Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bylo to včera, ale neměl jsem čas to stáhnout.

Renovované Igeny v Kroměříži na zámku:

post-5320-025305800 1351792971.jpg

Dneska Igeny u zámku :-)

Měls říct, upíchnul bych prcka v komparsu :-)

Odesláno

Když jsem ho kupaval, tak původně měl 20mm, ubrousil jsem ho na 19mm kvůli originál Igenům. Renovace má 20mm, tak tam teď lehounce kloktá, ale skoro to není poznat.

fakt ma renovace 20mm??? tak to museli nekdy zmenit, protoze ja mam s 19

Odesláno

Dneska Igeny u zámku :-)

Měls říct, upíchnul bych prcka v komparsu :-)

Zítra tu končím, tak se když tak zastav a ptej se na osvětlovače Honzu. On už tě někdo znaviguje.

fakt ma renovace 20mm??? tak to museli nekdy zmenit, protoze ja mam s 19

Nevím, každopádně v originál původních Igenech seděl úplně přesně a v těchhle má vůli.

Odesláno

Zítra tu končím, tak se když tak zastav a ptej se na osvětlovače Honzu. On už tě někdo znaviguje.

Nevím, každopádně v originál původních Igenech seděl úplně přesně a v těchhle má vůli.

:-( V Kroměříži bývám jen přes týden, pracovně.

Odesláno (upraveno)

A co tyhle?

post-5320-093413400 1352101758.jpg

Sakra, co je to za kousek.Auto time s datumkou,a jeste na ruce, kam ty na to chodis? :smile_anim:

Upraveno uživatelem kerob
Odesláno

Prostě občas štěstí zavadí i o vola/v tomto případě mně.

No no, po ranu, v pondeli, to ten tyden zacina hezky :wallbash:

Odesláno

Nevím, co je to za zmetek, ale jsem si téměř jistý, že druhý takový neexistuje. Tak neplač a nepátrej. Je to zřejmě původní bastl a originál v jednom jediném provedení.

No jo, tak jo. AutoTime v tehle barve jsem nevidel, zkoumal jsem okenko datumky,to na kolene takhle profi neudelas, tak je to asi modry mauricius, v nejhorsim cerveny...... :crying_anim:

Odesláno

Neplač, je v dobrých rukou. Maximálně si můžeme domluvit předkupní právo - kdybych se někdy v budoucnu chtěl primek zbavovat.

Jako by se stalo! Jinak bys mohl rici, jak se k takovym kouskum jeden dostane, pokud jsi to uz neudelal!!Resp. pribeh, Jak Jaromil ke stesti prisel ....... tedy Honza. :smile_anim:

Odesláno

Jako by se stalo! Jinak bys mohl rici, jak se k takovym kouskum jeden dostane, pokud jsi to uz neudelal!!Resp. pribeh, Jak Jaromil ke stesti prisel ....... tedy Honza. :smile_anim:

Já myslím, že ten příběh bude až překvapivě nezajímavý, protože proběhly Aukrem, tak bych si tipl, že je koupil. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...