AquaTerra Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna 15/50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
brba Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Casio CL-301 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
skalis Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Doma z renovace, kruh se uzavřel. Sporty, který mě před 18 lety dovedly na Chronomag! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Jarett Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Pomalu se připravuju na dobu, kdy se kamufláž bude hodit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2 3
skalis Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Jsou super! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. dubna uživatelem skalis 2 1
Glaber Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 7 hodinami, skalis napsal: Jsou super! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj,máš je moc pěkné letošni renovace?
Prochy68 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Tak jsem vcera jen tak namatkou porovnal.presnost, no hadejte ktere vyhraly . Nebylo to teda zadne sofistikovane mereni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 20 minutami, Casio CL-301 napsal: Orlík no prave ze ne
ATOM Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 11 hodinami, skalis napsal: Jsou super! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou Honzo a tahle barevna varianta myslim suverenne nejhezci. Jedina chybicka je, ze nesviti. Na druhou stranu diky absenci lumi a kvalitnim barvam dokazal ciselnik prekonat zub casu neskutecne. V nerezu proste pecka hodinky.
skalis Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) před 4 hodinami, Glaber napsal: Ahoj,máš je moc pěkné letošni renovace? Ano, mam je cca. tyden. Renovace trvala 9 mesicu. Před hodinou, ATOM napsal: Jsou Honzo a tahle barevna varianta myslim suverenne nejhezci. Jedina chybicka je, ze nesviti. Na druhou stranu diky absenci lumi a kvalitnim barvam dokazal ciselnik prekonat zub casu neskutecne. V nerezu proste pecka hodinky. Diky! Praveze sviti! Jak budu moct, udelam fotku. Lumi je prijemny prekvapeni. Velmi jim slusi brouseny pouzdro. Upraveno 14. dubna uživatelem skalis
ATOM Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 52 minutami, skalis napsal: Ano, mam je cca. tyden. Renovace trvala 9 mesicu. Diky! Praveze sviti! Jak budu moct, udelam fotku. Lumi je prijemny prekvapeni. Velmi jim slusi brouseny pouzdro. Ajoo tak ty mas novy ciselnik. Ahaaa
Casio CL-301 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Zkusmo jsem je hodil do cernyho PVD a nevypada to spatne! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ATOM Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna @skalis no slusi jim to takhle velmi ! Jeste tu lumi
Casio CL-301 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Já si myslím že PRIM Sport 2 humberto luminiscenci neměli originál. Mám dvoje původní ani jedny nesvítí.
ATOM Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 2 minutami, Casio CL-301 napsal: Já si myslím že PRIM Sport 2 humberto luminiscenci neměli originál. Mám dvoje původní ani jedny nesvítí. No ale Skalis ma renovacni ciselnik jestli jsem to spravne pochopil. Dvojky proste musi svitit :) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Casio CL-301 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Ano dvojky jo ale ne humberta promiň že to takhle zdůrazňuji ale dvojky mám taky a ty svítí normálně perfektně ( původní)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se