Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není nad procházku na sluníčku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vybíráme s kocourem hodinky:

1. Diskuze nad modelem

2. Rezignace kocoura po mém výběru

• po 2 týdnech...
Odesláno

Má někdo ze zdejších kočkomilů radu, jak odnaučit kocoura lehat do postele či dobývat se do zavřených dveří od kuchyně?

Začni posteli říkat lehátko (předpokládám že na lehátko kocour smí) a dveře do kuchyně buď nechávej otevřené, nebo je rovnou ulož do sklepa.

Odesláno

Má někdo ze zdejších kočkomilů radu, jak odnaučit kocoura lehat do postele či dobývat se do zavřených dveří od kuchyně?

Bud rad, ze te kocour nechava spat v jeho posteli...

Odesláno

Jedina moznost je vytvorit mu nejakej jeho pelech vedle postele kterej bude mit radsi, takze idealne se skrabadlem, ve vetsi vysce apod. aby si pripadal jako sef ;)

Odesláno

Jedina moznost je vytvorit mu nejakej jeho pelech vedle postele kterej bude mit radsi, takze idealne se skrabadlem, ve vetsi vysce apod. aby si pripadal jako sef ;)

.... a postupně se naučit na tom pelechu spát  sám. Kocour bude trvat na posteli. A znaáš to- nestresujte kočky, počůrají Vám počítač...

Odesláno

Tak stoprocentni rada neexistuje kazda kocka je jina to je jasny.

Ja jsem nasim kockam na jare vyrobil kocici strom a jedna je na nem pecena varena, druha se na nej chodi jen vyspat a treti na nej uplne dlabe :)

U toho kocoura jde o to, jestli do ty postele v loznici chodi proto, ze chce mit spolecnost, nebo proto, ze tam nema kam jinam jit.

Vetsine kocek staci byt s panickama ve stejny mistnosti, ale na zemi rozhodne chrapat nebudou a vetsina kocek miluje vyvyseny mista.

Odesláno

mohlo by pomoct dát do ložnice koš s čerstvě složeným prádlem;-) tam naše kočky lehaj raději než do postele

Odesláno (upraveno)

.. vam ty kocky v posteli vyhovuji.. ?

edt.: .. vetsina z nas tady, ma podobny nahled na cistotu, poradek, rad, to uz jsem za ty roky vypozoroval, (viz treba mj., vlakno "obsese") :)

.. mne ta kocka v posteli, na vypranem pradle, atp. proste vadi.,

.. predstavim si vzdycky retezec :

.. zere divny konzervy, granule -> necisti si zuby -> po toalete si nemeje tlapky -> leze za nabytek, kde se prach obden zrovna neutira...

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

edt.: .. vetsina z nas tady, ma podobny nahled na cistotu, poradek, rad, to uz jsem za ty roky vypozoroval, (viz treba mj., vlakno "obsese") :)

.. zere divny konzervy, granule -> necisti si zuby -> po toalete si nemeje tlapky -> leze za nabytek, kde se prach obden zrovna neutira...

Tak mě to třeba vadí. Ale to je asi tak všechno, co proti tomu můžu dělat.

Kočce je to uplně fuk, co já si myslím. V noci, i když má pelíšek vedle postele, počká až usnem a bác nahoru. A protože se nám drobek před zimou pěkně zakulatil, je to jako kdyby na tebe spadla cihla. Takže martyrium sundat kočku, usnout, sundat kočku usnout... vykopnout kočku u baráku ( cesta dolů ke dveřím) ... po cestě se mi chová, potom papá granulky... to celé zopakuju za noc 2x, 3x a šup, máme ráno a hajdy z vesela do práce.

Ale jinak je to miláček a mazel.

Odesláno

Výborná akce, ten útulek Sluníčko je od nas, mame od nich naši Cleopatru

2c49e8c89b603dbcc5bf6ea25c3e5e15.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Mě to nevadí. Naše kočky jsou mnohem menší špindíry než já :D Třeba se jim nikdy nestalo, že by přišly ve 3 ráno z hospody, bouchly sebou na postel a ráno se probudily v hnusných, hospodou smrdících hadrech, nechutným pocitem v hubě a s botama na nohou :D

Odesláno

Tak mě to třeba vadí. Ale to je asi tak všechno, co proti tomu můžu dělat.

Kočce je to uplně fuk, co já si myslím.

Tohle jako majitel psa absolutně nechápu.

Ale pindat sem vám sem nepřišel, babička má kocoura a neví, kam ho dát na zimu protože chlév je potřeba zavřít. Nastává tedy otázka, zda bude nebo nebude s.át do sena, kde bude zároveň bydlet, když jí udělám průchod na půdu (neznám hyg. návyky koček)? Máte s tím někdo zkušenosti? Jinak když babička nechce aby jí kocour někam lezl tak ho prostě plácne aby spadl a kocour to chápe (a nebere to nijak tragicky, než mě budete pranýřovat).

Odesláno

Tohle jako majitel psa absolutně nechápu.

Odpověděl jsi si sám: Ty jsi majitel psa a jeho pán.

Poslechne a udělá co ti na očích uvidí

U kočky je to trochu jinak.

Jak si jednou kočku pořídíš:

Bydlíš u ní v bytě / baráku

Spíš v její posteli

Sedíš na její sedačce

Udělá vše, co si myslí, že je pro ni nejlepší

Při troše štěstí a její dobré náladě tě bude trpět ve své blízkosti

atd atd, můžeš pokračovat do nekonečna

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...