Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Vážení, hilfe, aneb provádím průzkum proveditelnosti náhradní varianty.

O co go. Máme dvě kočky, za pár týdnů čekáme mimčo a kočky musí z domu.

Rodina a známí jsou buď alergičtí, opesení, nebo antikočičí.

Byli jsme domluvenou adopci s jedinou známou, která si je mohla vzít, ale toto řešení kvůli jejím náhlým a závažným zdravotním problémům padlo.

Obracím se na všechny strany, tak se zeptám i tady, zda by si je mohl adoptovat někdo z vás či nějaký váš známý kočkomil.

Kočky jsou cca čtyřleté, bytové, kastrované, záchodu uvyklé, převážně spací.

Následují roztomilá fota. Případné dotazy rád zodpovím přes SZ, ať neplevelím vlákno.

Díky!

post-1770-0-09638600-1380659704_thumb.jpg

post-1770-0-98634700-1380659676_thumb.jpg

post-1770-0-61710400-1380659693_thumb.jpg

post-1770-0-12445600-1380659713_thumb.jpg

post-1770-0-79430000-1380659684_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážení, hilfe, aneb provádím průzkum proveditelnosti náhradní varianty.

O co go. Máme dvě kočky, za pár týdnů čekáme mimčo a kočky musí z domu.

Rodina a známí jsou buď alergičtí, opesení, nebo antikočičí.

Byli jsme domluvenou adopci s jedinou známou, která si je mohla vzít, ale toto řešení kvůli jejím náhlým a závažným zdravotním problémům padlo.

Obracím se na všechny strany, tak se zeptám i tady, zda by si je mohl adoptovat někdo z vás či nějaký váš známý kočkomil.

Kočky jsou cca čtyřleté, bytové, kastrované, záchodu uvyklé, převážně spací.

Následují roztomilá fota. Případné dotazy rád zodpovím přes SZ, ať neplevelím vlákno.

Díky!

Můžu se jen zeptat, proč musí kočky z domu ? My jsme zrovna letos prodávali jednu malou šelmu těhotné slečně. Dnes je kotěti i dítětí půl roku a všichni zdraví a spokojení :-)

Odkaz ke komentáři

Primárně proto, že naše bydlení není vhodné na to, aby v něm koexistoval kojenec a kočky.

Hele, prosím, neřešte racionalizaci proč, berte to jako fakt a výsledek procesu rozhodování, založeného na určitých faktorech.

Nechce se mi tu znova absolvovat debatu, kterou jsem za posledních několik měsíců absolvoval se ženou a půlkou rodiny.

Odkaz ke komentáři

Primárně proto, že naše bydlení není vhodné na to, aby v něm koexistoval kojenec a kočky.

Hele, prosím, neřešte racionalizaci proč, berte to jako fakt a výsledek procesu rozhodování, založeného na určitých faktorech.

Nechce se mi tu znova absolvovat debatu, kterou jsem za posledních několik měsíců absolvoval se ženou a půlkou rodiny.

Tak soráč, jen mě to zajímalo. Máme taky děsně malej byt, dvě ohromný kočky a nějakej potěr se taky plánuje, tak mě jen zajímal ten motiv, proč dá člověk ty kočky pryč. Pochopil bych to u vzteklýho psa nebo tak něco, ale u kočky (navíc kastrovaný) mě to prostě přišlo zvláštní. Promiň, jestli se tě to dotklo.

Odkaz ke komentáři

Třeba proto = http://cs.wikipedia.org/wiki/Toxoplazm%C3%B3za  Případy, že se narodilo miminko slepé, zas tak vyjímečné nejsou ..

Můžu se jen zeptat, proč musí kočky z domu ? My jsme zrovna letos prodávali jednu malou šelmu těhotné slečně. Dnes je kotěti i dítětí půl roku a všichni zdraví a spokojení :-)

Odkaz ke komentáři

Tak soráč, jen mě to zajímalo. Máme taky děsně malej byt, dvě ohromný kočky a nějakej potěr se taky plánuje, tak mě jen zajímal ten motiv, proč dá člověk ty kočky pryč. Pochopil bych to u vzteklýho psa nebo tak něco, ale u kočky (navíc kastrovaný) mě to prostě přišlo zvláštní. Promiň, jestli se tě to dotklo.

Nedotklo, v pohodě, jenom jsem se vážně chtěl vyhnout repete vážně rozsáhlé debaty, která se o tom nejen doma vedla a nerozebírat znova "proč", ale nějak konstruktivně řešit "že".

Odkaz ke komentáři

jsou prokazane pripady, zbytecne straseni to urcite neni.. Podle me to za to riziko nestoji... ale to je kazdeho vec

Hlavně nestraš  zbytečně.. dneska už je toxoplazmóza dost překonaný mýtus...určitě najdeš stovky článků na internetu.

Odkaz ke komentáři

Hele, hadat se s tebou nemam zapotrebi. Ten primer je dost nevhodny a zavadejici, a kazdy kdo ma zajem, a bude hledat v serioznich zdrojich, najde,

Howgh

no v tvém podání je to tak že každej kdo má kočku má toxoplazmózu.. riziko nákazy je asi taková jako chytit HIV od sedačky v autobuse

Odkaz ke komentáři

Náš kocour si někde rozpáral břicho a dva dny nám o tom nic neřekl, blbec. Ted má na pupku jizvu jak od krokodýla. Tady je památeční foto na operačním stole pod vlivem narkózy. Rychlocvak z mobilu.

attachicon.gifKock.jpg

Chudák, nekecej přejel jsi ho autem, teď se bojíš to přiznat a svádíš to na chudáka kocoura.Vypadá jak placka, tak ať se z toho brzo vylíže       :cool02:

Odkaz ke komentáři

Vážení, nechcete spáchat dobrý skutek a zahlasovat v soutěži? Kocourek je z našeho chovu, proto se starám. V místě jeho bydliště nějaký d.o.b.y.t.e.k rozhazuje otrávené žrádlo a on si patrně mlsnul, takže se teď léčí ze selhání ledvin. Dvakrát denně infúze plus další léky, a chudáci současní páníčci - důchodci. Takže případné honorované umístění jejich kocourka by jejich peněženku nepochybně potěšilo.

Hlasovat se může max. 10 hlasů jednou za hodinu. Odkaz je tady:

http://hobby.blesk.cz/soutez/kocka-ceska/2013/profil/6837/pan-tlapka

Pan Tlapka předem děkuje za případnou přízeň.

post-7426-0-03847300-1380986952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...