Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nenahrál si někdo včerejší magazín Víkend na TV NOVA na téma "můj čas" ?

Jedna reportáž se týkala nějakého českého amatérského výrobce hodinek. Bohužel jsem to neviděl celé a na webu novy to není k shlédnutí či stažení.

Možná by to mohlo zajímat i ostatní, kdo ví?

Odesláno

Je to šikovný borec, tak já bych na toto neměl nervy, zručnost ani trpělivost. Je i členem zdejšího fora?

To je dobrej dotaz. Jinak souhlasím, tak bych neměl nervy, když jsem ho viděl vyřezávat tou pilkou.

Jinak na začátku reportáže zase nova zaperlila v tom smyslu, že pro někoho jsou hodinky možností jak ukázat svoje vysoké příjmy. To bych je nejradši nakopal někam ....

Odesláno

To je dobrej dotaz. Jinak souhlasím, tak bych neměl nervy, když jsem ho viděl vyřezávat tou pilkou.

Jinak na začátku reportáže zase nova zaperlila v tom smyslu, že pro někoho jsou hodinky možností jak ukázat svoje vysoké příjmy. To bych je nejradši nakopal někam ....

No to je zcela přesná a relevantní informace, takze koho bys kopal?!?!? Posted Image

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Nenahrál si někdo včerejší magazín Víkend na TV NOVA na téma "můj čas" ?

Jedna reportáž se týkala nějakého českého amatérského výrobce hodinek. Bohužel jsem to neviděl celé a na webu novy to není k shlédnutí či stažení.

Možná by to mohlo zajímat i ostatní, kdo ví?

rozhodne bych pana Seryna nehodnotil jako AMATERA...

Odesláno

No to je zcela přesná a relevantní informace, takze koho bys kopal?!?!? :sad01_anim:

co třeba toho kdo vymyslel a napsal takhle přiblblej komentář:sad01_anim: je to přesné a relevantní, pane?
Odesláno

rozhodne bych pana Seryna nehodnotil jako AMATERA...

to jsi mě špatně pochopil, to jsem netvrdil já, ale v tý reportáži.

jinak má můj velkej obdiv, koneckonců jako každej, kdo něco umí a je pro to zapálenej

Odesláno

Já jsem tedy rozhodně jeden z těch " někoho " , co si budeme namlouvat, že.

to máš těžkou práci, protože většina lidí hodinkám nerozumí a ani jim nevěnuje pozornost
Odesláno (upraveno)

co třeba toho kdo vymyslel a napsal takhle přiblblej komentář:sad01_anim: je to přesné a relevantní, pane?

Jen se snazim zjistit, proc je podle tebe priblblej, když je to pravda. Spousta lidí, treba já, má hodinky na machrování. Co je na tom spatneho?

Upraveno uživatelem Frantik
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Jen se snazim zjistit, proc je podle tebe priblblej, když je to pravda. Spousta lidí, treba já, má hodinky na machrování. Co je na tom spatneho?

No, co na tohle říct:sad01_anim:

Doufám, že na tom není podobně většina uživatelů fora, ale aspoň Tě šlechtí, že to neskrýváš ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...