Návštěvník Zmizík Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Tak dík, takže musím ošmatávat i zrzavý... Za naším kocourem chodí zrzavá kočka a byli jsme přesvědčení, že je to...kočka. Že by za ním lezl kocour...?Hele a není ten tvůj kocour tříbarevnej?
Ondrej71 Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 S tema zrzavyma teda nevim, my meli zrzavou kocku
OndraPod Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 (upraveno) S tema zrzavyma teda nevim, my meli zrzavou kockuTaky si myslim, nikdy jsme ciste zrzavou kocku nemeli, ale nemel by to byt problem, viz. ten odkaz co jsem daval:http://www.kotatko.net/index.php?view=genetikaKocek03 Kočka - chromozomy XXOO - červená kočkaOo - želvovinová kočkaoo - kočka není červená Kocour - chromozomy XYOY - červený kocourOo - želvovinový kocour neníoo- kocour není červený Upraveno 22. května 2017 uživatelem OndraPod
Moty Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Tak sem to hledal a je to tak, ze zrzavych je vic kocouru, ale muže byt i kočka, nicméně kvůli poslednímu chromozomu a v nem zapsané informaci nebude kocour nikdy třibarevný, protože tim ze posledni chromozom je u chlap XY tak na Ch. Y je buď info ze to je chlap nebo ze je zrzavej
Klotzman Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Vy jste snad dostali k vánocům sadu Malý Mendel nebo co...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Vy jste snad dostali k vánocům sadu Malý Mendel nebo co...Malý Mengele.
Elmelund Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Čerta mi donesl soused 1. ledna tohoto roku jako vyhládlé kotě, které se toulalo několik dnů po polích za vesnicí.
tano Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Jako Cert je moc peknej!! A ten posed se mi moc libi, kde jsi ho kupoval? Upraveno 4. června 2017 uživatelem tano
Sifon Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 koukni na Zoohit. Ta mají podobnejch bejkáren hromadu. Kupujeme tam žrádlo a náhradní díly na škrábadla. Ty sisalový nohy jen hořej
tano Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 (upraveno) DikyEdit: horej, znamena ze nevydrzi? Upraveno 4. června 2017 uživatelem tano
Elmelund Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Jo, Čert se u nás zabydlel dobře :-)Jinak ten "posed" je původně normální škrabadlo ve tvaru esíčka, koupeno na bazos.cz, takže původ nevím. Jako posed se to začalo používat zcela neplánovaně, když jsem potřeboval vytřít podlahu a zavěsil škrabadlo přes topení, aby mi nepřekáželo.Ale pochybuju, že mi to takto vydrží dlouho. Korpus škrabadla je z nějakého kartonu a Čertovi se daří po všech stránkách, takže čekám, že se to s ním brzo urve
tano Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Zajimave, budu koukat po necem podobnem. Diky
wizard-ov Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 No kdybych to dal naší kočce, tak by urvala to topení
jebiga Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 No kdybych to dal naší kočce, tak by urvala to topení Presne při posledním vážení měla naše princezny krásných 6,5kg :-)
wizard-ov Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 naše 8,8kg - ona se k nám do rodiny hodí
Sifon Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 DikyEdit: horej, znamena ze nevydrzi?Jojo. Ty dvě čůzy to škubou jako o život. Ale zase aspoň neničej nábytek....tolik. Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Zajimave, budu koukat po necem podobnem. Diky To normálně všude prodávaj. https://www.mall.cz/odpocivadla/trixie-zavesne-luzko-na-topeni-bezove?gclid=CjwKEAjwgtTJBRDRmd6ZtLrGyxwSJAA7Fy-hRWy7Uf5io6WYLqOALqKwVUhbJT0KHYaqaba4sJEFfhoChVbw_wcB&dclid=COfu5MbkptQCFSWnUQodDJYGvw A dokonce ho i možná máme zabalený doma, protože jsme ho před lety koupili a žádná z koček na tom nechtěla ležet. A teď máme všude podlahový topení, tak už je to vůbec k hovnu Zkusím se zeptat manželky, zda to někde nemáme.
Elmelund Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 To se mi líbí moc, to koupím Čertovi, až se pod ním škrabadlo urve, takže asi brzo
tano Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Tomas_2002: tak doma juknete a pisni. Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se