Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Něco tu, tuším, proběhlo...prolistuj si vlákno :)

Včera, než jsem šel do práce, jsem pozoroval ty naše dvě mňoukací krávy. Ráno jsem byl s Hájkovou u MVDr......ukázat jí, odčervit a domluvit kastraci. Chudinka, ve čtvrtek jí to čeká. Asistovat nebudu, našemu felčarovi věřím, fakt je dobrej a má zvířátka rád.

Dělala vostudu celou cestu ( panelák + cca 60 metrů) tam i zpět...v přepravce prostě nebude, byla nasraná jak brigadýr....u doktora hodňounká kočička, po opětovném nacpání do bedny zase zlá-zlá-zlá kočička.

Prcek ji chtěl pak doma pustit ven, i přes varování....odnesl to sekancem.

Potom asi nějak otravovala tříbarevku Lindu...dostala "facek" ( bez drápků) nepočítaně, pak jí ta tříbarevka ještě hnala a jak vystrčila frňák, syčení.....ale zase se uklidnily a opět velké kámošky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

do tří do rána jsem u toho seděl na netu..a studoval a studoval.. po asi ročním vybírání domácího mazlíčka počínaje obnovením akvárka želvičkou a bůhvíčím myslím že kočka pro mě bude asi to pravý zvířátko... chci něco společenského co dokáže potěšit pobavit je čistoté a nemusí se milionkrát denně venčit

Odkaz ke komentáři

Abych nehonilněcojiné-jde tedy o tyhle kočky?

http://www.devonrex.cz/

se zatím koukni na video kotěte...

Sphynx je tohle + to máš rovnou s odkazem na chovatelskou stanici :

http://www.gold-sphynx.cz/

Ještě k té alergii...ehm....je dokázáno a my doma to máme osobně vyzkoušeno, že na své vlastní, domácí zvířátko si člověk vybuduje rezistenci. Náš prcek je alergickej na psy, tak i na kočky. Máme doma obojí a na ně alergickej není. Na cizí jo...jak sáhne na jiného psa, už má kontaktní alergii.

Nevím, jak je to možné, tu studii na tohle téma jsem četl před časem, odkaz nemám.

Pokud by se o tom se mnou chtěl někdo přít, tak já do toho nepůjdu, píšu jen dle zkušenosti s klukem....lidi jsou originály a co funguje na jednoho, na druhého nefunguje.

Možná bych, být Tebou, zašel někam...třeba na umísťovací výstavu, útulku, depozitu...chovné stanice a vyzkoušel na sobě, jak budeš reagovat.

Odkaz ke komentáři

Tak každému zvířeti je určitě lépe, když má výběh ven. Je kastrovaný? Kastrovaní se méně toulají i když moji jsou asi výjimkou. Bude přez zimu někdo na chalupě? Jako aby ho pustil domů, ven, nažrat a tak. No a navíc i když kočky jsou dost samostatné a občas i samotářské, když jsou ve více a zvyklé tak odloučením trpí jako každý tvor.

Udělal bych to asi takto-pokud budeš s kocourem na chalupě nebo tam alespoň dojíždět tak si ho tam vezmi. Hned ho ven nepouštěj aby si zvykl a nasál domovní pachy.

Odkaz ke komentáři

co se týče alergie tak s tebou gille souhlasim, na vlastní alergie prostě není, vybudují se protilátky....ale nechci riskovat že si domu pořídim mazlíka a budu muset z domu já po pár hodinách...

Co se týče výstavy tak u nás se každoročně výstava koná a vždycky se podívat zajdu, u mě se ale většinou alergie projeví až po několika hodinách, někdy i dnech.. a dost často závisí i na čistotě okolí

Odkaz ke komentáři

Tak každému zvířeti je určitě lépe, když má výběh ven. Je kastrovaný? Kastrovaní se méně toulají i když moji jsou asi výjimkou. Bude přez zimu někdo na chalupě? Jako aby ho pustil domů, ven, nažrat a tak. No a navíc i když kočky jsou dost samostatné a občas i samotářské, když jsou ve více a zvyklé tak odloučením trpí jako každý tvor.

Udělal bych to asi takto-pokud budeš s kocourem na chalupě nebo tam alespoň dojíždět tak si ho tam vezmi. Hned ho ven nepouštěj aby si zvykl a nasál domovní pachy.

No teď za ním dojíždím skoro každej den, spíš obden, není to daleko. Už zavraždil strakapouda, každej den mně přinese dvě myši, i sem ho viděl jednoho mouse během deseti vteřin slupnout. Akorát se, narozdíl od doby, kdy byl v bytu, teď hrozně lísá a furt přede, tak jestli se mu nestejská. Kastrovanej je, jen aby se mu vostatní kocouři v okolí nesmáli. S tím jedním, co se na něj chodí koukat, na sebe dost zle prskaj...
Odkaz ke komentáři

Kočky na cizí prskaj a syčej. Mně teď na nový kotě i doma. Když se mu budou smát ať jim řekne, že eunuši byli strážci pokladu, tak že Ti hlídá kasu...

Se toho kocoura drž, léčí, někde jsem četl, že odčerpávají negativní energii a vrnění působí harmonicky na člověky, tedy lépe a rychlejc relaxujou. Navíc když se naseru nebo mne nakaká ženská, zbalím kocoura a jdu trucovat...

Odkaz ke komentáři

Kočky na cizí prskaj a syčej. Mně teď na nový kotě i doma. Když se mu budou smát ať jim řekne, že eunuši byli strážci pokladu, tak že Ti hlídá kasu...

Se toho kocoura drž, léčí, někde jsem četl, že odčerpávají negativní energii a vrnění působí harmonicky na člověky, tedy lépe a rychlejc relaxujou. Navíc když se naseru nebo mne nakaká ženská, zbalím kocoura a jdu trucovat...

Jasně, já si ho taky rád přikládám. :)
Odkaz ke komentáři

No teď za ním dojíždím skoro každej den, spíš obden, není to daleko. Už zavraždil strakapouda, každej den mně přinese dvě myši, i sem ho viděl jednoho mouse během deseti vteřin slupnout. Akorát se, narozdíl od doby, kdy byl v bytu, teď hrozně lísá a furt přede, tak jestli se mu nestejská. Kastrovanej je, jen aby se mu vostatní kocouři v okolí nesmáli. S tím jedním, co se na něj chodí koukat, na sebe dost zle prskaj...

No jo, jsou to holt šelmy( naše kočky neloví myši, ty doma nemáme. Ale mouchy, vosy a jinou havěť nosej a chluběj se úlovkem, to zase jo ). Jestli se lísá a přede, možná mu přecejen Tvá přítomnost chybí a tak to dává najevo. Nebo si jen "odškrtne" pomazlení s páníčkem a půjde si zasejc po svém....v kočkách se holt není až tak jednoduchý vyznat.

A jestli na sebe syčej.....no, nemyslím si, jako Watson, že na cizí prskaj a syčej, záleží na nátuře, na pohlaví ( kdo na koho), na stáří atdatd. . Jestli se ještě neservali, neřešil bych to. Kdyžtak ať si to vysvětlej a bude. Párkrát se profackujou...možná budou lítat chlupy, ale oni do sebe nepůjdou ouplně na život a na smrt.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...