Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

tak zítra bude novej přírustek..tak jsem zvědav jak ta naše dámička 4 letá bude reagovat na kotě...furt nevím jméno...posledně mi veterinářka říkala, že tam měla pána, který měl 2 vlčáky - jeden se jmenoval Jim a druhý Beam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

tenge: Nepochybuju o tom, že blbě:) Ale časem to snad přeroste do přezíravý ignorace.. 

My měli kočky Hedviku a Ludvíka, dle Poláčka.

Snad spolu nemeli kotatka...
Odkaz ke komentáři

Jak už jsem vpředu někde psal, tak nás na zahradě adoptoval "divoký" kocour. Ale je samý klíště co s tím? Koupili jsme takovou "vodičku", co se kape někam mezi lopatky, ale mně to připadá, že po aplikaci těch klíšťat přibylo. Trhat mu je nebudu, to by se mu asi nelíbilo. Je nějaké řešení? /já vim, odehnat/. Nebo to nebudu řešit?

Odkaz ke komentáři

Co se tyce tech co uz ma.. nejlepsi jsou takovy ty zeleny klesticky. Zasunes pod kliste, jednou otocis a je venku. Mivaj je na veterine, nebo asi obcas v lekarne. Myslim todle - http://www.dogsandcats.cz/hacek-na-klistata-2-ks-v-sacku/d-70832/

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Tak to spíš ta kočka kousne, než se jí nasadí tenhle pytel na hlavu, než při tahání klíštěte. Tahání klíšťat, z vlastní zkušenosti, je ideální ve dvou lidech. Jeden má kočku na klíně a drbe jí, druhý tahá klíště. Když se to kočce nelíbí, spíš uteče, než že kousne. Prát se s ní nemá cenu, na to je moc hrdá. Co by ten obojek udělal s již přisátým klíštětem, to nevím. Pustí se? Nebo zůstane mrtvé přisáté? Co počkat, až bude kočka bez klíšťat (nastane-li vůbec taková situace jindy než v zimě.. :-) ) a pak jí dát obojek? 

Upraveno uživatelem prukajda
Odkaz ke komentáři

Klíšťata měl i v zimě. Dovedu si představit ten boj, kdybych mu měl nasdit tu příšernost na hlavu /zuby má jak šavlozubej tygr/. Je to přece jen divoké zvíře, které nám důvěřuje a přijde si pro podrbání, případně něco sežrat. Cizí lidi nesnese - je to posera, vezme roha.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...