ramon Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Mně se ty bahňáky začínají čím dál víc líbit! Poraďte někdo prosím vás, kde by se daly sehnat v této barevné kombinaci (půjčil jsem si foto z Novíískovic příspěvku), já je nemůžu nikde za dobrou cenu najít. Nevěděli byste prosím někdo přesné označení tohoto modelu, případně i kde ho mají? Nevím jestli se ještě vůbec dělají, nebo je to nějaká limitka či co, protože je taky nemůžu nikde najít. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 (upraveno) I já jsem téměř rok majitelem a uživatelem G-SHOCKů Mudman GW 9010. Za ty prachy vynikající. Přesné (přesněji už to asi nejde), odolné, lehoučké... Jen čekám, co solární napájení... měl jsem jedny Casia s tímto systémem a po záruční době jak na potvoru "odešly".... Upraveno 12. března 2011 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Zvládnou hodinky čištění v ultrazvukové myčce?zsašpiniljsem si pásek od spešl lepidla a nevím jak s tím dolů, je to v těch malých částečkách, tak mě napadl ultrazvuk. Čistit to párátkem by bylo na měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 A co tam dát jen ten pásek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Fráňo, koukám, že jsem přemýšlel stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) tyhle mudmany jsou docela pěkný, takový vyvážený. předpokládám ale, že tlačítka budou stejně tuhý jako u klasiky.. e: tady je taky pár fotek. Upraveno 29. března 2011 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Vyváženost je správné slovo, asi proto se mi tak líbí Nevím, jak u klasiky, ale u těchhle jdou tlačítka pořádně ztuha - člověk má z manipulace s nimi takový tvrďácký pocit, když za ně musí fest zabrat Už se těším, jak je "otestuju" na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Nevím, jak u klasiky, ale u těchhle jdou tlačítka pořádně ztuha - člověk má z manipulace s nimi takový tvrďácký pocit, když za ně musí fest zabrat bohužel to byl právě důvod, proč jsem mudmany nakonec prodal. přitom vlasnostmi funkcí mi maximálně vyhovaly - chytrý timer, dvoje stopky, dlouhé podsvícení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 pánové,kdyby jste někdo natrefili za rozumnej peníz na Casio GW 9010MB-1 dejte pls vědět,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MANIAC Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Dobrý den, tak se hlásím do klubu Mudmanů. Děkuji všem za informace, které jsem při hledání načerpal a že to nebylo hledání jednoduché. Přikládám nějaké fotky, protože fotek není nikdy dost (to mám také odtud ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Dobrý den, tak se hlásím do klubu Mudmanů. supr fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Hmmm, že bych si taky jedny pořídil? Líbí se mi ty maskáčový, poradíte shop s dobrýma cenama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 koukám na poslední fotce Handy2400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MANIAC Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 supr fotkyDěkuji, jsem rád, že se líbí. koukám na poslední fotce Handy2400Ano, je to ona. Holka už má něco za sebou. ---- Přihodím ještě nějaké fotky. Kdyby vás to štvalo, tak řekněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 (upraveno) Dá se nastavit, že u alarmu bude displej "blikat"? Někde jsem to na netu našel - u šedého modelu, zvažuju, že bych koupil ten klasickej model, ale nevím, zda to i ten umí?S tím souvisí u druhej dotaz a to sice, zda i u toho základního modelu se dá nastavit podsvícení na 3s a 5s? Upraveno 9. května 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Peta-Biker: ano na oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 (upraveno) Peta-Biker: ano na oboje. Díky, koukal jsem, že teď je ve slevě v pár e-shopech gw 9010, tak váhám, zda koupit ty a nebo ty obyčejný g-9000. Mám Gulfmany 9100 s rádiem, ty jsou supr, akorát mě štve, že svítí chvilku, ale stejně je to jen záminka, ať si koupím prostě ještě nějaké jedny digi , nějak mě to chytlo. Rozdíl je cca 3-5stovek mezi těmi g9000 a gw 9010 teď. ( Na ebayi se to asi už nevyplatí, né?) Nemám zkušenost. *kdo se má o tu mechaniku furt starat Upraveno 9. května 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Díky, koukal jsem, že teď je ve slevě v pár e-shopech gw 9010, tak váhám, zda koupit ty a nebo ty obyčejný g-9000. Mám Gulfmany 9100 s rádiem, ty jsou supr, akorát mě štve, že svítí chvilku, ale stejně je to jen záminka, ať si koupím prostě ještě nějaké jedny digi , nějak mě to chytlo. Rozdíl je cca 3-5stovek mezi těmi g9000 a gw 9010 teď. ( Na ebayi se to asi už nevyplatí, né?) Nemám zkušenost. *kdo se má o tu mechaniku furt starat kdybys náhodou narazil na tu verzi co sháním,písni.díky vím jen o jedné co je na ebay,ale ta cena je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Peta-Biker: A zkoušel jsi někdy nějaké Mudmany? Protože jediný důvod proč se jich tu polovina lidí zbavila(včetně mě) byly nesnesitelně tuhá tlačítka.Osobně bych vybíral podle toho, jak se mi líbí. GW mají funkčně lepší modul, ale když se podívám, jak vyplňuje prostor v hodinkách, tak se mi nelíbí tolik jako u obyčejných G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Peťan je silák a sportovec,ten nemá problém zmáčknout nějaké tlačítko ("jen fórek" ) Je pravda,že Mudmany jdou trochu ztuha,ale to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se