sta Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Kdo nema rad rum, nema rad lidi. Me zrovna potesile resp. spis prekvapilo zjisteni, ze hodinky nejlip vypadaji na zachode. Mame tam totiz svetlo s mlecnym sklem a bile steny pomerne blizko u sebe, takze hodinky jsou ze vsech stran osvetlene rozptylenym svetlem, diky cemuz krasne vynikne brousene pouzdro a zaroven ciselnik. Proste parada . hele a jaky hodinky sis tam prohlizel? Jsem tak nejak pochopil ze ses zbavil svych Rolexek
kanyon1003 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 právě zazvonil pošťák a přivez nový hodinky a boty v ČR na zdanění byli jen 4 dny
GentlemanT Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Mne dnes potěšil rychlý servis mého NB (odešlo podsvícení displeje) - ráno jsem ho do servisu přinesl a už ho mám opět na stole a nemusím tak čekat na opravu přes víkend...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 KFL: Mercedes má taky adapťák a podle mě tam jde nastavit i víc jak 200... Rozhodně teda ten adaptabilní tempomat v Mercedesu funguje líp jak v BMW... V takovýhlech rychlostech tempomat většinou nepotřtebuju...
KFL Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Mě nakrkly dnešní narozeniny, zase jsem o rok starší. Ale zase mě potěšila spousta gratulací, překvapivé dárky od ženy a úplně nejvíc fakt, že všechny, před 2 týdny zasazené, trávy vyrazily!
Gilius Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 všechno nejlepší Ať se Ti splní všechny sna až na jeden (aby život nepozbyl smyslu )
mondeo2 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 To KFL: taky se připojuji a přeji jen hladký tikot
Návštěvník ?po Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Mě nakrkly dnešní narozeniny, zase jsem o rok starší. Ale zase mě potěšila spousta gratulací, překvapivé dárky od ženy a úplně nejvíc fakt, že všechny, před 2 týdny zasazené, trávy vyrazily! to se ti jenom zdá - seš jenom zacyklenej ..........a kdy to šoupneš vometáku ?
KFL Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Děkuju . Teď to zase vypadá, že jsem to sem napsal schválně - to fakt ne . YPO> Co to?
Jakubisko Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Potěšilo mě, že jsem v pořádku dokončil Svatojakubskou pouť a podíval se na konec světa. V nohách mám 600km a jsem neuvěřitelně nabitý energií. Na měsíc vypadnout ze stereotypu je skvělé, asi to budu praktikovat každý rok.
nAscA Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Potesilo me, ze jsem dal dnes 90km na kole, zadne silnice.
boo-beek Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Gilius: Jinak mas pravdu a uz mlcim...
Milis Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 (upraveno) Potěšilo mě, že jsem v pořádku dokončil Svatojakubskou pouť a podíval se na konec světa. V nohách mám 600km a jsem neuvěřitelně nabitý energií. Na měsíc vypadnout ze stereotypu je skvělé, asi to budu praktikovat každý rok. Jak jako v nohach? To jako sels nekam pesky, jo???? Pristi rok du s tebou, ja sem taky duchovne zalozenej. Upraveno 25. července 2011 uživatelem Princ Milis
Milis Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Jo, dneska me potesilo, ze sem chytil ty kocky. Je to pekne, mit zvireci kamarady.
mmako Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Potěšilo mě, že mě to běhání ještě nepřešlo. Víceméně je to spíš horší, zítra uzavírám prvních sto naběhaných kilometrů...
Návštěvník Snow Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Velice, ale opravdu velice mě potěšila luxusní, reprezentativní publikace o historii a současnosti firmy DOXA. Díky moc, Kamile !!! V knize, kterou jsem stačil zatím bohužel jen letmo prohlédnout mě překvapily modely, které DOXA nabízí. Možná by jste se divili. Kromě notoricky známých SUB jsem objevil perfektní sportovní i společenské hodinky. Škoda, že nemám scanner, stálo by to za zveřejnění. Sakra, čím dál tím víc mě mrzí, že jsem své SUBy prodal. Nicméně nevadí, rozsypávám návnadu na další s poutavým názvem. Mohlo by se to povést po prázdninách, to bych mohl být už opeřený.
StanoBare Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Potěšilo mě, že mě to běhání ještě nepřešlo. Víceméně je to spíš horší, zítra uzavírám prvních sto naběhaných kilometrů... Držím palce aby si v tom vydržal. Tiež si vediem podobný bežecký denník a nič nie je krajšie ako potom v ňom listovať aj x rokov dozadu a hodnotiť, porovnávať. Ešte je dobré si pripisovať poznámky o počasí, či si bežal v peknom počasí, alebo v daždi s vetriskom, či v snehu...motivuje to v tom, čo máš za sebou až príde k tomu, že sa človeku nechce...nie že nemôže...že sa mu nechce.
Gilius Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Mne velmi potěšila Jakubiskova reportáž z jeho cesty......
Doporučené příspěvky