Přejít na obsah

Nejlevnější limitka Chronomagu

rmx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 21. 10. 2010 v 6:40, 'cigi' napsal:

Mně by se líbily přecijen ty přesípací, po každý minutě by zasípaly. Repetice je frajeřina......

Souhlas - a s Turbem, ať se množství svítícího písku (pro frajery s BLING požadavky briliantů) v obou baňkách vyrovnává. Takové malé perpetuum mobile ;)
Odesláno

Taky bych do toho šel. Jde jen o to, kolik do toho chcete vrazit. A když uz přes í pací hodiny, tak něco na stůl, abych se na to mohl pořádně dívat. Klíčenka je malá.

Odesláno
  V 21. 10. 2010 v 8:43, 'sect' napsal:

Radši větší a na stůl, na klíčích bych to stejně nenosil.

Taky bych radši na stůl, možná by to chtělo nějakou anketku.

Odesláno

Pokud se toho někdo ujme a dotáhne vše do zdárného konce, rád se stanu jedním z majitelů originálních hodin, možná bych vzal i vícero kousků.

Odesláno

To "i" bije do očí, za trest 100x opíšu vyjmenová slova po S :) Díky za opravu.

Osobně bych raději volil stolní variantu.

Odesláno

chvíli jsem brouzdal po netu a hledal nejrůznější hodiny. Musím přiznat, že jsem zvědavý, na čem se dohodneme, protože těch variant je velká spousta. Různé tvary, materiály, barvy písku...

Odesláno
  V 21. 10. 2010 v 21:54, 'rmx' napsal:

Osobně bych raději volil stolní variantu.

Znáš nějakou firmu, která to bude schopná na zakázku udělat? Nebo máš s tím nějakou zkušenost? Třeba co všechno se dá "limitkovat" (materiál, barva, tvary, barva písku, atd.)?

Možná by to chtělo začít trochu konkretizovat, vánoce se blíží a kdyby se to stihlo, třeba by to pro některé mohl být celkem zajímavý dárek......

Odesláno

Jsem pro každou špatnost. Dávám přednost stolní verzi. Chci se na to dívat :-)

Možná by stálo za to udělat anketu stolní vs. přívěsek

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...