pebe Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 tohle je asi známé, ale když je tu řeč o těch padajících kočkách....https://www.youtube.com/watch?v=11_xsic5esA
Tomas_2002 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 4 pebe: To jsem ještě neviděl :D Hodně dobrý
El Nano Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 (upraveno) do pitche...11 let, kocourek, člen rodiny, umřel stejně to nevystihuje co ted cítím, je.bat.. edit: čekal jsem že 500. příspěvek bude lepší, chjo Upraveno 10. července 2013 uživatelem El Nano
El Nano Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 @Ondrej71: tvoje fotka mě přiměla si prohrábnout mobil a našel jsem tam tuhle fotku...chudák Mourek...skoro měsíc už není mezi náma měl jsem ho rád, moc rád.....
tenge Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 To je mi lito, ale podle fotky spise rys nez kocka.. Je to dobrej obr.. @Ondrej71: tvoje fotka mě přiměla si prohrábnout mobil a našel jsem tam tuhle fotku...chudák Mourek...skoro měsíc už není mezi náma měl jsem ho rád, moc rád.....
El Nano Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 To je mi lito, ale podle fotky spise rys nez kocka.. Je to dobrej obr.. jo to jo, to on byl tak trochu, ale ne zas nějak moc
nividic Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Vedro pod střechou +38?C, ani fták nepřelítne kolem... aspoň ta fteřinofka běhá a je na co koukat...
Tomas_2002 Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 v neděli navzdy odesel nas Rico Škoda ho, byl to PAN kocour. Aristokratický briťák se vším všudy. Nám zase kočka v sobotu nezvládla porod, sotva to přežila a ještě jsme jí museli nechat vykastrovat.
El Nano Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 (upraveno) v neděli navzdy odesel nas Rico To je mi líto...je to hnus, sám vím jaké to je...mám to ještě v čerstvé paměti bohužel ... ale Rico byl fešák teda Upraveno 8. srpna 2013 uživatelem El Nano
El Nano Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Vedro pod střechou +38?C, ani fták nepřelítne kolem... aspoň ta fteřinofka běhá a je na co koukat... tyjo ale tohle je dobrá fotka, člověk by se těch očí až leknul
prukajda Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 (upraveno) v neděli navzdy odesel nas Rico Také s Tebou cítím, prožil jsem si to několikrát. Pokud byl doma jediný, rychle pro další kočku ! Upraveno 9. srpna 2013 uživatelem prukajda
El Nano Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 (upraveno) Také s Tebou cítím, prožil jsem si to několikrát. Pokud byl doma jediný, rychle pro další kočku ! opravdu? Náš Mourek byl jediný a zítra to bude měsíc a vůbec si zatím nedokážu představit, že bysme si měli pořídit dalšího... Upraveno 9. srpna 2013 uživatelem El Nano
nividic Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 No rika se to...ale ja si to taky neumim vubec predstavit. Minule mi kocka nsposled vydechla v naruci a rozchazel jsem to hooodne blbe. Pak jsem mel takovej vnitrni strach mit doma dalsi, ale nakonec me partnerka umluvila na rovnou 2 segry a od te doby 100% vylecenej. Preju hodne sily kazdymu, kdo o nekoho prijde a u kocek zvlast, kdyz ony si umi vytvorit to pouto tak silny... Také s Tebou cítím, prožil jsem si to několikrát. Pokud byl doma jediný, rychle pro další kočku ! opravdu? Náš Mourek byl jediný a zítra to bude měsíc a vůbec si zatím nedokážu představit, že bysme si měli pořídit dalšího...
Murphy97 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Také s Tebou cítím, prožil jsem si to několikrát. Pokud byl doma jediný, rychle pro další kočku ! nene, mame jeste jednoho + psasmutne je, ze odesel ve veku 5let, ve veku, kdy mel byt plny sily.Navic to dost tezce nese ma 11-leta dcera, ktera s nim tech 5 let fakt intenzivne prozivala :-(Ma cestne misto na zahrade vedle nasi Adelky, fenky labradora...
Murphy97 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Škoda ho, byl to PAN kocour. Aristokratický briťák se vším všudy. Nám zase kočka v sobotu nezvládla porod, sotva to přežila a ještě jsme jí museli nechat vykastrovat. slysel jsem od Hynka - taky hrozny...
Tomas_2002 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 slysel jsem od Hynka - taky hrozny... Hlavně kdybys to teď u nás viděl. Ty kočky se po té operaci vůbec nesnesou. Vrčej, syčej na sebe...spolu bejt nemůžou a když je některá z nich sama tak řve jako tur. Takže Evča spí s jednou v jedný místnosti a já spím na karimatce za dveřma
Moty Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 je jedno jestli to dám sem nebo do psí diskuze, ale takhle si sama lehla (to zní divně, když se to napíše takhle spisovně) nejdřív kocour a pak psice
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se