Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jéé, máte podobnýho Mourka jako my, tohle je jeho oblíbené místo

attachicon.gifIMG_0128.JPG

Fešák kocour :-). Naše je holka, ted uz vykastrovaná, ale jinak zasloužilá 4 násobná mamina :-)

Odesláno

Fešák kocour :-). Naše je holka, ted uz vykastrovaná, ale jinak zasloužilá 4 násobná mamina :-)

no ten náš je bezkulčák už dlouho, ale ego má jak regionální plemeník, bohužel často dostane na frak (naposledy před pár dny) a pak jen cálujeme za antibiotika, ale děti mu říkají ty náš králi, takže nemůžeš odmítnout léčbu  :king:

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Jo, dík.. neni mu ani pět měsíců a už má tři kila. Že prej může mít taky devět. A je rozmazlenej takovejma těma drahejma paštičkama, musim si s nim o tom promluvit.

Odesláno

Jojo, britskej.. poprvé jsem měl v ruce papíry na kočku a má vymakanější rodokmen, než já :)

To ty naše taky :-) Když jsem viděl v papírech jejich prapředka s jménem "Kiwimagic, pride of the New Zealand" tak jsem šel do kolen :-)

Návštěvník mikroshop
Odesláno

Ahojky,

koukám, že se tu dá najít a mluvit o čemkoli.

tak se také "podělím" o našeho "tvora" co máme doma:-)

post-33539-0-28158600-1385460267_thumb.jpg

post-33539-0-10533400-1385460275_thumb.jpg

post-33539-0-49261200-1385460282_thumb.jpg

Návštěvník mikroshop
Odesláno (upraveno)

Jééé, děkuji.

Je to naše "televizní hvězda - jako z reklamy" http://www.loupak.cz/video/auto-moto/12739-reklama-kocka-miluje-toyotu

Ano je oholenej. Dvakrát do roka ho vezmeme mašinkou.

Bohužel nás k tomu donutil.

Z domácího mazlíčka se stal postupem času "pouliční hlamendr" a chodil domu zacuchaný. nedalo se to vyčesat.
Dredy jsou fajn, ale na kocourovi to není ono.

Takže se oholí mašinkou, chvilku se drží okolo baráku a pak zase nahodí vlnu a lítá venku...

Takže tak...

Ten je pěknej. To je na tý druhý fotce oholenej ?

Upraveno uživatelem mikroshop
Návštěvník mikroshop
Odesláno

Taky krásný zvířátko, musím uznat.

Chudák to není, ono je to opravdu potřeba. Má šílenou srst a nedalo se to vyčesávat. prostě problém.
necháváme ho stříhat u kamarádky, které stříhá prestižní pejsky na výstavy. Má luxusní služby.
Takové kadeřnictví nenavštěvuji ani já  :frusty:

Chádák zvíře :D My těm naším jenom ostříháme drápky a už se s námi celej den nebavi :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...