Frostie Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Ze mi SINNy po servisu a serizeni udelaly za dva tydny -1sNa mechaniku dost dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Koukal jsem na to jak blazen, prvni den byly -7s tak jsem si rikal ok cca 5s/den je dobry a ted jsem je zmeril po dvou tydnech kombinace noseni + winder a super Upraveno 25. května 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Koukal jsem na to jak blazen, prvni den byly -7s tak jsem si rikal ok cca 5s/den je dobry a ted jsem je zmeril po dvou tydnech kombinace noseni + winder a superPokud to takto bude plus minus konstantne, tak neni moc duvodu ke stiznostem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Uvidime, predtim delaly -15 az -25s/den, byly tam uvolneny nejaky sroubky a spatnej odlucovac, ted jsem spokojen Upraveno 25. května 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 tak fajneeee.....taj ako teraz pozeram, ten dnesny zraz bude celkom slusne obsadeny - na to, ze sme planovali len taky malicky mini.ak to stiham, tak este skocim do redakcie a prinesiem aj nejake ONE magaziny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Potesilo me ze jsem se konecne rozhoupal a za tyden se budu valet na Zakynthosu pokud nas nekdo nesestreli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Tidle fesaci cekaji na vyzvednuti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 dobry hamburger a vyborna atmosfera ONE Cafe restauraceKarlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Dobrou chuť, jen mě trochu překvapuje, že takovýto masakr si dáváš v 10:15 Bych ten zbytek dnes asi už nedal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Dal to sem až když to spořádal...aby to nevystydlo....Ale chápu, ještě pivko, a je to snídaně šampiónů......slavný zabiják kocoviny... Upraveno 27. května 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Co mě dnes spíše pobavilo je toto.... je to z této nabídky http://hodinky.heureka.cz/timex-t29771/mám téměř identické včetně použitého materiálu pouzdra, skla a lunety, stejných ruček atd. v krabici od rybáře, ale je na tom napsáno Prim..., no tak si to přeberte, , jen to Indiglo je tam navíc.....** Upraveno 27. května 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Šéf rozdal po firmě balíčky s koka lístky, máme prý žvýkat a očekává od toho vyšší produktivitu práce V jednu mám jednání, tak už žvýkám, žvýkám ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Dream job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Tidle fesaci cekaji na vyzvednuti:Moc pěkný, moje krevní skupina. Odkud jsi je bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Moc pěkný, moje krevní skupina. Odkud jsi je bral? Objednal jsem je z londyna http://tokyobike.co.uk ale pak jsem zjistil, ze maj i ceske zastoupeni http://www.urbane.cz ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Díky, hledal jsem to jen v rychlosti a našel právě jen ty anglický stránky. Fakt moc pěkný, tak ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Šéf rozdal po firmě balíčky s koka lístky, máme prý žvýkat a očekává od toho vyšší produktivitu práce V jednu mám jednání, tak už žvýkám, žvýkám .......Nepotřebujete mě ve firmě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Nepotřebujete mě ve firmě?já bych taky šel, dojížel bych pravidelně každou středu............pak bych měl volno jako Afri............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Nepotřebujete mě ve firmě?Cha, cha, klidně, ale balíčky jsou rozděleny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Cha, cha, klidně, ale balíčky jsou rozděleny :-)Tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky