Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to bych teda chtěl vidět - to tam ty kočky sedí a čekají až na ně dojde řada? :eek:

Nee ;), pobíhají okolo, protože čekají, že něco dostanou... Většinou to je takový chumel chlupů okolo a jen vytahuješ tu která ještě prášeček nedostala :D

Jinak to je výhoda našich koček, když je zavolám jménem, tak i když zrovna loví u sousedů nebo jsou někde na obchůzce, tak vždycky hned přiběhnou... V bytě se to naučili a přivolání dávají lépe než lecjaký nevychovaný pes... Jsou to takoví kočkopsi ;)

Odesláno

Já používám dlouhou anatomickou pinzetu. Dá se sehnat ve zdravotnickejch potřebách. Nacpu jí pokaždý až na kořen jazyka. Je to hned. Akorát teď mám tak žravou kočku, že to spráská v granulích. A s láskou vzpomínám na psa, budiž mu země lehká. Ten to bral jako pamlsek.

Odesláno

:cheers:  Tak držím palce, třeba bude zase nějaká veselá historka :lol2: 

...mě to taky čeká v nejbližší době, jen musím doma zkontrolovat zásoby a kdyžtak skočit k vetovi... když byli kočičáci v bytě, tak jsem na to celkem kašlal, ale jak loví (a žerou) venku všechnu možnou havěť, tak je to nutnost...

Odesláno (upraveno)

Když už jsme u klasického kočičího chování, tak mě ještě pobavily tady tyto :

post-34425-0-20839600-1441972178_thumb.jpg

a hlavně tenhle :clap:

post-34425-0-16552800-1441972295_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lu2cz
  • po 3 týdnech...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ty děvky maj v těch drápkách fakt nějakej jed. Už to je tři dny, co mě sekla a furt to bolí.

Odesláno

Ty děvky maj v těch drápkách fakt nějakej jed. Už to je tři dny, co mě sekla a furt to bolí.

Jojo, nejaky bakterie a breberky. :-D

Odesláno

Taky pridam par selem, a k tomu jedna nova(na skrabadle:-))

To je bengálská? Je nádherná;-))

Odesláno

To je bengálská? Je nádherná;-))

Jop. Dve bengalky(jedna nova) a ragdoll. Porad na sebe prskaj a vrcej, knucej, se seznamujou uz tyden a jak jsou teritorialni.. je to celkem zabavne pozorovat. :-)

Odesláno

Naše košky....

post-34425-0-30164600-1443602883_thumb.jpg

...hlídají přítelkyni materiály na učení se na státnice :D  ...se jim to fakt vohromně líbilo....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...