Moty Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 to je tak krásný zvíře výraz mluvící za vše a ty vraský na xichtě, boží a hlavně jí sereš, že jí fotíš a vůbec:-))
jebiga Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 tak jsem prřidám naši potvoru je to nalezenec a do roka dokonale ovladla ty svoje dva dvounožce :-)ale ejdno se ji musi nechat je to takovej kockopes na chate vyzaduje rano a vecer prochazky v doprovodu a na podzim jsem ji vzal na houby a tapala 4-5 km poctive se mnou
jebiga Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 akorad nechapu proc se dala fotka trikrat a ne tri pardon
Tomas_2002 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 S kočkou na houby ? A chodí u pána ? Tu vychovali psi ne ?
Moty Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 krásná, ta bude něčím šrncnutá, že by norskou nebo to je zimní srst?
Klotzman Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Těžká fešanda. Akorát jsem na ty tři fotky koukal jak blbec a hledal v tom nějaký sdělení - až pak jsem si přečet, že omyl
mAra_ Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) To naši bydlí u lesa. A každý den chodí se psama ven. A každý den vždycky metr za nima s nimi chodí kocourek, kterého jsem jim před dvouma rokama koupil. Pravidelně. Nevynechá. A že chodej třeba sedm, osm kilaku. Každý kdo je vidí, tak tomu nevěří a ptá se, jestli kocourek patří taky k nim :-) (protože psi, pravda, na vodítku, kocour ne) A jen ilustrační foto, jak všichni spí ve sklepě. Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem mAra_
jebiga Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 na houby chodi tak 2-3 metry kolem je to nalezenec mela tak rok podle doktora a pri kastraci ji mesel oholit pomalu celou protoze byla jeden dred proto se taky jmenuje Dredka :-)smrcnuta je Mainskou myvali
Tomas_2002 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 To jsou věci teda. Nepochybuju o tom, že ti naši by vzali čáru hned po otevření dveří
Tomas_2002 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 To nevím, ale to samý si říkal kolega co v práci sedí vedle mě a už je to asi 2 roky co mu naželka zdrhla s roznašečem letáků Kdo ví, co se těm kočkám honí hlavou
Radimk Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Tomas: Tak to jsou krasavice! Kua hned bych to doma rozšířil, ale musím se udržet. Jeden mazel stačí.Jebiga: To je jen potvrzení, že nalezenci mají věrné srdce. Vypadá šmrnclá něčím divokým, venku je asi šťastná.
jebiga Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Radimk:Stastna je všude ale jak jsem psal ovládla to tu a v jídle uz taky jezeře vše potvora :-) ale je to člen rodiny tak co uz
mAra_ Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Přispěju takovou páteční momentkou od telky :-)
sta Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Uz zacal zase spavat venku v boude a ne jen u nas v predsini
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se