Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nj,to jsem lama, já myslel,že fakt balíš zase kufry.

Neva ,příští týden bude opět eurojackpot,tak snad ty teplý kraje nakonec ve finále i vyjdou :)

Odesláno

:-) Tak je pravda, že už zase něco připravujeme, ale teplo tam určitě nebude :-) No takže si to shrneme, vsadil jsem 220 a vyhrál 224, takže jedu max tak do prdele a ani sodovku si tam nedám :-)

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Pred dvema lety jsem si koupil lyze na skate a vod ty doby nebyl kloudny snih, abych se to naucil. A dnes. Nad mesteckem projety loukou rolbou stopy na brusleni i klasiku. -13 , nikde nikdo, 2 hodiny zkouseni, utahanej jak stene. A ted pozor. Lezim v posteli, piju sipkovej caj a slivovici, rodina je 64 km daleko a koukam na biatlon. A neveril bych, ze budu takhle psat do eteru, ze Gabina Koukalova je krasna zenska, i kdyz neni vubec muj typ

6f99decda37ada295cc2c7b6139b21b7.jpg

f41979dbfdffc49f5b5f621d14054b41.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

V té kose by se mi tedy nechtělo. Jinak fotka Gábiny pěkná, v televizi sice vypadá jinak, ale to asi zkresluje foťák ;o)

Nooo taky jsem měl dojem, že je Gabča blondýna a maluje se i na závod........................

............urcčitě je někde chyba, tohle Gabra určitě není..........

Návštěvník
Odesláno

Nooo taky jsem měl dojem, že je Gabča blondýna a maluje se i na závod........................

Vlasy mam pod kuklou neasi
Návštěvník
Odesláno

:-) televize prej přidává kila, možná to bude tím...

Ta televize je vypoukla, pridala tak pul metraku

Návštěvník
Odesláno

Nebuď k sobě tak přísný. Např. v mlze a z dálky vypadáš pořád jako jura:-)

Ja se sam sobe vetsinou libim. Jen nesmim jit v noci curat okolo velkeho zrcadla. To se vzdycky strasne leknu :-)

Odesláno (upraveno)

Ja se sam sobe vetsinou libim. Jen nesmim jit v noci curat okolo velkeho zrcadla. To se vzdycky strasne leknu :-)

Tomu věřim..............

Upraveno uživatelem mondeo2
Návštěvník
Odesláno

Takže rači chodíš v ložnici do rohu?:-)

Ja skoro vzdycky vydr az do rana. Preci jen mi je furt 23 roku

Odesláno

vona je teď hnusně zrzavá...

Odesláno

vona je teď hnusně zrzavá...

ale zase, rezavá střecha, vlhkej sklep!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...