jankoxxx Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Chcel by som sa tymto podakovat filo-boxerovi za pomoc. Sice som od neho nekupoval nic, ale bol velmi napomocny pri sprostredkovani nakupu. Lukas bez teba by to nebolo mozne. Dakujem
Bimbac Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Rovněž se připojuji s velmi kladným hodnocením. Pomohl mi s obchodem na ebayi. Děkuji :-)
nAscA Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Taktez se pridavam a mnohokrat dekuji. Sice neslo o hodinky, ale ochotny i presto. DIKY.
filo-boxer Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Čeče, už jsem na to úplně zapomněl. Tak jsem rád, že pošta prběhla bez problémů.
filo-boxer Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Rovněž se připojuji s velmi kladným hodnocením. Pomohl mi s obchodem na ebayi. Děkuji :-) 1
Arthur N. Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 moc mi pomohl při německé komunikaci s výrobcem NOMOSvstřícný, ochotný.....děkuji a chválím je to sice , ale v jádru bude hodný
Baker Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Toto vlakno jsem uplne prehledl, takze dodatecne velke diky L. za asistenci pri nakupu.
Ardennius Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Velmi vstřícný člověk a velké díky za super čtení, perfektní.
People Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Rychla komunikacia a aj platba. Dakujem, odporucam, radost obchodovat!
Koza_c Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Chci timto zpusobem podekvat vstricnemu clenu filo-bpxer ktery mi dost pomohl aniz by mne znal ci potkal (opet se potvrdilo, ze se jedna o forum gentlemanu).Nemel jsem se na koho obratit kdo by mi pomohl v urcite veci kterou nechci rozepisovat, aby nebyl zbytecne zatezovan (ve zkratce se jednalo o cas a docela dost penez).Jeste jednou dekuju a mohu vsem doporucit.
Vojtic883 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 I já musím jen doporučit komunikaci, rady, obchod a vůbec vsechno. Je fajn, když je na někoho spolehnutí.
blam Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Moc díky za obchod. Jak bylo domluveno tak se stalo. Doporučuji.
stefan716 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Vsetko prebehlo rychlo, bez problemov...doporucujem
AndyAaron Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Rychla a jasna komunikace, velka vstricnost a ochota. Tady to nema kam uhnout. Diky moc za obchod, hodinky uz tikaji na ruce. Respektive netikaji, ale pekne meni digitalni cisicka jedno za druhym Kdykoliv zas a budu rad, pokud nekdy budu mit cest i osobne.
maposp Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 výborná komunikace, dokonce sledoval zásilku více než já a průběžně mě informoval. Za mě nadstandardní přístup. Díky za obchod.
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Rychla domluva, rychla platba, So macht Chronomag Spaß
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se