sureshot Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 zdroj EUR 460 to 500. Movements will be ETA 2893-2, a variant of the fine 2892-A2case will be in brushed titanium and with a diameter of 45 mmthickness will be 14 mm24 mm straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Nevím proč, ale přijdou mi děsně nepřehledný. Přitom jsou v podstatě jednoduchý... asi to bude tím, že je tam spousta výrazných čísel a indexů a to působí rušivě, ručičky se v tom úplně ztrácejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 mas pravdu, delene indexy, zlozite rucicky...cisla na indexe aj lunete. ale neprekaza mne osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Mne sa docela pacia ale chcelo by ich to vidiet nazivo a vyskusat si odcitanie casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Myslím, že potešia člena fóra s nickom proteus to sa každému nepodarí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Myslím, že až na ty indexy, je to v pořádku, kdyby nebyly dělené, nepůsobily by tak rušivě a mohlo by to jako celek ladit.Celkem se mi líbí datumovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Günter ty novinky chrlí jak o život Vypadaj dobře, ale chtělo by to živé foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) a živé fotky, ale bohužel ne na ruce, su tu... http://oceanictime.b...roteus-new.html Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Na fotkách vypadají o hodně líp než na nákresech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Bomba, to se teda povedlo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Hmmm, tak toto sa podarilo, cislice, indexy, rucicky - vsetko sedi a paci sa mi, ze na ciferniku je len nazov modelu bez dalsich dodatocnych nadpisov. Pekne to ocistuje. Svetla luneta z nich opticky robi masivnejsi kus (ako u Tritonov) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 zajímavé hodinky, mimochodem hodně kvituju, že kubson dal pryč ze svých stránek ty kopie Rolex, za to mu dávám +10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 zajímavé hodinky, mimochodem hodně kvituju, že kubson dal pryč ze svých stránek ty kopie Rolex, za to mu dávám +10 tych, ktorym si bol ambasadorom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Krásný, povedený kousek, ale bohužel stejně jako Triton u mne nenositelné - 45 mm. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 tych, ktorym si bol ambasadorom? Nene myslím ty další barevné verze, které začali nově dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 asi budu mit cislo 73/111... Gde se ty krasavice nechají objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) @kejlklik jedná se o limitku pro WUS takže minimálně tam na ně byl pořadník... cena je nějakých 465? + tax cena + balení v jiném vlákně píšou, že do 10.1. mají opozdilci čas zaplatit jinak budou hodinky nabídnuty náhradníkům. Ale předpokládám že Kibi ti poví více. edit: řekl bych, že Kibiho očekávání vycházejí z tohoto vlákna konkrétně tohoto příspěvku Current Waiting List: 1. dpap (CODE Sent) 2. kibi (CODE Sent) ... Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 S černou lunteou jsou výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Priserne proporce, ale dynko se mi libi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 jo jo, je to tak, rozmyslel jsem se tak dlouho, ze jsem jednim z nahradniku... a od vcerejska mohu mit uvolnene cislo 73 neváhaj, podľa živých fotiek je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se