Pelikan73 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Kolem velikonočního pondělí bychom měli mít opět koťata. Tak kdyby měl někdo zájem, stačí se ozvat. www.catsious.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 škoda, žes to neřekl 14 dní zpět...už jsme si zamluvili kámoše k tý naší obludě :-)...teď řešíme jméno na příští sobotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Vecerni pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 V sobotu jedu na vystavu kocek do Hradce http://www.kocky-hradec.cz/ tak koukejte na ruce a kdyz tam nekdo bude mit Rolady, jsem to ja :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 tak zítra bude novej přírustek..tak jsem zvědav jak ta naše dámička 4 letá bude reagovat na kotě...furt nevím jméno...posledně mi veterinářka říkala, že tam měla pána, který měl 2 vlčáky - jeden se jmenoval Jim a druhý Beam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 tenge: Nepochybuju o tom, že blbě Ale časem to snad přeroste do přezíravý ignorace.. My měli kočky Hedviku a Ludvíka, dle Poláčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Nejobvyklejší poloha našeho kocoura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 tenge: Nepochybuju o tom, že blbě Ale časem to snad přeroste do přezíravý ignorace.. My měli kočky Hedviku a Ludvíka, dle Poláčka.Snad spolu nemeli kotatka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Takže to skutečně není ideální...vrci, chrci, velká bije malou.. Odesláno z Red rice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Jak už jsem vpředu někde psal, tak nás na zahradě adoptoval "divoký" kocour. Ale je samý klíště co s tím? Koupili jsme takovou "vodičku", co se kape někam mezi lopatky, ale mně to připadá, že po aplikaci těch klíšťat přibylo. Trhat mu je nebudu, to by se mu asi nelíbilo. Je nějaké řešení? /já vim, odehnat/. Nebo to nebudu řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 To Gandalf: Gratuluji k rozhodnutí potulného kocoura, který si vás adoptoval. Já mám doma několik kdysi bezprizorních koček a jak říká kámoš: "Rychle si tě ochočily." :-) Co zkusit protiparazitický obojek? Je to řešení na celou sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 A zbaví ho to i těch co už má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Co se tyce tech co uz ma.. nejlepsi jsou takovy ty zeleny klesticky. Zasunes pod kliste, jednou otocis a je venku. Mivaj je na veterine, nebo asi obcas v lekarne. Myslim todle - http://www.dogsandcats.cz/hacek-na-klistata-2-ks-v-sacku/d-70832/ Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Co se tyce tech co uz ma.. nejlepsi jsou takovy ty zeleny klesticky. Zasunes pod kliste, jednou otocis a je venku. Mivaj je na veterine, nebo asi obcas v lekarne. Myslim todle - http://www.dogsandcats.cz/hacek-na-klistata-2-ks-v-sacku/d-70832/Jo a on mně kousne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 To klíště te nekousne, neboj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 kočka taky ne když budeš mít tohle...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Tak to spíš ta kočka kousne, než se jí nasadí tenhle pytel na hlavu, než při tahání klíštěte. Tahání klíšťat, z vlastní zkušenosti, je ideální ve dvou lidech. Jeden má kočku na klíně a drbe jí, druhý tahá klíště. Když se to kočce nelíbí, spíš uteče, než že kousne. Prát se s ní nemá cenu, na to je moc hrdá. Co by ten obojek udělal s již přisátým klíštětem, to nevím. Pustí se? Nebo zůstane mrtvé přisáté? Co počkat, až bude kočka bez klíšťat (nastane-li vůbec taková situace jindy než v zimě.. :-) ) a pak jí dát obojek? Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem prukajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Klíšťata měl i v zimě. Dovedu si představit ten boj, kdybych mu měl nasdit tu příšernost na hlavu /zuby má jak šavlozubej tygr/. Je to přece jen divoké zvíře, které nám důvěřuje a přijde si pro podrbání, případně něco sežrat. Cizí lidi nesnese - je to posera, vezme roha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 sem taky nepsal, že to má mít ta kočka............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se