Lu2cz Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Diky kluci, nějak to nedávám:-((( Bite my shiny metal *** with TapaDrž se!!! Je to těžký ((
Lu2cz Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 U nás je tropická výheň a vypadá to nějak takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 (upraveno) Diky kluci, nějak to nedávám:-((( Bite my shiny metal *** with TapaUprimnou soustrast:(. Upraveno 7. června 2015 uživatelem tano
Moty Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Jeste jednou dekuju vám všemI Tobě Tome za nabídku, ale nedalo se bez nej vydržet, tak jsme včera u nas v útulku vybrali náhradu a asi je to reinkarnace, chovaji se stejne, vrni stejne nahlas, leze na stejný místa a je to velikej mazel, ma asi nějakou egyptskou predkyni, porad povídá, leze všude a je taková sama ruka sama noha a dlouhý tenký ocas Bite my shiny metal ass with Tapa
Povidláček Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 (upraveno) Taky ty vaše potvory musí být vždy co možná nejvýš to jde? Já si ani nemůžu opřít hlavu když sedím jak mi pořád šplhá na opěrku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2015 uživatelem Povidláček
Moty Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Ty jsou bozi, je to sfinx, ze jo?Naše Cleo(patra) leze a skáče hodně vysoko Bite my shiny metal ass with Tapa
Povidláček Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 jojo Sphynx Ty kočky (obecně všechny) jsou fakt vtipný a přijde mi, že si fakt vybíraj na ležení ty nejvíc nejnepohodlnější místa co jdou... před tímto naháčem jsme měli kocoura, kterého nám bohužel přejelo auto, a ten když jsem se učil si vždycky skočil na stůl a ustlal si mi na otevřeném šanonu, přímo vepřostřed na ty kovový držáky papírů prostě se na to tak nějak napasoval a zašťouchl to, docela jsem koukal. Vedle přitom pohodlná rozestlaná postel..
Tomas_2002 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 (upraveno) My máme vedle gauče takovou kamennou mohylu (z každé destinace kde jsme s manželkou byli jsme si přivezli jeden) a kočky taky nejraději leží na tom Upraveno 7. června 2015 uživatelem Tomas_2002
Tomas_2002 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Taky ty vaše potvory musí být vždy co možná nejvýš to jde? Já si ani nemůžu opřít hlavu když sedím jak mi pořád šplhá na opěrku To bude asi úchylka všech koček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prukajda Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Moty, tak to je super. Přeji hodně radosti s novým kočičákem.
Lu2cz Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Jeste jednou dekuju vám všemI Tobě Tome za nabídku, ale nedalo se bez nej vydržet, tak jsme včera u nas v útulku vybrali náhradu a asi je to reinkarnace, chovaji se stejne, vrni stejne nahlas, leze na stejný místa a je to velikej mazel, ma asi nějakou egyptskou predkyni, porad povídá, leze všude a je taková sama ruka sama noha a dlouhý tenký ocas Bite my shiny metal *** with Tapa Krasavec, gratuluju!!! A útulek super řešení.... ať Vám dělá radost! Fakt to vypadá, že nějaké egyptské geny tam budou, má i víc přilehlou srst, užší hlavu a jestli je moc ukecanej, no tak to je jasný )
Tomas_2002 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Známá chová egyptské mau a mohl by něco z ní mít :-) Nebo se siamky. Má tu hlavu takovou hubenou a protaženou :-) Ale mě to přijde skoro u všech koček, protože ty naše zas mají hlavy kulatý jak kopačáky
Klotzman Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Poměrně přesná charakteristika koček v dnešním Garfieldovi: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lu2cz Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Jj siamka taky... Ty jsou ukecany snad nejvic!
bohus76 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Budu muset udělat fotky koťat co jsou u našich.Mají rezavou kočku a černého kocoura,vypadají ještě jak odrostené koťata a rezavá kočka se "ztratila".Po dvou dnech hledání byla nalezena ve staré boudě po psovi s dvěma koťaty,jedno kopie mámy _rezavé a druhé celé černé.Děti byly u vytržení,jsou to ještě mrňousci a nevidí.
prukajda Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Vážení a milí kočkofilové, já mám dnes velký splín a nezlobte se, potřebuji se s ním podělit. Kromě koček, co se mnou obývají byt (jsou to kdysi nemocné kočky, které jsem krmil v jezdeckém oddíle, na zotavenou jsem si je vzal domů a už jsem neměl sílu je vrátit zpět), vyrobil jsem si tak trochu patronát nad ostatními kočkami v tomto jezdeckém klubu, kde měla má kdysi žena koně. K jízdě na koni jsem vztah nenašel, ale našly si mne ty potvory kočičí. Nevadí mi, že se místní zbavují koťat tím způsobem, že je do stájí odkládají, protože vědí, že jim zle nebude (ještě aby se jich zbavovali jinak). Vadí mi ale, že uživatele stájí, ač na mne mají téměř všichni číslo na mobil, nechávají nemocnou kočku postupně a bez zájmu umírat. Tedy dnes jsem dojel nakrmit kočky - nikdy tam v létě nejsou všechny - a po asi čtrnácti dnech jsem opět viděl kocoura, co byl před tím v naprosté kondici, jak se sotva vleče. Kost a kůže. Kolem bylo spousta lidí, co mi říkali: "...vypadá špatně, co, už docela dlouho...". Nyní ho mám v koupelně, po antibiotikách a kapačce, ledviny jsou OK, tak to prý možná to přežije. Popíjím a je mi moc smutno z lidské nevšímavosti a lhostejnosti... Držte mu palce.
Klotzman Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 No tak ještě že má tebe. Držím mu palce. Jinak podobný přístup je celkem běžný, bohužel se nám stalo totéž s naším minulým kocourem. Když jsme byli na dovolené a chodili se o něj starat naši, dostal zápal plic a neuvěřitelně sešel. Až jsme se vrátili tak nám teprve řekli, že už chvilama nemohl vůbec chodit a že nic nežere...proč nám to nezavolali jsem dodnes nepochopil. Kocour to nerozdejchal a mě to hryže na svědomí už přes deset let
FrantisekH Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 posíláme mu pozdrav z postele a přáním brzkého uzdravení chudáčkovi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 (upraveno) .Obdivuji Tvou pomoc a taky nechápu tu lidskou bezohlednost, i proto jsme si ted vzali kočičku z útulku, pani ma doma 55 koček, masakrTak držím palce a preju hodne sil, děláš dobrou vec Upraveno 12. června 2015 uživatelem Moty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se