Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky kluci, nějak to nedávám:-(((

Bite my shiny metal *** with Tapa

Drž se!!! Je to těžký :(((

Odesláno

U nás je tropická výheň a vypadá to nějak takto...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Diky kluci, nějak to nedávám:-(((

Uprimnou soustrast:(. Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Jeste jednou dekuju vám všem

I Tobě Tome za nabídku, ale nedalo se bez nej vydržet, tak jsme včera u nas v útulku vybrali náhradu a asi je to reinkarnace, chovaji se stejne, vrni stejne nahlas, leze na stejný místa a je to velikej mazel, ma asi nějakou egyptskou predkyni, porad povídá, leze všude a je taková sama ruka sama noha a dlouhý tenký ocas

e2e6e42db94099fae27308cf32be5a84.jpgae0e3bed79a8569fb6b1c0c39f6e2d7f.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno (upraveno)

Taky ty vaše potvory musí být vždy co možná nejvýš to jde? Já si ani nemůžu opřít hlavu když sedím jak mi pořád šplhá na opěrku   :)

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Ty jsou bozi, je to sfinx, ze jo?

Naše Cleo(patra) leze a skáče hodně vysoko

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

jojo Sphynx  :alien1:  :)  Ty kočky (obecně všechny) jsou fakt vtipný a přijde mi, že si fakt vybíraj na ležení ty nejvíc nejnepohodlnější místa co jdou... před tímto naháčem jsme měli kocoura, kterého nám bohužel přejelo auto, a ten když jsem se učil si vždycky skočil na stůl a ustlal si mi na otevřeném šanonu, přímo vepřostřed na ty kovový držáky papírů  :)  prostě se na to tak nějak napasoval a zašťouchl to, docela jsem koukal. Vedle přitom pohodlná rozestlaná postel.. 

Odesláno (upraveno)

My máme vedle gauče takovou kamennou mohylu (z každé destinace kde jsme s manželkou byli jsme si přivezli jeden) a kočky taky nejraději leží na tom :D

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Jeste jednou dekuju vám všem

I Tobě Tome za nabídku, ale nedalo se bez nej vydržet, tak jsme včera u nas v útulku vybrali náhradu a asi je to reinkarnace, chovaji se stejne, vrni stejne nahlas, leze na stejný místa a je to velikej mazel, ma asi nějakou egyptskou predkyni, porad povídá, leze všude a je taková sama ruka sama noha a dlouhý tenký ocas

Krasavec, gratuluju!!! A útulek super řešení.... ať Vám dělá radost!

Fakt to vypadá, že nějaké egyptské geny tam budou, má i víc přilehlou srst, užší hlavu a jestli je moc ukecanej, no tak to je jasný :))

Odesláno

Známá chová egyptské mau a mohl by něco z ní mít :-) Nebo se siamky. Má tu hlavu takovou hubenou a protaženou :-) Ale mě to přijde skoro u všech koček, protože ty naše zas mají hlavy kulatý jak kopačáky :D

Odesláno

Budu muset udělat fotky koťat co jsou u našich.Mají rezavou kočku a černého kocoura,vypadají ještě jak odrostené koťata a rezavá kočka se "ztratila".Po dvou dnech hledání byla nalezena ve staré boudě po psovi s dvěma koťaty,jedno kopie mámy _rezavé a druhé celé černé.Děti byly u vytržení,jsou to ještě mrňousci a nevidí.

Odesláno

Vážení a milí kočkofilové, já mám dnes velký splín a nezlobte se, potřebuji se s ním podělit. Kromě koček, co se mnou obývají byt (jsou to kdysi nemocné kočky, které jsem krmil v jezdeckém oddíle, na zotavenou jsem si je vzal domů a už jsem neměl sílu je vrátit zpět), vyrobil jsem si tak trochu patronát nad ostatními kočkami v tomto jezdeckém klubu, kde měla má kdysi žena koně. K jízdě na koni jsem vztah nenašel,  ale našly si mne ty potvory kočičí. Nevadí mi, že se místní zbavují koťat tím způsobem, že je do stájí odkládají, protože vědí, že jim zle nebude (ještě aby se jich zbavovali jinak). Vadí mi ale, že uživatele stájí, ač na mne mají téměř všichni číslo na mobil, nechávají nemocnou kočku postupně a bez zájmu umírat. Tedy dnes jsem dojel nakrmit kočky -  nikdy tam v létě nejsou všechny  - a po asi čtrnácti dnech jsem opět viděl kocoura, co byl před tím v naprosté kondici, jak se sotva vleče. Kost a kůže. Kolem bylo spousta lidí, co mi říkali: "...vypadá špatně, co, už docela  dlouho...". Nyní ho mám v koupelně, po antibiotikách a kapačce, ledviny jsou OK, tak to prý možná to přežije. Popíjím a je mi moc smutno z lidské nevšímavosti a lhostejnosti... Držte mu palce.   

Odesláno

No tak ještě že má tebe. Držím mu palce. Jinak podobný přístup je celkem běžný, bohužel se nám stalo totéž s naším minulým kocourem. Když jsme byli na dovolené a chodili se o něj starat naši, dostal zápal plic a neuvěřitelně sešel. Až jsme se vrátili tak nám teprve řekli, že už chvilama nemohl vůbec chodit a že nic nežere...proč nám to nezavolali jsem dodnes nepochopil. Kocour to nerozdejchal a mě to hryže na svědomí už přes deset let :(

Odesláno (upraveno)

.

Obdivuji Tvou pomoc a taky nechápu tu lidskou bezohlednost, i proto jsme si ted vzali kočičku z útulku, pani ma doma 55 koček, masakr

Tak držím palce a preju hodne sil, děláš dobrou vec

Upraveno uživatelem Moty

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...