Roman-ZA Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Před hodinou, Jeronimo napsal: mas nieco take pekne aj na predaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 před 9 hodinami, ATOM napsal: krasne, super Ty rucky jsou vyborne, ikonicke a k tem dvojkam mi sedi mnohem vic nez klasicke rovne. Ano, hodinky jsou i přehlednější před 9 hodinami, Roman-ZA napsal: mas nieco take pekne aj na predaj? Ano, SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 před 18 hodinami, Sonny919 napsal: vo vlastnej réžii si môžeš urobiť nerezovky za menej ako polovicu Pouzdro tady vyrábí borci z fóra. Akorát kde sehnat nový ciferník a ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Dovolím si připojit můj názor k těm ručičkám. Ty ATOMovi jsou prostě nádherné, k hodinkám sedí perfektně. A kloubouk dolů, jestli sis to takhle nakombinoval, aniž bys to předtím viděl, jak to vypadá. Já bych nečekal, že to bude působit tak pěkně. Na druhou stranu, Sporty jedničky mám delší dobu a už jsem si je hodně nakoukal. Včetně ruček. A sporty dvojky s rovnými ručičkami jsou za mě pěkné v tom, že jsou méně vintážní, modernější i s ohledem k pouzdru. Třeba místní bronzovky se zlacenými ručkami mě bavit nepřestávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Fade: nové z Eltonu asi nezoženieš sólo bez nutnosti zadania renovácie, ale to nevadí, staré takmer nepoužité diely sa ešte dajú zohnať, prípadne kúpiš celé hodinky s pekným vnútrom a KO púzdrom. Nový cifer z Eltonu má už trošku iné logo a aj indexy na armovacom sklíčku a nie každému sa to páči. Tie moje červené sú urobené zo starých dielov, teda až na to nové nerez púzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Taky se přidávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 V 18. 6. 2023 v 16:18, Hanzij napsal: Taky se přidávám. peknyyy IMG_1580.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Pekný deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 před 17 minutami, Roman-ZA napsal: Paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Taky je mam oblibene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 ... po tatovi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Prim Premier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 7 hodinami, Otto napsal: Prim Premier Paráda!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 18 hodinami, Otto napsal: Prim Premier Můžeš zde dát i foto z druhé strany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 (upraveno) před 10 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Můžeš zde dát i foto z druhé strany? Nemůžu, protože tam mám prosklené dýnko místo původního plného. A ten průhled je na obyčejnou 2824ku. Upraveno 1. července 2023 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 před 21 hodinami, Otto napsal: Nemůžu, protože tam mám prosklené dýnko místo původního plného. A ten průhled je na obyčejnou 2824ku. A to jsi je takto pořídil? S tím proskleným dýnkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 před 5 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: A to jsi je takto pořídil? S tím proskleným dýnkem? Ne, ale to původní bylo škrábnuté, dostal jsem je dárkem a žena si toho při koupi nevšimla. A Prim mi nabídnul prosklené dýnko i s věnováním zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Tak teď už je vše jasné ... Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se