Přejít na obsah

MUDMAN KLUB

noviisek

Máte Mudmany?  

170 hlasů

1. 1. Máte Mudmany?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Mně se ty bahňáky začínají čím dál víc líbit! Poraďte někdo prosím vás, kde by se daly sehnat v této barevné kombinaci (půjčil jsem si foto z Novíískovic příspěvku), já je nemůžu nikde za dobrou cenu najít.

Posted Image

Nevěděli byste prosím někdo přesné označení tohoto modelu, případně i kde ho mají? Nevím jestli se ještě vůbec dělají, nebo je to nějaká limitka či co, protože je taky nemůžu nikde najít. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já jsem téměř rok majitelem a uživatelem G-SHOCKů Mudman GW 9010. Za ty prachy vynikající. Přesné (přesněji už to asi nejde), odolné, lehoučké... Jen čekám, co solární napájení... měl jsem jedny Casia s tímto systémem a po záruční době jak na potvoru "odešly"....

post-5779-084869000 1299951415.jpg

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zvládnou hodinky čištění v ultrazvukové myčce?

zsašpiniljsem si pásek od spešl lepidla a nevím jak s tím dolů, je to v těch malých částečkách, tak mě napadl ultrazvuk. Čistit to párátkem by bylo na měsíc.

Odkaz ke komentáři

Vyváženost je správné slovo, asi proto se mi tak líbí :cool02:

Nevím, jak u klasiky, ale u těchhle jdou tlačítka pořádně ztuha - člověk má z manipulace s nimi takový tvrďácký pocit, když za ně musí fest zabrat :lol:

Už se těším, jak je "otestuju" na kole.

Odkaz ke komentáři

Nevím, jak u klasiky, ale u těchhle jdou tlačítka pořádně ztuha - člověk má z manipulace s nimi takový tvrďácký pocit, když za ně musí fest zabrat :lol:

bohužel to byl právě důvod, proč jsem mudmany nakonec prodal. přitom vlasnostmi funkcí mi maximálně vyhovaly - chytrý timer, dvoje stopky, dlouhé podsvícení..
Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Dobrý den, tak se hlásím do klubu Mudmanů.

Děkuji všem za informace, které jsem při hledání načerpal a že to nebylo hledání jednoduché. Posted Image

Přikládám nějaké fotky, protože fotek není nikdy dost (to mám také odtud ).

post-16595-019141400 1304163972.jpg

post-16595-001248400 1304163984.jpg

post-16595-012843800 1304163991.jpg

post-16595-074336000 1304164003.jpg

post-16595-003806100 1304164013.jpg

Odkaz ke komentáři

Dá se nastavit, že u alarmu bude displej "blikat"? Někde jsem to na netu našel - u šedého modelu, zvažuju, že bych koupil ten klasickej model, ale nevím, zda to i ten umí?

S tím souvisí u druhej dotaz a to sice, zda i u toho základního modelu se dá nastavit podsvícení na 3s a 5s?

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Peta-Biker: ano na oboje.

Díky, koukal jsem, že teď je ve slevě v pár e-shopech gw 9010, tak váhám, zda koupit ty a nebo ty obyčejný g-9000. Mám Gulfmany 9100 s rádiem, ty jsou supr, akorát mě štve, že svítí chvilku, ale stejně je to jen záminka, ať si koupím prostě ještě nějaké jedny digi :), nějak mě to chytlo. Rozdíl je cca 3-5stovek mezi těmi g9000 a gw 9010 teď. ( Na ebayi se to asi už nevyplatí, né?) Nemám zkušenost.

*kdo se má o tu mechaniku furt starat :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Díky, koukal jsem, že teď je ve slevě v pár e-shopech gw 9010, tak váhám, zda koupit ty a nebo ty obyčejný g-9000. Mám Gulfmany 9100 s rádiem, ty jsou supr, akorát mě štve, že svítí chvilku, ale stejně je to jen záminka, ať si koupím prostě ještě nějaké jedny digi :), nějak mě to chytlo. Rozdíl je cca 3-5stovek mezi těmi g9000 a gw 9010 teď. ( Na ebayi se to asi už nevyplatí, né?) Nemám zkušenost.

*kdo se má o tu mechaniku furt starat :D

kdybys náhodou narazil na tu verzi co sháním,písni.díky

vím jen o jedné co je na ebay,ale ta cena je :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Peta-Biker: A zkoušel jsi někdy nějaké Mudmany? Protože jediný důvod proč se jich tu polovina lidí zbavila(včetně mě) byly nesnesitelně tuhá tlačítka.

Osobně bych vybíral podle toho, jak se mi líbí. GW mají funkčně lepší modul, ale když se podívám, jak vyplňuje prostor v hodinkách, tak se mi nelíbí tolik jako u obyčejných G.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...