Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Já nejsem zkušenej chovatel....myslím,že trošku rozumím pejskům,ale to je asi tak všechno.....přiznám se,že se bojím,abych něco nepodělal......:( Ale jinak se snažím,holky taky......jak na ně sáhnu,tak předou....tak to snad klapne :)

Jak říkám, hlavně je do ničeho nenutit. Velký plus je, že přišli společně...

Co na ně prcek? Psal jsi něco o alergii....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prcek zatím pohoda. Jak roste,organismus je silnější a silnější. A ony si holky od kluků zatím udržují celkem odstup.....jsou prý zvyklé jen na baby,za mnou chodí kvůli žvanci(a protože jsem doma ten nej :lol2: )....kluky si zatím hlídají.

EDIT - jo,plus to je. Jsou z jednoho útulku a velké kamarádky. I mezi tím kvantem koček tam se hledaly,navzájem si prý "myly" kožíšky.....prostě si ty dvě kočky sedly. Tož je máme obě.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak ty dvě mrchy mne milují,jen když mám nějakou baštu....jinak na mne serou :( Ale jak mám baštu,tak budou třeba panáčkovat......(zejtra dodám pár fotek....:) ).

Před děckama se schovávaj,psa terorizujou a k manželce občas přijdou stylem...."potřebuju podrbat,tak drbej".

To jsem fakt nežral......:lol2:

4 Dan - Ti to nahraju. Ale jestlis myslel dvounohý kočky,tak to se obrať na xxxFazeraxxx....on Ti jistě doporučí nějaký stránky,kde budeš moc koukat ;) Hlavně ale bacha na následující noční poluce :lol:

Odkaz ke komentáři

Krabice,batohy a tak...to raději ani nezmiňuju :lol2:

Krabice! Neexistuje věc, kterou by naše Agneska milovala víc, než krabice. A hodně tomu sekunduje filcová pantofel, Už je asi desátá zcela na cucky.

A teď jsme první zimu ve svém bytě, takže konečně za oknem krmítko. Drzý potvory koňadry nenechají Aničku spát, prosedí celý odpoledne za oknem a mrská ocasem.

Odkaz ke komentáři

jj...koukám....a bavím se :lol:

Včera se nám doma objevila beruška(nevím kde a jak...fakt netuším)....Linda si jí všimla,jak tam poletuje a my se s manželkou mohli potrhat smíchy,jak pobíhala,připravovala se k lovu a sledovala to malé,poletující cosi.

Odkaz ke komentáři

Naše Bára ( Barbucha ). Uliční směs z útulku. Když jí manželka přinesla, tak to byla nejošklivější kočka, co jsem viděl, hroznou srst, hubená. Teď už je pěkná a vykrmená, ale Barbucha jí říkám pořád. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Já říkám, že kočky jsou úžasně mazaný a organizovaný. To si ještě hochu užiješ :-)

Jo, to jsou. Bydlí s námi pět koček (pravda je spíš ta, že nás doma těch pět potvor ještě milostivě trpí). První dvě jsou útulkové, zbývající tři jsme vždy vzali ze stájí od koní jako nedorostlá koťata na zimu domů, aby ji zdárně přečkaly v teple. Na jaře je ale už nikdo nedokázal odvézt zpět. Každá z nich má úplně jinou povahu. Jejich organizace je fantastická. V tlupě dokáží otvírat dveře, nadzvedávat pokličky, pátrat v kuchyni a koordinovaně sem tam si vylepšit jídelníček něčím dobrým. Když se rozhodnou, dělají si srandu z boxera Andy. Krmíme je Cat Chow. Když se nasype do misky ráno krmivo a to zacinká v misce, to je panečku pozdvižení! Jsou to rodinní miláčkové.

Upraveno uživatelem prukajda
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...