Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že jsem se konečně po téměř roce dokopal k přestěhování instrumentu z práce domů. Jen toho 1,5 roku pauzy je trochu znát :D.

Pekne...:jawdrop: .Vyzera to ako univarzalny obrabaci stroj...

Odesláno

Že jsem se konečně po téměř roce dokopal k přestěhování instrumentu z práce domů. Jen toho 1,5 roku pauzy je trochu znát :D.

to budou mít doma radost :D sice to nemá bez zesiku tu správnou dynamiku,ale i ty údery jsou znát :D:D:D

Odesláno

to budou mít doma radost :D sice to nemá bez zesiku tu správnou dynamiku,ale i ty údery jsou znát :D:D:D

No je to furt lepší, než kdybych přitáh domu akustický Sonory. To by asi sousedi spáchali rituální sebevraždu. Anebo zabili mě :). Tohle je v poho a se sluchátkama je to OK :).
Odesláno

Dnes dorazily konečně spony :-) bez cla dph a zdržovaček :-) 20. 6 to odcházelo z HK :-) hurááá už je jen vyzvednout u kamaráda :-)

Odesláno

Tak to gratuluju ;-) sám vím ze to není žádná sranda, ono časem přijde moment kdy se to nějak zastaví, ale chce to vydržet :-P

Odesláno (upraveno)

Organizujem zraz kamosov z vojny po 22 rokoch a drtiva vacsina sa ozyva a chce dorazit,jeden dokonca z L.A......Parada.:clap:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...