Moty Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 jéé, máte podobnýho Mourka jako my, tohle je jeho oblíbené místo
Ondrej71 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 jéé, máte podobnýho Mourka jako my, tohle je jeho oblíbené místoIMG_0128.JPGFešák kocour :-). Naše je holka, ted uz vykastrovaná, ale jinak zasloužilá 4 násobná mamina :-)
Moty Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Fešák kocour :-). Naše je holka, ted uz vykastrovaná, ale jinak zasloužilá 4 násobná mamina :-) no ten náš je bezkulčák už dlouho, ale ego má jak regionální plemeník, bohužel často dostane na frak (naposledy před pár dny) a pak jen cálujeme za antibiotika, ale děti mu říkají ty náš králi, takže nemůžeš odmítnout léčbu
Klotzman Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Konečně se mi našeho rozpárance podařilo přistihnout s vyvaleným sešitým pupkem. Tak dlouho se stavěl roztomilým, až z toho usnul. Po oholení části srsti váha 6,40 kg.
Thomas Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Nechtěli by jste někdo ca 2 měs. kočičku ? Vypiplaný nalezenec :-) Zdravá, očkovaná. Praha a okolí dovezu..
Micey Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Novej člen rodiny, jmenuje se Knedlík.
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Novej člen rodiny, jmenuje se Knedlík. Moc pěknej myšilov :-)
Micey Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Jo, dík.. neni mu ani pět měsíců a už má tři kila. Že prej může mít taky devět. A je rozmazlenej takovejma těma drahejma paštičkama, musim si s nim o tom promluvit.
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 To je Briťák ne ? Ty bejvaj veliký. My máme ragdolly a to je taky kus kočky :-)
Micey Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Jojo, britskej.. poprvé jsem měl v ruce papíry na kočku a má vymakanější rodokmen, než já
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Jojo, britskej.. poprvé jsem měl v ruce papíry na kočku a má vymakanější rodokmen, než já To ty naše taky :-) Když jsem viděl v papírech jejich prapředka s jménem "Kiwimagic, pride of the New Zealand" tak jsem šel do kolen :-)
Návštěvník mikroshop Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Ahojky,koukám, že se tu dá najít a mluvit o čemkoli.tak se také "podělím" o našeho "tvora" co máme doma:-)
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Ahojky,koukám, že se tu dá najít a mluvit o čemkoli.tak se také "podělím" o našeho "tvora" co máme doma:-) Ten je pěknej. To je na tý druhý fotce oholenej ?
Návštěvník mikroshop Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 (upraveno) Jééé, děkuji.Je to naše "televizní hvězda - jako z reklamy" http://www.loupak.cz/video/auto-moto/12739-reklama-kocka-miluje-toyotu Ano je oholenej. Dvakrát do roka ho vezmeme mašinkou.Bohužel nás k tomu donutil.Z domácího mazlíčka se stal postupem času "pouliční hlamendr" a chodil domu zacuchaný. nedalo se to vyčesat.Dredy jsou fajn, ale na kocourovi to není ono.Takže se oholí mašinkou, chvilku se drží okolo baráku a pak zase nahodí vlnu a lítá venku...Takže tak... Ten je pěknej. To je na tý druhý fotce oholenej ? Upraveno 26. listopadu 2013 uživatelem mikroshop
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Chádák zvíře My těm naším jenom ostříháme drápky a už se s námi celej den nebavi
Návštěvník mikroshop Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Taky krásný zvířátko, musím uznat.Chudák to není, ono je to opravdu potřeba. Má šílenou srst a nedalo se to vyčesávat. prostě problém.necháváme ho stříhat u kamarádky, které stříhá prestižní pejsky na výstavy. Má luxusní služby.Takové kadeřnictví nenavštěvuji ani já Chádák zvíře My těm naším jenom ostříháme drápky a už se s námi celej den nebavi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se