný mechanismus. Vedu rozhovor se svým druhým já. Ve chvíli, když zjistím, kolik toho je, co ještě nemám, vyrazil bych do ulic, na Aukro, eBay a sháněl to. Ale mé druhé (zodpovědnější já) říká, klid, je třeba mít systém. Ale to první já se bojí, že už to neseženu, že už se prostě taková věc nikdy neobjeví. Ale druhé já mě uklidňuje, že to je v pohodě, to přijde...Můj denodenní boj. Jsem sám ?Ochranný mechanismus jsem měl taky- mnoho modelů jsem považoval za hnusné a vůbec jsem po nich ani netoužil. Prostě se mi třeba vůbec nelíbíly automaty. Ty divné, hranaté ,,televize" mi vedle překrásných, ušlechtilých ,,traktorů" přišly barbarsky surové. Pak mi jedny přišly do ruky a já zjistil že budu potřebovat všechny typy- pánové, takovou smršť jsem nezažil, ani nepamatuju...Chvilku jsem taky vedl hovor s druhým JÁ. Začal být zbytečný ve chvíli, kdy na mne na AUKRu vykoukly traktory s růžovým pruhem a to střízlivé druhé JÁ co nesnášelo hodinky zařvalo: ,,Ježišmarjá, tak ty jsou libový! Ty prostě MUSÍŠ MÍT!! Jestli tyhle hodinky nevydražíš, tak jseš u mne mrtvej Straspol!!!" No, a bylo vymalováno... Upraveno 16. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Ochranný mechanismus jsem měl taky- mnoho modelů jsem považoval za hnusné a vůbec jsem po nich ani netoužil. Prostě se mi třeba vůbec nelíbíly automaty. Ty divné, hranaté ,,televize" mi vedle překrásných, ušlechtilých ,,traktorů" přišly barbarsky surové. Pak mi jedny přišly do ruky a já zjistil že budu potřebovat všechny typy- pánové, takovou smršť jsem nezažil, ani nepamatuju...Chvilku jsem taky vedl hovor s druhým JÁ. Začal být zbytečný ve chvíli, kdy na mne na AUKRu vykoukly traktory s růžovým pruhem a to střízlivé druhé JÁ co nesnášelo hodinky zařvalo: ,,Ježišmarjá, tak ty jsou libový! Ty prostě MUSÍŠ MÍT!! Jestli tyhle hodinky nevydražíš, tak jseš u mne mrtvej Straspol!!!" No, a bylo vymalováno...S růžovým pruhem jsou krásné - taky jsem z nich unešený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 S růžovým pruhem jsou krásné - taky jsem z nich unešený. Jo- jenomže Ty, plantážníku, máš i ty s tím znakem co mi chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Jo- jenomže Ty, plantážníku, máš i ty s tím znakem co mi chybí... Myslíš ty s tím označením OTK (Obchodní tiskárny Kolín) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se