obrbobr Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Nenahrál si někdo včerejší magazín Víkend na TV NOVA na téma "můj čas" ?Jedna reportáž se týkala nějakého českého amatérského výrobce hodinek. Bohužel jsem to neviděl celé a na webu novy to není k shlédnutí či stažení.Možná by to mohlo zajímat i ostatní, kdo ví?
michali Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 námět dobrý, ale ty hodinky mi příliš neoslovily.
lolohh Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 (upraveno) Byl to Luděk Seryn. Edit: http://vikend.nova.cz/clanek/novinky/video-hodinky-na-miru-18-10.html Upraveno 19. října 2010 uživatelem lolohh
wave ceptor Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Je to šikovný borec, tak já bych na toto neměl nervy, zručnost ani trpělivost. Je i členem zdejšího fora?
Alojz Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Obdivuji... Je to fakt kumšt něco takového začít dělat...
obrbobr Odesláno 19. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Je to šikovný borec, tak já bych na toto neměl nervy, zručnost ani trpělivost. Je i členem zdejšího fora? To je dobrej dotaz. Jinak souhlasím, tak bych neměl nervy, když jsem ho viděl vyřezávat tou pilkou. Jinak na začátku reportáže zase nova zaperlila v tom smyslu, že pro někoho jsou hodinky možností jak ukázat svoje vysoké příjmy. To bych je nejradši nakopal někam ....
nettopejr Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Právě že říkali PRO NĚKOHO- to neznamená pro někoho a ne pro všechny...
Frantik Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 To je dobrej dotaz. Jinak souhlasím, tak bych neměl nervy, když jsem ho viděl vyřezávat tou pilkou. Jinak na začátku reportáže zase nova zaperlila v tom smyslu, že pro někoho jsou hodinky možností jak ukázat svoje vysoké příjmy. To bych je nejradši nakopal někam .... No to je zcela přesná a relevantní informace, takze koho bys kopal?!?!? 2 1
cigi Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Já jsem tedy rozhodně jeden z těch " někoho " , co si budeme namlouvat, že. 1
Stepino Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Nenahrál si někdo včerejší magazín Víkend na TV NOVA na téma "můj čas" ? Jedna reportáž se týkala nějakého českého amatérského výrobce hodinek. Bohužel jsem to neviděl celé a na webu novy to není k shlédnutí či stažení. Možná by to mohlo zajímat i ostatní, kdo ví? rozhodne bych pana Seryna nehodnotil jako AMATERA...
obrbobr Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2010 No to je zcela přesná a relevantní informace, takze koho bys kopal?!?!? co třeba toho kdo vymyslel a napsal takhle přiblblej komentář je to přesné a relevantní, pane?
obrbobr Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2010 rozhodne bych pana Seryna nehodnotil jako AMATERA... to jsi mě špatně pochopil, to jsem netvrdil já, ale v tý reportáži. jinak má můj velkej obdiv, koneckonců jako každej, kdo něco umí a je pro to zapálenej
obrbobr Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Já jsem tedy rozhodně jeden z těch " někoho " , co si budeme namlouvat, že. to máš těžkou práci, protože většina lidí hodinkám nerozumí a ani jim nevěnuje pozornost
Frantik Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 (upraveno) co třeba toho kdo vymyslel a napsal takhle přiblblej komentář je to přesné a relevantní, pane? Jen se snazim zjistit, proc je podle tebe priblblej, když je to pravda. Spousta lidí, treba já, má hodinky na machrování. Co je na tom spatneho? Upraveno 20. října 2010 uživatelem Frantik 2 2
Frantik Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 to máš těžkou práci, protože většina lidí hodinkám nerozumí a ani jim nevěnuje pozornost Presne tak, treba tisice lidí na tomto foru
obrbobr Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Jen se snazim zjistit, proc je podle tebe priblblej, když je to pravda. Spousta lidí, treba já, má hodinky na machrování. Co je na tom spatneho? No, co na tohle říct:sad01_anim: Doufám, že na tom není podobně většina uživatelů fora, ale aspoň Tě šlechtí, že to neskrýváš ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se