Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 52 minutami, FantasticFabio napsal:

Jo do čtyř ? To je pěkný! u nás jim začíná směna už kolem 3 a až nás vyparkaší do práce, tak si múžou jít zase v klidu lehnout 🥳….. stejně je  to pěknej pohled jak dřímají , což? Naše černá potvora je od včera po kastraci ,  byla jako mouchy snězte si mě , ale od noci už lítá zase jako běs ….. 

Dnes je sobota, to mně nechají přispat 🙂

sebere se rychle, a Ty začni kupovat krmení pro kastráty,  ať moc nepřibere - myslím, že jste ho nechali moc brzo, ještě nemá vyrýsovanou hlavičku

Upraveno uživatelem Irwinek
Pravopis
  • Like 1
Odesláno
před 10 minutami, Irwinek napsal:

Dnes je sobota, to mně nechají přispat 🙂

sebere se rychle, a Ty začni kupovat krmení pro kastráty,  ať moc nepřibere - myslím, že jste ho nechali moc brzo, ještě nemá vyrýsovanou hlavičku

Bohužel to bylo naplánováno na konec ledna ale doktorka volala že se jí uvolnil termín, no nebyli jsme na to připravený ….. celej tejden jsme byli rozhozený ! Jojo už jsme objednali. Ta první je  dávno kastrovaná.  

Odesláno

Od té doby , co má manželka účet na zoohitu …… a přihlášení za ní udělá sám telefon ….. sem si musel koupit novou příklepovku…..

IMG_3498.jpeg

• Haha 2
Odesláno
před 37 minutami, FantasticFabio napsal:

Od té doby , co má manželka účet na zoohitu …… a přihlášení za ní udělá sám telefon ….. sem si musel koupit novou příklepovku…..

IMG_3498.jpeg

Tohle nemůžu ukázat těm našim, vymňoukali by mě 🙂

Nojo, někdy se to semele, u prvního jsme čekali, dokud nezačal být cítit, měl nádhernou hlavičku

Irwinek 010.jpg

• Like 3
Odesláno
před 23 minutami, Irwinek napsal:

Tohle nemůžu ukázat těm našim, vymňoukali by mě 🙂

Nojo, někdy se to semele, u prvního jsme čekali, dokud nezačal být cítit, měl nádhernou hlavičku

Irwinek 010.jpg

Nojo pro holky nábyteček a poličky a pro kluka holt autíčko…..a rovnou Cadylak 👍😁

Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Nojo pro holky nábyteček a poličky a pro kluka holt autíčko…..a rovnou Cadylak 👍😁

Autodráha ho nebavila, ale za tímhle lítal nebo před tím utíkal na skříně a po schodech 🙂

caddy je ve skříni, kocourek už bohužel v urničce - ledviny 😞

• Sad 1
Odesláno
před 3 minutami, neuromancer napsal:

Manželka říká, že kopíruje mojí polohu a je prý stejný flákač.

IMG-20251215-WA0004.jpg

Já si myslím , že nekopíruje….. ale je mi jasný, že manželky mají vždycky pravdu……

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...