Irwinek Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince (upraveno) před 52 minutami, FantasticFabio napsal: Jo do čtyř ? To je pěkný! u nás jim začíná směna už kolem 3 a až nás vyparkaší do práce, tak si múžou jít zase v klidu lehnout ….. stejně je to pěknej pohled jak dřímají , což? Naše černá potvora je od včera po kastraci , byla jako mouchy snězte si mě , ale od noci už lítá zase jako běs ….. Dnes je sobota, to mně nechají přispat sebere se rychle, a Ty začni kupovat krmení pro kastráty, ať moc nepřibere - myslím, že jste ho nechali moc brzo, ještě nemá vyrýsovanou hlavičku Upraveno 13. prosince uživatelem Irwinek Pravopis 1
FantasticFabio Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince před 10 minutami, Irwinek napsal: Dnes je sobota, to mně nechají přispat sebere se rychle, a Ty začni kupovat krmení pro kastráty, ať moc nepřibere - myslím, že jste ho nechali moc brzo, ještě nemá vyrýsovanou hlavičku Bohužel to bylo naplánováno na konec ledna ale doktorka volala že se jí uvolnil termín, no nebyli jsme na to připravený ….. celej tejden jsme byli rozhozený ! Jojo už jsme objednali. Ta první je dávno kastrovaná.
FantasticFabio Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince Od té doby , co má manželka účet na zoohitu …… a přihlášení za ní udělá sám telefon ….. sem si musel koupit novou příklepovku….. 2
Irwinek Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince před 37 minutami, FantasticFabio napsal: Od té doby , co má manželka účet na zoohitu …… a přihlášení za ní udělá sám telefon ….. sem si musel koupit novou příklepovku….. Tohle nemůžu ukázat těm našim, vymňoukali by mě Nojo, někdy se to semele, u prvního jsme čekali, dokud nezačal být cítit, měl nádhernou hlavičku 3
FantasticFabio Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince před 23 minutami, Irwinek napsal: Tohle nemůžu ukázat těm našim, vymňoukali by mě Nojo, někdy se to semele, u prvního jsme čekali, dokud nezačal být cítit, měl nádhernou hlavičku Nojo pro holky nábyteček a poličky a pro kluka holt autíčko…..a rovnou Cadylak
Irwinek Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince Před hodinou, FantasticFabio napsal: Nojo pro holky nábyteček a poličky a pro kluka holt autíčko…..a rovnou Cadylak Autodráha ho nebavila, ale za tímhle lítal nebo před tím utíkal na skříně a po schodech caddy je ve skříni, kocourek už bohužel v urničce - ledviny 1
FantasticFabio Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince Jedna spí na skříni a druhá….. taky různě…. 3
FantasticFabio Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince před 2 hodinami, bohus76 napsal: Sestřin mazel zde Taky umí pěknou “ pokerface “
FantasticFabio Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince před 40 minutami, gun4 napsal: Dnes cely den doma u krbu Jóga?
gun4 Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince před 43 minutami, FantasticFabio napsal: Jóga? Je to jeste mladej blboun 1
neuromancer Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince Manželka říká, že kopíruje mojí polohu a je prý stejný flákač. 2 4
FantasticFabio Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince před 3 minutami, neuromancer napsal: Manželka říká, že kopíruje mojí polohu a je prý stejný flákač. Já si myslím , že nekopíruje….. ale je mi jasný, že manželky mají vždycky pravdu……
FantasticFabio Odesláno 16. prosince Nahlásit Odesláno 16. prosince před 5 hodinami, OndraPod napsal: Máte doma chlupy ? 1
ragu Odesláno 16. prosince Nahlásit Odesláno 16. prosince Na to odpovím vlastní fotkou z jedné údržbové session. 3
OndraPod Odesláno 16. prosince Nahlásit Odesláno 16. prosince Na to si prostě zvykneš, chlupy na zemi, chlupy na oblečení, chlupy v jídle 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se