Lu2cz Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Tak to bych teda chtěl vidět - to tam ty kočky sedí a čekají až na ně dojde řada? Nee , pobíhají okolo, protože čekají, že něco dostanou... Většinou to je takový chumel chlupů okolo a jen vytahuješ tu která ještě prášeček nedostala Jinak to je výhoda našich koček, když je zavolám jménem, tak i když zrovna loví u sousedů nebo jsou někde na obchůzce, tak vždycky hned přiběhnou... V bytě se to naučili a přivolání dávají lépe než lecjaký nevychovaný pes... Jsou to takoví kočkopsi
Sickboy Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Já používám dlouhou anatomickou pinzetu. Dá se sehnat ve zdravotnickejch potřebách. Nacpu jí pokaždý až na kořen jazyka. Je to hned. Akorát teď mám tak žravou kočku, že to spráská v granulích. A s láskou vzpomínám na psa, budiž mu země lehká. Ten to bral jako pamlsek.
Moty Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 dneska večer budu odčervovat, tak napíšu:-)
Lu2cz Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Tak držím palce, třeba bude zase nějaká veselá historka ...mě to taky čeká v nejbližší době, jen musím doma zkontrolovat zásoby a kdyžtak skočit k vetovi... když byli kočičáci v bytě, tak jsem na to celkem kašlal, ale jak loví (a žerou) venku všechnu možnou havěť, tak je to nutnost...
Sickboy Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Možná to patří spíš do humoru, ale tady to podle mě víc oceníte. Zbytek je tady: http://www.boredpanda.com/adventures-of-business-cat-comics-tom-fonder/ Upraveno 10. září 2015 uživatelem Sickboy
instant Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 ten vtip nema chybu.. ale pochopi ho asi len majitel macky
Micey Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Jojo.https://www.youtube.com/watch?v=7XyijPE6P6E
Lu2cz Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Když už jsme u klasického kočičího chování, tak mě ještě pobavily tady tyto : a hlavně tenhle Upraveno 11. září 2015 uživatelem Lu2cz
Návštěvník Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Taky pridam par selem, a k tomu jedna nova(na skrabadle:-))
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Ty děvky maj v těch drápkách fakt nějakej jed. Už to je tři dny, co mě sekla a furt to bolí.
Návštěvník Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Ty děvky maj v těch drápkách fakt nějakej jed. Už to je tři dny, co mě sekla a furt to bolí. Jojo, nejaky bakterie a breberky. :-D
straspol Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Ty děvky maj v těch drápkách fakt nějakej jed. Už to je tři dny, co mě sekla a furt to bolí.Nemáš být na ně ošklivý. Jsou citlivé a počurají Ti počítač.
Moty Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Taky pridam par selem, a k tomu jedna nova(na skrabadle:-))To je bengálská? Je nádherná;-))
Návštěvník Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 To je bengálská? Je nádherná;-)) Jop. Dve bengalky(jedna nova) a ragdoll. Porad na sebe prskaj a vrcej, knucej, se seznamujou uz tyden a jak jsou teritorialni.. je to celkem zabavne pozorovat. :-)
Lu2cz Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Naše košky.... ...hlídají přítelkyni materiály na učení se na státnice ...se jim to fakt vohromně líbilo....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se