Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

do pitche...11 let, kocourek, člen rodiny, umřel  :crying_anim: stejně to nevystihuje co ted cítím, je.bat..

edit: čekal jsem že 500. příspěvek bude lepší, chjo

Upraveno uživatelem El Nano
  • po 4 týdnech...
Odesláno

@Ondrej71: tvoje fotka mě přiměla si prohrábnout mobil a našel jsem tam tuhle fotku...chudák Mourek...skoro měsíc už není mezi náma :( měl jsem ho rád, moc rád.....

post-24687-0-39112800-1375827266_thumb.jpg

Odesláno

To je mi lito, ale podle fotky spise rys nez kocka.. Je to dobrej obr..

@Ondrej71: tvoje fotka mě přiměla si prohrábnout mobil a našel jsem tam tuhle fotku...chudák Mourek...skoro měsíc už není mezi náma :( měl jsem ho rád, moc rád.....

Odesláno

v neděli navzdy odesel nas Rico

:crybaby:

Škoda ho, byl to PAN kocour. Aristokratický briťák se vším všudy. Nám zase kočka v sobotu nezvládla porod, sotva to přežila a ještě jsme jí museli nechat vykastrovat.

Odesláno (upraveno)

To je mi líto...je to hnus, sám vím jaké to je...mám to ještě v čerstvé paměti bohužel ... ale Rico byl fešák teda  :)

Odesláno

Vedro pod střechou +38?C, ani fták nepřelítne kolem... aspoň ta fteřinofka běhá a je na co koukat...

7umyby2y.jpg

tyjo ale tohle je dobrá fotka, člověk by se těch očí až leknul :)

Odesláno (upraveno)

Také s Tebou cítím, prožil jsem si to několikrát. Pokud byl doma jediný, rychle pro další kočku ! 

Upraveno uživatelem prukajda
Odesláno (upraveno)

Také s Tebou cítím, prožil jsem si to několikrát. Pokud byl doma jediný, rychle pro další kočku ! 

opravdu? Náš Mourek byl jediný a zítra to bude měsíc a vůbec si zatím nedokážu představit, že bysme si měli pořídit dalšího...

Odesláno

No rika se to...ale ja si to taky neumim vubec predstavit. Minule mi kocka nsposled vydechla v naruci a rozchazel jsem to hooodne blbe. Pak jsem mel takovej vnitrni strach mit doma dalsi, ale nakonec me partnerka umluvila na rovnou 2 segry a od te doby 100% vylecenej.

Preju hodne sily kazdymu, kdo o nekoho prijde a u kocek zvlast, kdyz ony si umi vytvorit to pouto tak silny...

opravdu? Náš Mourek byl jediný a zítra to bude měsíc a vůbec si zatím nedokážu představit, že bysme si měli pořídit dalšího...

Odesláno

nene, mame jeste jednoho + psa

smutne je, ze odesel ve veku 5let, ve veku, kdy mel byt plny sily.

Navic to dost tezce nese ma 11-leta dcera, ktera s nim tech 5 let fakt intenzivne prozivala :-(

Ma cestne misto na zahrade vedle nasi Adelky, fenky labradora...

Odesláno

Škoda ho, byl to PAN kocour. Aristokratický briťák se vším všudy. Nám zase kočka v sobotu nezvládla porod, sotva to přežila a ještě jsme jí museli nechat vykastrovat.

slysel jsem od Hynka - taky hrozny...

Odesláno

slysel jsem od Hynka - taky hrozny...

Hlavně kdybys to teď u nás viděl. Ty kočky se po té operaci vůbec nesnesou. Vrčej, syčej na sebe...spolu bejt nemůžou a když je některá z nich sama tak řve jako tur. Takže Evča spí s jednou v jedný místnosti a já spím na karimatce za dveřma :frusty:

• po 3 týdnech...
Odesláno

je jedno jestli to dám sem nebo do psí diskuze, ale takhle si sama lehla (to zní divně, když se to napíše takhle spisovně) nejdřív kocour a pak psice

post-20025-0-09031300-1377611321_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...