JHonza Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Pohodička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
revue gt Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Bufeťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Bufeťák Ten je krásnej :-) Ragdoll ? Jak má ještě malou hlavu a velký uši :-) Taky jsme se báli, že budeme mít netopejra a pak se jí to srovnalo když jí hlava dorostla :-)
revue gt Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Ten je krásnej :-) Ragdoll ? Jak má ještě malou hlavu a velký uši :-) Taky jsme se báli, že budeme mít netopejra a pak se jí to srovnalo když jí hlava dorostla :-) Jo, Ragdollka. Stará 10 měsíců a velikost hlavy a uší - nevím. Hodím sem ještě nějakou fotku na porovnání. Pořídila si jí manželka, když mě vyprala do špitálu a jí si mezitím přivezla jako náhradu. Já dostal jen MMS, že má v posteli někoho jiného. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Moc pěkná. Seal colorpoint. My máme jednu seal mitted a jednu seal bicolor :-) Měli jsme jen jednu, ale jezdíme často na víkendy pryč, tak jsme jí pořídili kamarádku :-)
Krupkic Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 (upraveno) Odpolední siesta na topení Upraveno 6. prosince 2013 uživatelem Krupkic
El Nano Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Tak to nemá chybu náš vždycky trávil doslova celou zimu vyvalenej na topení
Ondrej71 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Bude poradně sněžit nebo ne? Ne? Tak já na to kašlu a tak moc jsem se chtěla projet na bobech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem Ondrej71
Klotzman Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Taky máte ohnivzdornou kočku ? Ono to není tak patrné ale mezi tím svícnem a zdí je asi tolik místa, že se tam nafest vmačkl. Když mával ocasem tak se mu pálily chlupy. Neuvěřitelný. Odešel až když jsem vytasil foťák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Tak máme taky nového člena rodiny ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Tak máme taky nového člena rodiny ... Jak se to tady těma Ragdollama zaplňuje !! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 To neni ragdoll, ale Birma ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Mirek Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Náš rys ostrovid, aneb jak říká soused: hasky vole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 To neni ragdoll, ale Birma ... Sent from my iPhone using Tapatalk Ahá, tak to jsi mě dostal :-) My měli v jednom vrhu Ragdollů velice podobné kotě, tak mě to zmátlo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Trhnu partu - máme britskou..ale mám na Vás dotaz. Jak často je krmíte a čím? Ta naše se strašně rozežrala a neustále se dožaduje masa z kapsičky (purina gourmet) a to má k dispozici i granule..z fleku by sežrala snad dvě či tři na posezení a to nejde..za chvíli by z ní byla koule..
Micey Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 My mame britskyho kocoura a mokry krmeni nam skoro nezere - je mu tedkonc sedm mesicu a uz od kotete zere konzervy minimalne. Zkouseli jsme do nej prat ruzny kotatkovy Gimpety, Puriny, pasticky.. Nakonec si da stejne nejradsi granule. Coz kvituju, hehe. Ale stejnak je vyzranej. Takze granule ma nonstop, rano a vecer si da kousicek konzervy a hotovka. Mu proste davej min, nech mu tam furt granule a vodu a ignoruj mnoukot:)
Tomas_2002 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Trhnu partu - máme britskou..ale mám na Vás dotaz. Jak často je krmíte a čím? Ta naše se strašně rozežrala a neustále se dožaduje masa z kapsičky (purina gourmet) a to má k dispozici i granule..z fleku by sežrala snad dvě či tři na posezení a to nejde..za chvíli by z ní byla koule.. Britky žerou jak zájezd pšonků. Ty naše by taky nejraději pořád kapsy (Aplaws), ale dostávají jednu napůl navečer, kterou si vyřvou. Jinak mají pořád k dispozici granule. A když jsem doma sám, tak nedostanou ani tu jednu, aby taky věděly, co je to bída a vážily si tý jedný co jim dává moje drahá Před britkou bych možná uklízel i ty granule
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se