Přejít na obsah

Zvednout či nezvednout ????

174 hlasů

1. 1. Váš názor??

• Zvednout limit na 100 příspěvků?
    • Nechat tak,jak to je (tzn. 50 příspěvků)?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Na zvýšení limitu pro prodej nemám názor, důležité je, aby to ušetřilo námahu moderátorům a tam myslím, že ty argumenty s honěním 100 příspěvků mají svojí váhu. Docela praktičtěji v tomto ohledu mi znějí návrhy na spřáhnutí počtu příspěvků s dobou působení na chronomagu a za tohoto předpokladu pak i udílení kreditů (počet i čas) na další prodej - jestli to tedy jde jednoduše nastavit.

Ale líbí se mi návrh na zrušení limitu do sekce koupím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cigi a spol - bohuzel soucasne forum neumoznuje pridani pravidla pocet prispevku + cas = tohle se asi jen tak nezmeni i kdyz je to asi nejlepsi reseni.. kdysi jsem to resil z chronomagem a mozne to bohuzel neni.. Kdyby slo dat treba 50+ prispevku a k tomu mesic, dva straveneho casu tak by to podle me bylo uplne bez chyby..

Odkaz ke komentáři

cigi a spol - bohuzel soucasne forum neumoznuje pridani pravidla pocet prispevku + cas...

Podle mne by to mohlo jít. Máme tady stále skupiny members a members_50. Ta druhá může prodávat v sekci prodej, ta první ne. Podle mne by se to dalo udělat následovně. Datum registrace na fóru není problém zjistit a počet příspěvků taky. Mohlo by se tudíž nastavit, aby members automaticky nepadali sami do skupiny members_50, ale až po schválení moderátorem/adminem. A ten by se podíval na čas strávený na fóru a zařídil to jedním kliknutím. O přesun do skupiny members_50 by si každý nový člen musel požádat sám a bylo by mu vyhověno pokud splní určité podmínky.

Pokud si říkáte, že by to zahltilo mody, tak podle mne ne, jelikož pro život na fóru není nutné aby člověk byl member_50. A pokud by někdo chtěl něco prodat, tak by si prostě požádal o přidělení do této skupiny. Pravidla pro vstup do members_50 by se mohla ještě dále prodiskutovat. Šlo by to?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Osobne som za uplne zrusenie tohto pravidla. Akurat to generuje neuveritelny balast a diskusnu nekrofiliu /...pichanie do mrtvych vlakien/. V poslednej dobe je toho az cez hlavu.

Kto tych 50 prispevkov chce tak ich proste dosiahne a zase.ie pri tom forum nepotrebnymi prispevkami. Ked limit zvysime na 100, bude toho proste raz tolko, mozno bude mat admin viac casu to zistit. Skor ale cakam ze potreba plodit prispevky v kratkom case sa zintenzivni.

Skutocnym filtrom by bolo mozno tak 500 prispevkov, ale tolko tu zdaleka nemusi mat kazdy aj "zasluzily" clen fora.

Podla mna pocet povinnych prispevkov na fore s ucelom ktory sa tym chce dosiahnut nijako nesuvisi

Odkaz ke komentáři

Jsem pro ponechání stávajícího limitu. Myslím, že změna by přinesla opravdu jen navýšení počtu nesmyslných výkřiků a zároveň bych zrušil limit pro nákup, je na prodávajícím, jestli si počká dnes vlastně hodiny, či do druhého dne na připsání platby. Někteří méně smělí třeba něco chtějí koupit a aby neporušili pravidla, tak se snaží dohnat počet příspěvků na padesát a nepíší prodávajícímu SZ. Když jsem tady začínal, také jsem asi den chroustal, jestli mám napsat prodávajícímu SZ, nebo ne...

Odkaz ke komentáři

Já bych to nechal na stávajícím čísle.

Upřímně - mnohem více než nováček se sklony ke grafomanii mi vadí ta skupinka členů, která vždy střelhbitě zareaguje na duplicitní post s výkřikem "To už tu bylo, o tom už se tu psalo, použij funkci hledání" a druhá skupinka, která s téměř nulovou prodlevou reaguje na inzeráty bez ceny či inzeráty, kde se prodávají nějaké looks-like hodinky (jsou to pořád ti samí "ochránci" pravidel a rychlost jejich výkřiků je ohromující).

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...