Tomas_2002 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán Aspoň tě pro příště přejdou ty samaritánský pudy
mondeo2 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 měls jim říct že ten barák od nich pro tu kočku koupíš
stalker Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Znám,nic jiného nezbývá než to překousnout.Jinak bys je musel zabít.
wizard-ov Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Ehhh... to nasere. A věř tomu, že se té nálepky budeš těžko zbavovat. Přesně znám ty typy, co nehnou prstem ale kritika jim jde nejlíp.
KFL Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Hele, ja je ted dorazim, protoze si asi poridime vlastni kocku .
straspol Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Hele, ja je ted dorazim, protoze si asi poridime vlastni kocku ....která jim bude chodit kadit na zahrádky...
Sweden Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Nejvážnější člen rodiny .... Upraveno 6. října 2017 uživatelem Sweden
Moty Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Jak řešítě u koček co sou doma i venku prevenci před blechama? Kapicka/obojek je asi jasnej, ale co pak mazlení s kočkama a "vliv" chemie proti blechám na vaše zdraví? Upraveno 6. října 2017 uživatelem Moty
Sweden Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Co máme venkovní kočky tak se osvědčil obojek, kapičky byly funkční určité období, pak se chytlo i klíště. Černá Mišel dotáhla jednou odněkud blechy kterých se za malou chvilku sama zbavila, respektive je přenesla na naší 16letou pudlici, ta neměla obojek ale kapičky, ta se to zbavila až dokonalou koupelí. Dopady na zdraví ani u jedné z typů ochrany nepociťuji. Upraveno 6. října 2017 uživatelem Sweden
Moty Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 kočky spaly s námi v posteli, ale prej když maj kapičku/obojek, tak se uvolnuje ta chemie trvale a neměl bys je právě v posteli mít
straspol Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 To jsou blechy kočičí, ty na člověka nejdou ...
Juraj11 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Tak jsme doma, zatím se nám trochu vyhýbá a smutní
Sweden Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Nádherný kotě, ukaž mu to moje bývalý škrabadlo a hned bude veselejší Ne vážně, ono se omáčkne neboj, ta naše poslední příšera byla taky den/dva bázlivá a smutná, pak první doteky, zkoumání prostředí a za chvilku je smutek ta tam. Upraveno 6. října 2017 uživatelem Sweden
Ondrej71 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Naše kočka před týdnem zmizela a bohužel už se asi nevrátí... nikdy nebyla dýl víc než par hodin takze si naděje uz neděláme. Zůstaly po ní 4 koťata. Jedno si necháme, to si prosadily děti, ale 3 musí pryč. Tak kdybyste někdo měli zajem si přijet mezi Olomouc a Ostravu tak SZ. Jsou to zatím venkovní kočky ale myslim ze i uvnitř by si jeste zvykly, granule a záchod jim problem nedělají. Jestli to jsou kočky nebo kocouri zatím poznat uplne neumím, ale myslim ze tribarevka bude spis holka a žlutobílí spise kocourci. Všichni jsou moc přítulní a milí
Tomas_2002 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Naše kočka před týdnem zmizela a bohužel už se asi nevrátí... nikdy nebyla dýl víc než par hodin takze si naděje uz neděláme. Zůstaly po ní 4 koťata. Jedno si necháme, to si prosadily děti, ale 3 musí pryč. Tak kdybyste někdo měli zajem si přijet mezi Olomouc a Ostravu tak SZ. Jsou to zatím venkovní kočky ale myslim ze i uvnitř by si jeste zvykly, granule a záchod jim problem nedělají. Jestli to jsou kočky nebo kocouri zatím poznat uplne neumím, ale myslim ze tribarevka bude spis holka a žlutobílí spise kocourci. Všichni jsou moc přítulní a milí Jestli chceš trochu pomoct s identifikací pohlaví, tak pokud je to tříbarevný, tak je to vždycky samYce :-) Tříbarevný kocouři nejsou.
Moty Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 oni sou vlastně dvoubarevný, protože bílá není brána jako barva, ale jinak je to jak píšeš:-)
KFL Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 (upraveno) U nas jde projekt kocka do semifinale. Peclivym studiem materialu, diskuzi a definitivnich pravd na internetu jsme dosli k nazoru, ze ?kocku si poridi jen uplnej blazen?. Nicmene jeste hlubsim studiem a diskuzi s realnymi lidmi se tento nazor zmenil na variantu ?jsme dostatecny magori na porizeni kocky?. Asi. Ted resime jakou. Mame dva favority - ruskou modrou a kartouzskou. Jako failover variantu pak maina. Minimalne teda podle popisu a charakteru plemene. Je tu nekdo chovajici takovy zvire? Bych se na par veci zeptal . Upraveno 7. října 2017 uživatelem KFL
jankoxxx Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 Tak jen k završení příběhu. Kočka má od včerejška nový domov, kde bude určitě spokojená. Problém nastal ale u "imigračních" majitelů, kteří si na ni v mezičase zvykli a když včera odjížděla, bylo to hrozný drámo. Nakonec jsem z toho vyšel jako nejhorší člověk na světě, protože mi kočka vadila a proto jsem jí unesl pryč. Tvl, musim říct, že se mi včera otevřela fakt kudla v kapse. Že kočka všem zas*ávala zahrady, budiž, je to zvíře. Ale když frajeři odjeli (do práce/na víkend) a nechali kočku venku, tak nebohý zvíře hledalo útočiště kdekoliv, počínaje náma, dalšíma sousedama a na stavbě mezi dělníkama, což se nelíbilo nikomu. Tak já přijdu s nápadem, jestli by nebylo lepší ji udat někam, kde o ní bude postaráno se vším všudy, všichni to odsouhlaí, já to celý zařídím, kočka odjede, a já nakonec dostanu do ksichtu, že jsem potížista, protože nikomu vlastně nevadila a teď maj v rodině smutek. A že prodaj barák a odstěhujou se. Takhle vytočenej jsem fakt dlouho nebyl. Za dobrotu na žebrotu, fakt.to je f prdeli ked sa mestsky ludia stahuju do barakov...
jankoxxx Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 U nas jde projekt kocka do semifinale. Peclivym studiem materialu, diskuzi a definitivnich pravd na internetu jsme dosli k nazoru, ze ?kocku si poridi jen uplnej blazen?. Nicmene jeste hlubsim studiem a diskuzi s realnymi lidmi se tento nazor zmenil na variantu ?jsme dostatecny magori na porizeni kocky?. Asi. Ted resime jakou. Mame dva favority - ruskou modrou a kartouzskou. Jako failover variantu pak maina. Minimalne teda podle popisu a charakteru plemene. Je tu nekdo chovajici takovy zvire? Bych se na par veci zeptal .a co bolo zle na tej co sla do prdele?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se