FrantisekH Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Tygr postelowy doslova zvíře, co spí v díře..sice je to díra pod peřinou ale je..
prukajda Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 (upraveno) Kamarádi, děkuji Vám za podporu za kocoura, prý se jmenoval Artuš, jak ho prý nazývala děcka od koní.Konec, játra, byl pod testů otráven.V tomto týdnu to vypadá na druhou otravu. První byl jeho černobílý bratr. Nemám sílu. Zbývá tam rozmazlená kastrovaná kočka a dva mazlivci - kastrovaní kocouři.Hledám jim bezpečný domov, sám už mám v bytě ze stájí 6 koček. Opava, okolí, nebo i jinam, dovezu - dobým kočkofilním lidem.Pozdravuje své kočičáky a ať si dávají bacha na lidi, nic horšího na světě není. Edit: Sorry, na světě je moc hodných lidí, předchozí text jsem psal hodně pod vlivem emocí a mazat nechci - a díky všem, co se o bezprizorní kočičáky staráte. Pes má většinou pána, kočka pána díky svému chápání světa mít nemůže, to ale neznamená, že občas nepotřebuje pomoc. Upraveno 14. června 2015 uživatelem prukajda
Moty Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Abych to trosku odlehčil, protože bych musel nadávat taky, lidi sou parchanti, raději kočku votravej než by to řešili nějak jinak, soused nám našeho miláčka, než ho zajelo auto chytil do pasti, ale dost. Nastupkyne Kleopatra je uz plnohodnotná členka rodiny, dnes několik kompromitujicich fotek:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
montemar Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) .. nase rocni modra britska prave ted bojuje o zivot.. kdyz to dobre dopadne, prijde "jen" o ocas... ani jsem si neumel predstavit, jak tezky je rozhodnout jestli "uspat" nebo byt nadosmrti mrzakem, kdyz volali ze salu z veteriny... .. jinak, co se stalo: rano se vzdycky chodi probehnout ven, dnes se vratila s devastujicim zranenim.. nevime proc, nevime jak... :/ Upraveno 17. června 2015 uživatelem montemar
Arkham Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Buď vlítla pod auto nebo máte fajn sousedy. Jak to dopadlo na sále?
Moty Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Na ocas kašli, je vaše, hlavne at to dobre dopadné, držím palce
prukajda Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Ahoj, montemare, ocas neřeš, k otci takhle kdysi přišlo odněkud vyhublé kotě, od kolena níž bez zadní nohy. Rána se po ošetření zhojila. Kočka celkem bez problémů běhá, i po žebříku lítá nahoru a dolu.... je spokojená a šťastná.Kočka bez ocasu možná bude mít horší stabilitu při šplhání, to ji ale nebude bránit v tom, mít tu pravou kočičí radost. Mám doma taky kočku, které chybí část ocasu a nijak ji to nevadí v rozlehávání peřin a vychutnávání si paštiček... Držím palce.
Lu2cz Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Taky moc drzim palce, at to zvladne! Bez ocasu, kdyz bude, to je jeste v pohode... Jak rikaji kluci...
montemar Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 .. jo, ocas je pryc.. lezi tady, chudak, rozsireny zornicky, vydesena.. limec kolem krku.. je mi ji lito.. snad to da.. jeste pry muze mit v haji sverac, to by byla konecna..
zhrado Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Tak si dajte za jeden na toho nášho miláčika. Opustilnás po 14 rokoch. Bol to člen rodiny a mamka to nesie dosť ťažko.
Tomas_2002 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Já to řeknu asi blbě, ale spousta lidí mě má za blázna, že naší Ragdollové žijí pouze doma a loví jen myšky z IKEA. Ale já bych tohle nesnesl. Vždycky jedu domů, koukám, jak mě sledují z okna, mazlíme se, děláme blbiny.....nedovedu si představit, že by je něco přejelo nebo tak. Hrají si s námi, spí s námi, blbnou s námi.....nevěřím tomu, že my měli horší život jen proto, že je nencháváme volně venku.
Moty Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 (upraveno) Taky uz začínám prosazovat tento přístup, ztráta Mourka, ktery byl v plné sile byla velikou ranou, takze Clea je doma a jen kouká z okna nebo spí nebo si hraje Upraveno 18. června 2015 uživatelem Moty
Radimk Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 No naše domácí Kočka domácí ( co se má podle slov naší paní domu jako prase v žitě) by to asi nedala. Klidně prospí doma celý den, když jsme v práci / škole, ale navečer, jak z okna uvidí zevlující kámošky, tak začne otravovat a jde ven. někdy přijde večer nazpět, jindy až ráno na bufet. A tak dokola. Prostě pohoda.a jinak- zřejmě je i hodinkově vzdělaná, ví že vstáváme v 6h, a proto pravidelně v 5:50 začne za dveřmi venku vyřvávat.
montemar Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 .. ja bych ty kocky taky ven nepoustel.. bohuzel, ta nase vyuzila kazde otevreni dveri na terasu, aby vystrelila ven probehnout se po trave.. milovala/miluje to venku, a ani se ji nedivim... ted na svoji nerozvaznost doplatila...
Klotzman Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Náš se za světla drží na zahradě, hraje si v trávě na tygry a dělá hodnýho. Ale jak se smrkne, je v čudu. Potmě se nebojí, šupák. Taky pořád trnu, když je půlnoc a kočka nikde.Snad to s bezocasákem dobře dopadne, holt budeš mít takovýho namodralýho rysa.
bohus76 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Tak konečně jsem se dostal udělat nějakou fotku maminy s koťatama /to druhé je stejné jak máma,skoro nejde vidět/.
Moty Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Nádhera, sem myslel, ze garfield muže bejt jen kocour:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
Moty Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Sova:-))) Sama si vlezla pod perinu Gouda ji moc chutnala Bite my shiny metal ass with Tapa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se