Přejít na obsah

IWC Grosse Fliegeruhr Perpetual Calendar

IWCmann

Doporučené příspěvky

Nejnovější přírůstek do rodiny Big Pilotů. Pár technických údajů:

-manufakturní strojek cal.51614 s Pellatonem

-kompletní věčný kalendář včetně měsíčních fází

-frekvence 21 600/h (3Hz)

-62 kamenů

-7. denní rezerva chodu

-prům. 46,2 mm

-výška 15,8 mm

-W.R. 6atm.

-pouzdro nerez

-černý kožený řemen s oranžovým prošitím

-lim. edice 250 ks

K dostání pouze v buticích IWC, cena asi 27000 SFr.

Zdroj http://www.facebook.com/IWCWatches

post-1842-057791800 1288254629.jpg

post-1842-020425000 1288254651.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě palec dolů. Proc proboha do BP cpou vecny kalendar?!?!? Posted Image To uplne popírá smysl tech hodinek - BP jsou ikona leteckych hodinek a ted tohle! Usekany cisla, letadylka, preplacanost, bleee.

Možná ho tam cpou právě proto, že to určitá skupina zákazníků vyžaduje, tak proč jim nevyjít vstříc? Stejně většina zákazníků, kteří si koupí BP, za knipl v životě nesednou. Stejně jako třeba náš ministr zahraničí. A ruku na srdce, jako profi hodinky jsou BP stejně dle mého nepoužitelné, protože jsou zbytečně velké.

Jinak já bych si je také nekoupil, mě odrazuje u takovýchto hodinek skleněné dno.

Odkaz ke komentáři

Možná ho tam cpou právě proto, že to určitá skupina zákazníků vyžaduje, tak proč jim nevyjít vstříc? Stejně většina zákazníků, kteří si koupí BP, za knipl v životě nesednou. Stejně jako třeba náš ministr zahraničí. A ruku na srdce, jako profi hodinky jsou BP stejně dle mého nepoužitelné, protože jsou zbytečně velké.

Jinak já bych si je také nekoupil, mě odrazuje u takovýchto hodinek skleněné dno.

To samozrejme chapu, ale zrovna u IWC existuje tak velkej vyber, ze ti kdo chteji komplikovane hodinky s vecnym kalendarem maji rozhodne na vyber. A ti kdo obdivuji letecky model a historii koupi BP. Tak proc delat tyhle hybridy? Nechapu. Tim, jak chteji vyhovet vsem, nevyhovi vlastne nikomu, protoze vznikne paskvil.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Asi bych prezil kalendar u BP ... vzdyt to je podstata limitek, pridat neco extra a zvlastniho, za co by mohli poptavat extra cenu. Ale co se mi nelibi a je nadbytecne jsou ty letadylka, ukousane cislice, meli nechat jen 1, 5, 7 a 11. Diskutovat by se dalo i o prilis signalni sportovni oranzove spolu s kalendarem, ja bych volil radeji tmave modry cifernik a bile nebo sede indexy.

Odkaz ke komentáři

Ano, s pilotkama už to opravdu nemá mnoho společného, ale je to zkrátka rozšíření této modelové řady o další kousek. Jinak ty "letadýlka" jsou šipky, které ukazují, které okénko měsíční fáze je příslušné severní - N a jižní - S polokouli, neboť tyto hodinky ukazují zároveň fázi měsíce pro obě. Jedna šipka směřuje nahoru, druhá dolů.

Odkaz ke komentáři

Pridavam se - na prvni pohled docela zajimavy, ale ze sve podstaty naprosty nesmysl. Ten vecnej kalendar se da pochopit u Portuguese, Ingenieura a mozna Portofina, ale tady? Jen pockejte, pristi rok bude novej kousek - Aguatimer Chronograph Perpetual Minute Repeater Finding Nemo Edition!

:-)

Upraveno uživatelem bruno7
Odkaz ke komentáři

Pridavam se - na prvni pohled docela zajimavy, ale ze sve podstaty naprosty nesmysl. Ten vecnej kalendar se da pochopit u Portuguese, Ingenieura a mozna Portofina, ale tady? Jen pockejte, pristi rok bude novej kousek - Aguatimer Chronograph Perpetual Minute Repeater Finding Nemo Edition!

:-)

Pokud by se našla dostatečně silná (finančně i početně) skupina lidí, tak by určitě takovou limitku udělali. :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Nevím no... BP jsou moje další meta, určitě bych šel ale do klasik. Ani mi moc nebere edice St. Exupéry. Věčný kalendář je krásná komplikace, ale mně sedí spíše na portugalech. Co se mi tu opravdu líbí a na klasických BP to postrádám, je průhled na kalibr. Ten si zslouží být vidět :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nevím no... BP jsou moje další meta, určitě bych šel ale do klasik. Ani mi moc nebere edice St. Exupéry. Věčný kalendář je krásná komplikace, ale mně sedí spíše na portugalech. Co se mi tu opravdu líbí a na klasických BP to postrádám, je průhled na kalibr. Ten si zslouží být vidět :)

no jo..ale ten průhled na kalibr taky popírá smysl pilotek, protože pak nejsou odolné proti magnetickým polím (nejsou v železném pouzdře). To je mimochodem jedna z věcí co dělá BP tak vyjímečnými...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...