kerob Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Jojo. Přesně to je ten příběh. Jejda, a ja mam pohadky tak rad!Njn, tak zase nic, nez tvrda realita!
Luděk Talián Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Tak já se dnes taky diplomaticky přidám... I když, tak krásné, jako ty předchozí to nejsou...Jdu odpoledne na rodičák. Tak jsem usoudil, že jde o společenskou akci a je třeba si vzít společenské hodinky Peněz mám dost. Třeba tím ty učitelky přesvědčím, že dcera je v zásadě chytrá...
bohus76 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Nerezové miyoty Tyto ručky se dávaly i do humbertovského pouzdra?Taková netradiční varianta.
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 To jsou ty poslední vyráběné - po roce 2000 v nerezu a s miyotou, dokonce existují dvě varianty ruček.
financ Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Cvak ! ;-) Paráda, jen houšť a větší kapky :-). Plechovka sedne i k těm větším indexům.Dneska jsem trochu trénoval na menší velikost
atomicsteve Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Koukám, že unikát už není unikát... Nebo jen změnil majitele?
Chosef76 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Koukám, že unikát už není unikát... Nebo jen změnil majitele?Brzy bude příležitost blejsknout oba unikáty vedle sebe ;-)
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Paráda, jen houšť a větší kapky :-). Plechovka sedne i k těm větším indexům.Dneska jsem trochu trénoval na menší velikost Velikost 36mm je akorát,vidím,že Tě to baví
financ Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Já mám menší indexy. Pořád unikát :-)Myslíš, že nás s tím do Eltonu pustí?
Chosef76 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Paráda, jen houšť a větší kapky :-). Plechovka sedne i k těm větším indexům.Dneska jsem trochu trénoval na menší velikost Díky ;-). Těch 36mm je na oblekovky naprosto dostačujících. Také trénuju.
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Brzy bude příležitost blejsknout oba unikáty vedle sebe ;-)Jaké,že unikáty? PM
Chosef76 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Neprovokuj, nebo nás tu sežerou. :-D
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Já mám menší indexy. Pořád unikát :-)Myslíš, že nás s tím do Eltonu pustí?Do Eltonu nás pustí,jen aby nás pustili ven.
atomicsteve Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Tipuji nějakou pokoutnou domácí výrobu... Budete ukřižováni hned u brány pro výstrahu dalším troufalcům
financ Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Tipuji nějakou pokoutnou domácí výrobu... Budete ukřižováni hned u brány pro výstrahu dalším troufalcům Nene, vložky jsou origo z Eltonu. Po nocích vyloupaný z limitky ES2012 :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se