Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím proč, ale přijdou mi děsně nepřehledný. Přitom jsou v podstatě jednoduchý... asi to bude tím, že je tam spousta výrazných čísel a indexů a to působí rušivě, ručičky se v tom úplně ztrácejí.

Odesláno

Myslím, že až na ty indexy, je to v pořádku, kdyby nebyly dělené, nepůsobily by tak rušivě a mohlo by to jako celek ladit.

Celkem se mi líbí datumovka.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

a živé fotky, ale bohužel ne na ruce, su tu... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

http://oceanictime.b...roteus-new.html

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Hmmm, tak toto sa podarilo, cislice, indexy, rucicky - vsetko sedi a paci sa mi, ze na ciferniku je len nazov modelu bez dalsich dodatocnych nadpisov. Pekne to ocistuje. Svetla luneta z nich opticky robi masivnejsi kus (ako u Tritonov)

Odesláno

zajímavé hodinky, mimochodem hodně kvituju, že kubson dal pryč ze svých stránek ty kopie Rolex, za to mu dávám +10 :)

Odesláno (upraveno)

@kejlklik jedná se o limitku pro WUS takže minimálně tam na ně byl pořadník... cena je nějakých 465? + tax cena + balení v jiném vlákně píšou, že do 10.1. mají opozdilci čas zaplatit jinak budou hodinky nabídnuty náhradníkům.

Ale předpokládám že Kibi ti poví více.

edit: řekl bych, že Kibiho očekávání vycházejí z tohoto vlákna konkrétně tohoto příspěvku

Current Waiting List:

1. dpap (CODE Sent)

2. kibi (CODE Sent)

...

Posted Image

Upraveno uživatelem grakij
Odesláno

jo jo, je to tak, rozmyslel jsem se tak dlouho, ze jsem jednim z nahradniku... a od vcerejska mohu mit uvolnene cislo 73 :)

neváhaj, podľa živých fotiek je to paráda :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...