Jump to content

Clanok Patek Philippe

Ghill

Recommended Posts

Moc pěkné čtení. Díky. Mimochodem, před čtrnácti dny jsem měl možnost navštívit Patek Philippe Museum v Ženevě, a teprve tam jsem pochopil, proč je tahle firma na té úplné špiččce hodinářské pyramidy. Teprve tam člověk vidí a hlavně pocítí tu sílu, závažnost a závaznost té několikasetleté tradice. Bohužel se tam nesmí vůbec fotit - všechno človek musí uložit do skříněk v suterénu, takže mohu připojit jen pár fotek zvenčí - (až je vyhrabu).

Patek Philippe Museum. Právě tam probíhá (kromě stálé expozice) výstava mistrovských hodinářských děl 18. a 19. století určených pro Říši Středu. The Mirror of Seduction.

Ale jak jsem psal výše, fotit se tam nesmí a ochranka je tam velmi bdělá...

post-812-001644500 1285943754.jpg

post-812-069330000 1285943889.jpg

post-812-079539200 1285943917.jpg

post-812-064583400 1285943948.jpg

Že by pocta Číňanům? Přecejen bez nich a jejich fejků by PP nikdo neznal ;) :lol:

...výstava mistrovských hodinářských děl 18. a 19. století určených pro Říši Středu. The Mirror of Seduction. Viz výše. A podle toho, co jsem tam viděl, byli vysoce postavení hodnostáři Říše Středu 18. století opravdoví fajnšmekři...

• 5 weeks later...

Já tu řku porád - co na tom podbízivým pozlátku máte ?? To se jednou lísám číňanům, pak rusům, pak japoncům , americký střední třídě, buržoustum ......

Edited by cigi

Já tu řku porád - co na tom podbízivým pozlátku máte ?? To se jednou lísám číňanům, pak rusům, pak japoncům , americký střední třídě, buržoustum ......

je přece jedno odkud ten zákazník je, hlavně že platí... :smile_anim:

• 6 years later...

Patek Philippe sa Číne nebude prispôsobovať. Hovorí Thierry Stern, majiteľ luxusnej značky hodiniek Patek Philippe. Čína a jej obrovský obchodný potenciál aj v luxusnom segmente mnohých výrobcov láka k tomu, aby svoje produkty prispôsobovli čínskym chúťkam a vkusu. Podľa Sterna je to chyba a jeho postoj je jednoznačný: buď naše hodinky Číňania chcú také, aké sú, alebo si ich nemusia kupovať vôbec.

http://forbes.us12.list-manage.com/track/click?u=9a368b9669bff4bd169682f6d&id=3e35069fcb&e=1e481b5f49

• 4 weeks later...
  • 3 months later...