Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

.. tvoj pes skace, aby mal vyhody (pamlsek)..

.. landa je mozna magor, ale jeho idealy chapu..

On skace hop hop hop.. :)

Edit: no popravde som netusil ze Landa a Kabati su otazkou narodnej hrdosti. Akoze mate toho chlapi na vagony co by mohol byt narodny poklad, ale toto.. no musim sa zasmiat, odpustte. Ma to prekvapilo, no.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som to tu začal, tak doplním že to čo písal instant a Hasňa sedí. V ČR máte byť na čo hrdí, no na toho ch_ja či "kabátikov" určite nie. Čakal som že vytiahnete aspoň pivo :-)...však majte trošku fantáziu.

Inak ma potešil lístok na vlak, som skromný chlapec, a idem vyskúšať RegioJet.

F.

Odkaz ke komentáři

...no ve mě vzbuzuje pocit geniálního "maséra", kterému kalkulačka dobře funguje....poslouchat ho nemůžu, to teda ne.

To nijak nezpochybňuji. Nevím, jestli je geniální, ale brnkat na struny jednoduchého populismu a recitovat při tom, to mu jde výborně a lístků na to prodává taky dost. Takže mu ten business model asi funguje. Ale nechme toho, tohle je veselé vlákno a Landy tu bylo už až dost. Navíc to naprosto není žádný zásadní problém, fenomén, ani hybatel čehokoliv, takže pohoda. Lidi na jeho koncerty chodí dobrovolně a on se mírní, protože mu to už taky došlo. Takže vlastně o nic nejde.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Podle mě je to dizajnovej ležící pes, sem ještě neviděl fotku kde by běžel nebo aspoň stál.................. :lol2:

edit -  aspoň uklidit by Ti tam mohl, když už se tam válí............

beha strasne rychlo, to sa neda vyfotit.

mondeo trenuje na pekac nebo na gril..

ale jak si pekne chrumka, ze? :)

ja co trpim nespavostou, pre mna je to dvojnasobne utrpenie sa na to pozerat..

post-4112-0-25191100-1418766933_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...