financ Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 To je dobrý! A do jakých pouzder je dáváš? Nedávno jsem po 6217 koukal, ale i na e-bay je to vzácnost... Líbí se mi i 6105, ale to je úplně něco jiného, na 6217 je super právě to subtilní pouzdro - ze současné produkce mě nenapadá nic podobného... nějaké pětky? Možná by se mi nějaký takový model hodil... Dávám to do modelu SKX031. Jde to dát i do SeaUrchin, ale tam mi vadí minutový kroužek a čistě černý zatím není k dispozici. Původně jsem ho chtěl dát i do 6309, ale tam se musí přehodit kolíčky (to neumím) a lepit na pásku jsem to nechtěl
Chumpus Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Jestli je ten jeden pro tebe, tak budou v ČR dva Nene, myslel jsem samozřejmě tebe Já už bych ciferníky neměnil, speciálně ne u těch modrých. Ty jsou skvělé i bez něj.
financ Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Nene, myslel jsem samozřejmě tebe Já už bych ciferníky neměnil, speciálně ne u těch modrých. Ty jsou skvělé i bez něj. Ale ten sunburst na léto bude skvělý :-) Akorát se posouvám s hodinkama o stupínek jinam a bůhví jestli tenhle mod vůbec dodělám
financ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 (upraveno) Modrý FFF dial v hodinkách http://forums.watchu...tml#post4789208 Upraveno 3. března 2012 uživatelem financ
Chumpus Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 To už tak dobře nevypadá... Ciferník je oproti lunetě moc výrazný. Ostatní s tím možná problém mít nebudou, u mě jde totiž o zvyk ze sériové verze.
financ Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Za mě nee... Mě to přijde jak nasvícený UVčkem, uvidíme naživo. Tohle se blbě fotí. Jsem rozpačitý z té modré lunety. S černou lunetou by mohly vypadat líp. EDIT: máš u mě takovou průhlednou kulatou krabičku :-) Upraveno 4. března 2012 uživatelem financ
financ Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 K modrým ještě doplním lumi. http://forums.watchuseek.com/f21/new-dial-tread-seiko-fff-528181-89.html#post4793956
financ Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Dneska dorazil modrý FFF cifr. Moc nadějí jsem mu nedával, od objednání do realizace a dodání uběhlo už trochu víc času a nadšení opadlo.Ale je nádherný, opravdu se povedl. Fotit to nebudu, za prvý se to nedá. Ciferník mění barvu od jasně modré až po temně černou. Sunburst efekt na jedničku. A za druhý to stejně neumím, takže výsledek by stál za prd.Asi půjdu shánět modrý Seiko . Supr hodinky na léto
petr_cha Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) nevím, jestli tu už někde neproběhly tyhle ručky (obrázek).. za mě asi ty nejlepší ze zlatých... ale je fakt, že variací už je mnoho a nadšení tak trochu opadlo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem petr_cha
pionyr Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Tak tohle je teda veliká paráda. Kde se to koupí? Co to stojí? Dá se to u nás sehnat? Myslim, že přesně tenhle orloj je pro mně jak dělanej. Sakra-práce, to se budu zase v noci vodkopávat!
petr_cha Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Tak tohle je teda veliká paráda. Kde se to koupí? Co to stojí? Dá se to u nás sehnat? Myslim, že přesně tenhle orloj je pro mně jak dělanej. Sakra-práce, to se budu zase v noci vodkopávat! zkus tam napsat email, vypadá to, že je Rob ještě má.. klik p.s. původně jsem neuvedl zdroj, což jsem asi měl... Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem petr_cha
financ Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 A další verze, tentokrát s datem na 4:30, plastické indexy a černý sunburst.Takhle to mělo vypadat hned na začátku, od každého pár kousků a byla by to pecka limitka. Stejně jsem neodolal a jeden na zkoušku objednal, vypadá to jako nejlepší provedení :-) http://forums.watchuseek.com/f21/new-dial-tread-seiko-fff-528181-94.html#post4977960)
Návštěvník eleven Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Z jakyho duvodu neni datumovka lip vycentrovana? Mne by to asi vadilo. Nejde to udelat jinak?
Chumpus Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Určitě to jde udělat jinak. Jenom se musí sejít 50-100 lidí, kteří budou chtít datové okénko přesně mezi indexy a budou ochotní si nechat u hodináře předělat datový věnec tak, aby seděl na nové okénko (a to ani nevim jestli jde s tím věncem hýbat, příp. jak je to složitý).
instant Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 nevím, jestli tu už někde neproběhly tyhle ručky (obrázek).. za mě asi ty nejlepší ze zlatých... ale je fakt, že variací už je mnoho a nadšení tak trochu opadlo.. aj ked nie som priaznivec modov, tomuto - celemu ako to je - hovorim "pekny pokus"
financ Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Z jakyho duvodu neni datumovka lip vycentrovana? Mne by to asi vadilo. Nejde to udelat jinak? Asi by to šlo, ale nikdo by to nezaplatil. Vyhodit ukazatel dne (7s26 je day/date), dát o trošku menší průměr ukazatele data, aby to sedlo přesně mezi ty dvě kružnice a lehce upravit mechanismus překlápění data, aby se datum objevil přesně mezi indexy. Datumovka má černý pozadí, mě to nevadí
Korenisko Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Asi to sem patrí SEIKO snzj05j1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se