IWCmann Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Nejnovější přírůstek do rodiny Big Pilotů. Pár technických údajů:-manufakturní strojek cal.51614 s Pellatonem-kompletní věčný kalendář včetně měsíčních fází-frekvence 21 600/h (3Hz)-62 kamenů-7. denní rezerva chodu-prům. 46,2 mm-výška 15,8 mm-W.R. 6atm.-pouzdro nerez-černý kožený řemen s oranžovým prošitím-lim. edice 250 ksK dostání pouze v buticích IWC, cena asi 27000 SFr.Zdroj http://www.facebook.com/IWCWatches 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Za mě palec dolů. Proc proboha do BP cpou vecny kalendar?!?!? To uplne popírá smysl tech hodinek - BP jsou ikona leteckych hodinek a ted tohle! Usekany cisla, letadylka, preplacanost, bleee. Upraveno 28. října 2010 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Hodne preplacany a ta oranzova tomu taky moc nepridava. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 28. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Za mě palec dolů. Proc proboha do BP cpou vecny kalendar?!?!? To uplne popírá smysl tech hodinek - BP jsou ikona leteckych hodinek a ted tohle! Usekany cisla, letadylka, preplacanost, bleee. Možná ho tam cpou právě proto, že to určitá skupina zákazníků vyžaduje, tak proč jim nevyjít vstříc? Stejně většina zákazníků, kteří si koupí BP, za knipl v životě nesednou. Stejně jako třeba náš ministr zahraničí. A ruku na srdce, jako profi hodinky jsou BP stejně dle mého nepoužitelné, protože jsou zbytečně velké. Jinak já bych si je také nekoupil, mě odrazuje u takovýchto hodinek skleněné dno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Možná ho tam cpou právě proto, že to určitá skupina zákazníků vyžaduje, tak proč jim nevyjít vstříc? Stejně většina zákazníků, kteří si koupí BP, za knipl v životě nesednou. Stejně jako třeba náš ministr zahraničí. A ruku na srdce, jako profi hodinky jsou BP stejně dle mého nepoužitelné, protože jsou zbytečně velké. Jinak já bych si je také nekoupil, mě odrazuje u takovýchto hodinek skleněné dno. To samozrejme chapu, ale zrovna u IWC existuje tak velkej vyber, ze ti kdo chteji komplikovane hodinky s vecnym kalendarem maji rozhodne na vyber. A ti kdo obdivuji letecky model a historii koupi BP. Tak proc delat tyhle hybridy? Nechapu. Tim, jak chteji vyhovet vsem, nevyhovi vlastne nikomu, protoze vznikne paskvil. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ram 21 Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Souhlas s Frantikem, je to guláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Asi bych prezil kalendar u BP ... vzdyt to je podstata limitek, pridat neco extra a zvlastniho, za co by mohli poptavat extra cenu. Ale co se mi nelibi a je nadbytecne jsou ty letadylka, ukousane cislice, meli nechat jen 1, 5, 7 a 11. Diskutovat by se dalo i o prilis signalni sportovni oranzove spolu s kalendarem, ja bych volil radeji tmave modry cifernik a bile nebo sede indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 -prům. 46,2 mm -výška 15,8 mm věčný kalendář v pilotkách, co na to říct, nějak to popírá základní smysl/účel pilotek... přijdou mi nejvíc jako další kapsáče na řemínku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Humus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Nepřehledné, což u pilotek popírá princip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Jsou pekny, ale s pilotkama uz to nema moc spolecneho, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 28. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Ano, s pilotkama už to opravdu nemá mnoho společného, ale je to zkrátka rozšíření této modelové řady o další kousek. Jinak ty "letadýlka" jsou šipky, které ukazují, které okénko měsíční fáze je příslušné severní - N a jižní - S polokouli, neboť tyto hodinky ukazují zároveň fázi měsíce pro obě. Jedna šipka směřuje nahoru, druhá dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Mě se to líbí. Stejně nikdo nejsme bombometčíci. Když chce někdo pilotky a má rád komplikace, je to OK. Je to jako terénní Porsche, nealkoholický pivo atd. Jen ty barvy mě neberou. Jsou lacině módní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Pridavam se - na prvni pohled docela zajimavy, ale ze sve podstaty naprosty nesmysl. Ten vecnej kalendar se da pochopit u Portuguese, Ingenieura a mozna Portofina, ale tady? Jen pockejte, pristi rok bude novej kousek - Aguatimer Chronograph Perpetual Minute Repeater Finding Nemo Edition! :-) Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem bruno7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Pridavam se - na prvni pohled docela zajimavy, ale ze sve podstaty naprosty nesmysl. Ten vecnej kalendar se da pochopit u Portuguese, Ingenieura a mozna Portofina, ale tady? Jen pockejte, pristi rok bude novej kousek - Aguatimer Chronograph Perpetual Minute Repeater Finding Nemo Edition! :-) Pokud by se našla dostatečně silná (finančně i početně) skupina lidí, tak by určitě takovou limitku udělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 No a mně se moc líbí, ale až na ty infantilní letadýlka na ciferníku. A parádně vypadají i zespodu, mechanická báseň, žádný malý "dámský" strojek, jak to bývá jinde. Prostě skutečný hodinky, ne jen nafouklý dutý pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Nevím no... BP jsou moje další meta, určitě bych šel ale do klasik. Ani mi moc nebere edice St. Exupéry. Věčný kalendář je krásná komplikace, ale mně sedí spíše na portugalech. Co se mi tu opravdu líbí a na klasických BP to postrádám, je průhled na kalibr. Ten si zslouží být vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Nevím no... BP jsou moje další meta, určitě bych šel ale do klasik. Ani mi moc nebere edice St. Exupéry. Věčný kalendář je krásná komplikace, ale mně sedí spíše na portugalech. Co se mi tu opravdu líbí a na klasických BP to postrádám, je průhled na kalibr. Ten si zslouží být vidět no jo..ale ten průhled na kalibr taky popírá smysl pilotek, protože pak nejsou odolné proti magnetickým polím (nejsou v železném pouzdře). To je mimochodem jedna z věcí co dělá BP tak vyjímečnými... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Moc pěkné oranžová jim sluší ..... a obrovské plus navíc za velikost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se