Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

V 10. 5. 2012 v 13:52, 'gougy' napsal:

Tvé příspěvky dostanou novou dimenzi? :D

To né, to bych ještě musel mít noťas+wifi až do zahrady :D Očekávám vyšší level pokouření, přece jenom když se o to člověk stará sám, pořádně vyčistí a tak,je to jiné.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 5. 2012 v 14:03, 'ggrand' napsal:

To né, to bych ještě musel mít noťas+wifi až do zahrady :D Očekávám vyšší level pokouření, přece jenom když se o to člověk stará sám, pořádně vyčistí a tak,je to jiné.

to uplne ne.. gougy myslel asi neco malinko jineho :D

Odkaz ke komentáři

V 10. 5. 2012 v 14:03, 'ggrand' napsal:

noťas koupíš a wifi se do tý zahrady taky dá dotlačit :D to je to nejmenší :D

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

... dnes me potesilo, ze se v nabidce chronoshopu objevily Glycine Combat SUB Stealth, coz jsou jedny z hodinek, ktere se mi buh vi proc libi ... stejne jako Glycine Incursore - http://www.jurawatches.co.uk/collections/glycine-watches/products/glycine-incursore-3874-91-lb9-gl-324 ( je to takova docela dost dobra fotka pro ilustraci ) ... ktery se mi taky buh vi proc libi, ale ktery tam buh vi proc chybi ??? ... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

V 10. 5. 2012 v 21:47, 'michal_45' napsal:

... dnes me potesilo, ze se v nabidce chronoshopu objevily Glycine Combat SUB Stealth, coz jsou jedny z hodinek, ktere se mi buh vi proc libi ... stejne jako Glycine Incursore - http://www.jurawatch...4-91-lb9-gl-324 ( je to takova docela dost dobra fotka pro ilustraci ) ... ktery se mi taky buh vi proc libi, ale ktery tam buh vi proc chybi ??? ... :rolleyes:

napravím, nějak mi utekly? cenovka bude 23500,-

Odkaz ke komentáři

Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu...:crying_anim02: Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... :sad01_anim: Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... B) Tak to mě fakt potěšilo.

Odkaz ke komentáři

V 11. 5. 2012 v 17:11, 'Z.' napsal:

Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu...:crying_anim02: Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... :sad01_anim: Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... B) Tak to mě fakt potěšilo.

no tvl, ty musíš mít charisma:-)

Odkaz ke komentáři

V 11. 5. 2012 v 17:11, 'Z.' napsal:

A telefon na ni máš???????????????, no asi blbá otázka.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...